באתי לפה כדיי...

קרן^

New member
סיפור לוהט על לסביות חלק א´ ../images/Emo27.gif

בנות יקרות שלי, אתן לא חייבות לקרוא, זו השעה המאוחרת שגרמה לסיפור להיווצר ועוד להיכתב כאן....... חחחחחחחחחחח אוהבת אתכן
שם הסיפור " לקרוא סיפור לוהט על לסביות"
פעם אחת הייתה ילדה קטנה, שקראו לה כיפה אדומה ואמא שלה אמרה לה..... לכי לסבתא, שגרה בקצה היער... תביאי לה את האוכל... ואל תדברי עם זאבים בדרך... כי הם יאכלו אותך. עכשיו, כיפה אדומה הייתה ממש שובבה.. ונחש מה היא עשתה? נכוןןןןןןןןןןןן היא דווקא הלכה ביער..... ודווקא חיפשה זאבים. לכיפה אדומה יש בעייה מאז נולדה. היא מאד צינית, ולא אוהבת שאומרים לה מה לעשות. אוקצור... היא הולכת לה שם ביער.. קוראת : "זאבבבבבב, זאבבבבב" עד שניגש אליה זאב מסטול גמוררררר ושואל אותה: "מה קורה בייב?" כיפה אדומה אמרה לו : "אמא לא מרשה לי לדבר איתך, ואני לא סובלת את אמא שלי, אז אתה בא לשבת על כוס קפה ולדבר?" זאב אומר לה: "בואי, יש אינטרנט קפה פה, מאחורי העץ......" הם הלכו להם , הוא יותר נכון נגרר, כי היה אחרי הזרקת הרואין... הגיעו לאינטרנט קפה. התיישבו. כיפה אדומה התחברה לה לצ´אט של
ונכנסה..... כן כן ! נכנסה לחדר של הלסביות. המשך אחרי זה........

