באתי לעזור !

Machiko

New member
באתי לעזור !

السلام عليكم ! קוראים לי - מאצ'יקו , זה שם יפני , לא השם האמיתי שלי . יכולים לקרוא לי מאצ'י אני ערבייה ואני גרה בטייבה . בת 16 אהיה ב 20/03 ... אני מוכנה לעזור לכל מי שצריך עזרה בערבית ! אני תמיד פה באיזור ! גם יכולים לשלוח לי מסרים ... אגב אני חדשה בקומונה , D: ו......בינתיים אין לי עוד מה להוסיף .. ולילה טוב לכולם . بالحب والاخوه 3> מאצ'י .

Machiko

New member
לא אני לא רואה את התוכנית הזאת

אני לא בקטע של תוכניות מהסוג הזה , אני גם לא בקטע של טליווזיה הרבה יותר מדי ... אני שומעת את החברים שלי מדברים על התוכנית הזאת ועוד תוכניות שדומות לה , אבל אני לא בעניינים . ستار اكاديمي = مُقرِف

yoavshovav

New member
שו האדא מפרק?

בפכר היידא אלברנאמג' כתיר חילו תתסמעי פנאנין ערב? תקני את הטעויות שלי אם יש.

Machiko

New member
פש טעויות

בס אינו היידא אלברנאמג' מש חילו חסב ראא'יי... אנא בסמע לפנאנין ערב בס מש כתאר .. בסמע ל-מרסיל ח'ליפה או פירוז או אום קולטום ... אלמוסיקה אלאסילה (اصيله)(מקורית) אמא מוסתחיל אסמע להיק הבל ... היק אנא ... אם לא הבנת משהו תגיד לי :D

yoavshovav

New member
שמחה וששון

פהימתו כלאמכ (הבנתי את דברייך) אלסיידה פירוז מומייזה.... תתסמעי צבאח (א)לחטיארה ו(א)לבשעה ? תאמיני לי, אני לומד כל כך הרבה מהצפייה בטלביזיה!!! את נג'וא כרם את אוהבת? היא גם מודרנית אבל איכותית כמו פעם. איך אומרים איכותית בערבית?

Machiko

New member
אומרים ..

אני לא יודעת אם יש מילה מדויקת ל"אכותי" אבל : איכות = جَودَه איכותי = יש לו איכות ברמה גבוהה אז .... جودَه عاليه(עאליה = גבוהה) جودة نجوى كرم عاليه . אני שמחה שאתה לומד הרבה מהטילוויזיה , באיזה ערוצים אתה צופה ? דרך אגב יש למכוערת ( אלבשעה) קול מדהים ....... אבל מה לעשות ? ואני לא שומעת לנג'וה קרם .. לא מחבבת מזרחית ערבית או עברית...

לירון90

New member
עזרה

שלום לך מאצ'י, קודם כל אני גם חדשה פה. ורציתי להגיד לך באמת כלל הכבוד לך שאת מוכנה לעזור לאחרים. אני לירון בת 23 ואנני מאוד רוצה ללמוד ערבית. למדתי ערבית ספרותית 4 שנים אבל אני מאוד רוצה ללמוד ערבית מדוברת ותאמת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... יש לך איזשהו רעיון בשבילי.?????????? אני יודעת כמה מילים יש לי חברים דרוזים שכל פעם אני לומדת מהם קצת. .

לירון90

New member
עזרה.

שלום מאצ'י... קודם כל אני רוצה להגיד לך כל הכבוד שאת מוכנה לעזור.אני לירון בת 23 ואני מאוד רוצה ללמוד ערבית. למדתי ערבית ספרותית בבהס 4 שנים ואני מאוד רוצה ללמוד מדוברת, הרי זה שונה לגמרי. ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. יש לך אולי איזשהו רעיון בשבילי????אני יודעת כמה מילים, יש לי חברים דרוזים שכל פעם אני לומדת מהם קצת .

למעלה