באתי לשאול כמה שאלות....

l o v e b i r d

New member
באתי לשאול כמה שאלות....

אז כן , רוצה להציץ ולשאול שאלות קטנות אבל מהותיות מאוד , לפני שאני תחילה לנבור במאמרים , בקישורים , אנחנו זוג בני 39 ו 40 , (נשואים ) הוא אב לילדים מנישואים קודמים, בעברנו כ 8 הפריות , והריון ספונטני שלא התפתח. אני ??? די שבורה ונמאס לי... קצת חושבת על אימוץ ,ומאתמול העלינו גם את נושא הפונדקאות . ולכן צריכה לשאול אתכם , האם הסיפור שלנו הוא מספיק טוב כדי לקבל אישור וועדה ? בכמה זמן להערכתם מוערך כל התהליך עד ליום המאושר ? ולסיום ,(בנתיים) מהי עלות הפונדקאות .? (ועדיף דרך עמותה .) אשמח לשמוע תשובתכים , ולפי זה אדע אם יש לנו אפשרות וטעם להמשיך. הרבה תודה

שלום לך ../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה. שנית, לגבי שאלתך על סיפור הפוריות, אין לי מושג לענות לך. אבל אני כן יכולה לומר לך, שהתהליך כולו עד ליום המאושר הוא ארוך, ולכן אם אתם מחליטים על זה, כדאי לכם כבר להתחיל להזיז דברים. לגבי סכומים ועלויות, שולחת לך מסר. הרבה הצלחה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לגבי האישור העקרוני- התשובה היא לא חד משמעית ותלויה כמובן במספר גורמים כגון איכות העוברים, מצב הרחם (עפ"י בדיקות), אבחנה, אם קיימת של הסיבה לאי הצלחה ועוד. התייעצו עם הרופא המטפל שלכם על האפשרות של פונדקאות ובמידה והוא יתמוך בכך בקשו ממנו מכתב מפורט לגבי הטיפולים שעברתם, תוצאות בדיקות וכו. לגבי הזמן, כפי שכבר כתבו לך, מדובר בתהליך ארוך, הועדה מתנהלת באיטיות רבה, ישנו תהליך מיון מקדים, דרושה הרבה סבלנות. בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

למעלה