קרן^

New member
סיפור לוהט על לסביות חלק ב´ ../images/Emo27.gif

נמשיך בדיוק מאיפה שהפסקנו.....
ונכנסה..... כן כן ! נכנסה לחדר של הלסביות. שם כיפה החלה בשיחות אל תוך הלילה..... כעבור 5 שעות (כי ככה זה בצ´אט, מאבדים את תחושת הזמן) בפלאפון של כיפה מצלצל... טררררררר טררררררר טרררררררר גלינגגלונג גלינגלונג.. היא עונה: "הלו?????" אמא שלה מהצד השני: "יא מפגרת... תורידי את הכיפה שלך מהראש האיטי שלך, ותגידי לי איפה את?????" כיפה קיבלה ת´קריז... התחילה לאכול את הציפורניים בעצבנות, תוך שהיא אומרת לאמא שלה: "את לא מבינה. אני מכורההההההה! אני מכורה לצ´אט של
" אמא שלה : "עוד פעם בחדר ההוא?" כיפה: "כן אמא, נו מה לעשות?" אמא: "מה יש לך לחפש שם???????" כיפה: "אמא, צאי מההכחשות, ככה אני וזהו. אני אוהבת גם לקרוא סיפורים לוהטים על לסביות"... אמא שלה קיבלה הפעם קריז! : "כיפה! את שוב באינטרנט קפה הזה?" כיפה: "כן אמא.... ונחשי מה עוד?" אמא: "מה יא כיפה´לה מסוממת שלי?" כיפה: "את מסוממת, דבר ראשון. כי אני לא נוגעת בחרא הזה... דבר שני, מי יושב לידי?" היא אהבה לעצבן את אמא שלה, כי לא סבלה אותה, כפי שציינתי קודם... אמא: "נו כיפה´לה.. שוב זאב??????" כיפה: "כן! " אמרה והוציאה לה
אמא: "ואת בטח שוב מוציאה לי
וחושבת שאני לא יודעת....." כיפה: "נכון!!!"
אמא ניתקה לה בפרצוף... כיפה´לה שמחה עד מאד. הזמינה את זאב לעוד משקה... והמשיכה לצ´וטט
. כעבור 34 שעות, כשנגמר החשמל בעיירה הקטנה (הכל הלך על הצ´אט של
) היא קמה מהכיסא, עצבנית רצח
מסוגלת לרצוח את כולם. קמה מהכיסא, ויצאה, שוכחת את זאב, שכבר נפל שם ומת... בלי שאף אחד ישים
. כיפה הביטה בשעון סווטץ´ (נשבעת לכם, אתם מקיאים כשאת רואים אותו
) המכוער שלה , וראתה שהשעה לא ממש השתנתה, אבל התאריך אכן השתנה..... והבינה לפתע שסבתא בטח גוועת ברעב
. (מגיע לה, אבל לא משנה) הפלאפון שלה מת, כי נגמרו לה כבר הסוללות אחרי 24 שעות... היא החלה מדלגת להנאתה
ביער, בדרך לסבתא.. ( היא לא ממש מכבדת את המבוגרים, לכן לא פתחה בריצת אמוק!) ועוד אל תחשבו שבדרך לא עצרה ואכלה לה קצת ממה שאמא המעצבנת שלה הכינה.
היא הכינה פאנקייקס, צ´יפס וצירפה גלידה מהמקדונלד´ס (נמס לגמרי על כל הצ´יפס) ככה שלא נשאר משהו מהאוכל לסבתא. כיפה מסטולה החליטה לקטוף פירות יער קצת.. למרות שידעה שהם רעילים
, העיקר שסבתא שלה לא תגווע ברעב (היא טיפשה, כי סבתא תמות אם תאכל...זה רעל!
). הקיצקץ..... היא ממשיכה לה , שרה שירים של דפש מוד בדרך.. והולכת להנאתה ללא התחשבות בסבתא הגוועת שלה.. אל עבר ביתה של סבתא. דרך אגב, לסבתא של כיפה קראו "זמיילה!" ( אין לי מושג מה זה זמיילה... נראה לי שזו קללה... שנחמה אומרת תמיד, אחרי שהיא אומרת "סתמי") אז כיפה בדרך לזמיילה.. שורקת לה... אוכלת, שותה... משתינה וכו´..... בלי בכלל לשים לב שעברו כבר שלושה ימים!!!!!! בקיצור (זה סתם קטע ה"קיצור" הזה , זה כדי שתישארו עד לסוף הבלתי מובן) היא מגיעה לשביל עם המוווווווווווון פרחים. היא יודעת שהפרחים רעילים,
אבל קוטפת לסבתא קצת. היא ממשיכה כמו אהבלה... מדלגת כמו איזה סתומה אל עבר הבית של סבתא זמיילה שנראה כבר באופק... הנה היא כבר מגיעה...... בקיצור...... (אלק! קיצור..) היא מגיעה לבית.. נכנסת בשער.. והיא פתאום נעצרת! 5 מטרים מהכניסה לבית של סבתא, היא נעצרת!
עומדת שם עם הבעה של סתמ על הפרצוף... (סתמ=סתומה)
- אם אני לא טועה... זו ההבעה התמידית שיש לה, רק שרק עכשיו אני מזכירה את זה - הקיצקצ... חחחחחחחחחחחחח
היא מפגרת כזו.. נראית ככה לפחות... כי ריח נוראי כמו של בואש (כאילו שמישהו הריח פעם) עלה אל אפה..... ונחיריה המגעילות
...... כן.. זה מה שדמיינתם... נכון..... זהו ריחה של גופתה של סבתא זמיילה שגוועה ברעב... - מכאן עוברים לסצנה אחרת..... בבית קברות - סבתא זמיילה נקברה.. אמא של כיפה´לה הייתה מאושרת.. כי לא סבלה את הסבתא וגם קיבלה ירושה של 1,000,000 דולר..... (כי סבתא הייתה קמצוש) כיפה עברה לגור עם זאב (אה.. סליחה, התבלבלתי, הוא מת.....
) באינטרנט קפה.. כי אמא שלה קנתה לה את המקום (העיקר שתעוף כבר מהבית.. המסריחה הזאת).. והיחסים בין כיפה ואמא שלה הגיעו לנקודת מפנה לטובה.. כולם היו מאושרים....
וזה סוף הסיפור הלוהט על לסביות..... תודה רבה...... לילה טוב......
קרן

קרן^

New member
נ.ב. קטנטן...

רק שתדעו, שאין צורך לקרוא לחבר´ה עם הכותנות הלבנות אני בסדר..... אני אפילו הולכת לישון
רק שרוח השטות נפלה עליי..... הכל ברוח טובה
אוהבת מאדדדדדדד מאדדדדדדדד
קרן
נ.ב. קטנטן נוסף...... שכחתי לציין שאת הפרחים הרעילים שכיפה´לה קטפה... היא הניחה אותם על הקבר של זמיילה....

חחחחחחחחחחח קרן

איזה כייף לחזור ב 3 בבוקר ולצחוק ככה...... מתה עלייך...... זמרת בארים <וחיוך גדול>

קרן^

New member
זמרתתתת ../images/Emo24.gif

אני שמחה...... נהנית ? אני בטוחה שכןןןןןןןןן
וזהו...... בלי לקפח אףףףףףףףףף סימן
קרן שאוהבת אותך

קרן^

New member
אופס... כמעט שכחתי את התמונה להיום

ואני מייד יוצאת לסידורים (בידורים
) תהנווווווווווווו היוםםםםםםםםם קרן

QoL

New member
קבלו עוד ג´וליה...

ג´וליה!!! כ - ו - ס - י - ת !!~! חולה עלייך מתוקה!!! בנתיים קבלו עוד תמונה של ג´וליה אגב, אם בא לכן עוד רק תגידו, יש לי אותן בכמויות...

למעלה