באתי לעזרתכם .... מי מגייס אותי ? מי שלא מכיר אותי שישאיר מסנג'ר או הודעה ביחסים
R R O Y I 1 New member 12/7/07 #1 באתי לעזרתכם .... מי מגייס אותי ? מי שלא מכיר אותי שישאיר מסנג'ר או הודעה ביחסים
A A S S A S I N New member 12/7/07 #5 ROY IN 1? אם זה אתה אז צר לי להודיע לך שהמדינה שלך נפתרה בטרם עת לפני איזה חודש בטח לא זכרת שנתת לי אותה בכלל
ROY IN 1? אם זה אתה אז צר לי להודיע לך שהמדינה שלך נפתרה בטרם עת לפני איזה חודש בטח לא זכרת שנתת לי אותה בכלל
R R O Y I 1 New member 12/7/07 #6 זה לא אני ../images/Emo13.gif שיחקתי במנהיגי עולם עד האיפוס האחרון ולא פתחתי מאז מדינה
M m a d m a n 1 New member 12/7/07 #7 למה פרשת?! כי לא היית ב TUF יביפפפפפפפפפפפפפפ פי כIס עמק דבר איתי ינוב לא תזהה את הכינוי אז סתכל חתימה נ.ב אל תנסה להחזיר למצ2
למה פרשת?! כי לא היית ב TUF יביפפפפפפפפפפפפפפ פי כIס עמק דבר איתי ינוב לא תזהה את הכינוי אז סתכל חתימה נ.ב אל תנסה להחזיר למצ2
R R O Y I 1 New member 12/7/07 #10 חחחח בן מה זה אל תנסה להחזיר אותי למ"צ 2 ???? בוא לשם מהר לפני שאני מתעצבן עלייך ועוזב את TUF רק בגללך
חחחח בן מה זה אל תנסה להחזיר אותי למ"צ 2 ???? בוא לשם מהר לפני שאני מתעצבן עלייך ועוזב את TUF רק בגללך