באתי לפרוק שוב

נו מילא

יש לי ,יש לי,יש לי

אם רצית לפרוק...

אחלה אבל אם רצית תגובה : צאי, חייכי, בלי, תאהבי, תשתוללי, פצי עצמך על הכל, ו... אל תבכי פשוט לא ?

הרצונות שלך...

לגטמיים וברורים לחלוטין אבל תלכי לאט אל תמהרי תבחרי נכון....תבחרי אנשים שאת יכולה גם לתת וגם ל ק ב ל ! אל תבחרי באנשים שימצצו ממך את מה שיש... תבחרי נכון.

tryme 2 m

New member
טלה!!!! איך אתה מדבר???????????????

ימצצו??????? מממממממממממ....רק המחשבה על זה שימצצו ממנה....את מה שיש לה...פףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!! חחחחחחחח

רות 2

New member
השאלה היא .............

האם את אישה של .. מעשים שיכולה להוציא לפועל את כל ה"אני רוצה"... או אישה של דיבורים בירבורים ולא כלום ...... בתחלס הרי זה תלוי בך בחוסנך בעוצמתך ובהערכתך האישית לעצמך ...... נידמה מקריאה ש.... את בהחלט יכולה להשתייך לקבוצה של העושים מה שרוצים .... והנה שבוע חדש נכנס אז ... בברכת שבוע טוב של מעשים ומילוי רצונות ..למרות ואף על פי .

jasmine 33

New member
בהחלט שאני יכולה

אני רק צריכה לצאת מתקופת האבל הזו. לאסוף את עצמי ולא להביט אחורה ואת זה קשה לי כל כך לעשות לבד.... אבל אני אתגבר ואני אצעד קדימה. תודה רות - את מעודדת.

רות 2

New member
זו הגישה המטעה שהרבה נופלים לבור

הזה .... "לא להביט לאחור "....... מה שעוזר להביט קדימה להמשיך הלאה זה .. דווקה כן להביט לאחור ולקבל את "האחור" הזה .. כחלק מעבר חלק בבלתי ניפרד מבנייה מחודשת של עתיד טוב יותר .. ("דאצ' דה ספיריט"...."אבל אני אתגבר "....!!!!!!!!)

jasmine 33

New member
צודקת

אבל את זה אפשר לעשות כשהעבר כבר לא מכאיב... מבטיחה לזכור את העצה הזו.

אוי זה בדיוק מה שאני מרגישה...

אני חושבת שאני עוד לא בכיתי מספיק... לא צעקתי מספיק. ולא פרקתי כמו שצריך הכל אצלי בתוך הבטן והלב.

tryme 2 m

New member
ושם זה ישכון תמיד...

כדי שתזכרי ממה להשמר. או איך לשנות. ואיך להשוות. ואיך להבין. ובשביל הנסיון. והזיכרון.

למעלה