באתי לישון אצלך

באתי לישון אצלך

אחה"צ של יום שישי. ארזתי את הדברים שלי ובאתי לישון אצלך.אתה הלכת קצת למחשב ואני נשארתי על המיטה שלך לראות טלוויזיה ותוך כדי נרדמתי. פתאום אני מרגישה מישהו מושך מעליי את השמיכה. אני פותחת עיניים ורואה שזה אתה , מביט בי ומחייך. איך תוכל שלא לחייך כשאני ישנה רק עם חזיה ותחתונים? והחיוך שלך לא מסתיר כלום גם אם ניסית להסתיר.. אתה לעומת זאת לבוש כולך ומתחיל לנשק אותי. אתה מכניס לי לשון לפה וחוקר את כולו..אתה יוצא מהפה ונע לכיוון הצוואר ומשם לכיוון החזה שלי.מאחורה אני מרגישה איך היד המיומנת שלך פותחת לי בקלות את החזיה ומגלה לך את החזה שלי. אני שומעת נהימה קטנה יוצאת מהפה שלך ואתה כבר מזמן לא מסתכל לי בעיניים.. אתה לא מפסיק ללקק ולמצוץ לי את השדיים ואני מורידה לך חולצה תוך כדי. השרירים היפים שלך נחשפים ואתה משכיב אותי על הגב. חזרת לחקור לי את הפה עם הלשון המדהימה שלך והתחלת להכניס לי אצבע לכוס. אני לא עומדת בגירוי , מפסיקה לנשק אותך ,מקרבת אליי את אוזנך ומוציאה אנחה.. אני מרגישה אצבע נוספת חודרת לתוכי ומתחילה להגביר את האנחות שלי.. לאט לאט אתה מגביר את הקצב ואני מגבירה את קצב האנחות. "אני רוצה אותך" אתה לוחש לי באוזן ואני מזיזה את היד שלך מהכוס שלי ואתה יודע מה אתה צריך לעשות. אני מורידה תחתונים ואתה מוריד את שלך.. אתה מתחיל לחדור אליי לאט לאט ושומע איך אני גונחת לך באוזן ומרגיש את הכוס הרטוב שלי.. הזין הגדול שלך חודר לתוכי וגורם לי להתפתל לכל כיוון אפשרי. אתה מגביר קצב ואני מרגישה איך שנינו מתנשפים ומזיעים , הופכים לגוף אחד ופורקים יצרים שחלמנו עליהם שבוע שלם.. אני מרגישה את זה מתקרב.. האורגזמה משתלטת עליי והגניחות שלי נשמעות למרחקים.. פתאום אני מרגישה איך הזרע החם שלך נשפך לתוכי , ממלא אותי ושוטף אותי מבפנים.. אני מחכה כמה שניות ואז יוצאת ממך , שואבת,מוצצת ויונקת לך את הזין..חייבת לטעום את רגעי ההתאחדות של שנינו.. אתה מוציא אנחה אחת ארוכה של הקלה.. אני נשכבת על הגב ואתה מעליי בין השדיים שלי..שנינו מתנשפים לרווחה ואתה מסתכל לי בעיניים. אני מסתכלת עלייך חזרה , מחייכת חיוך שלא יכול להסתיר כלום גם אם ניסיתי להסתיר ושואלת "מתי סיבוב שני?"

ואני מצטטת:

"לטעום את רגעי ההתאחדות של שנינו.." משפט נהדר.הייתי רוצה שתפתחי אותו יותר.נראה לי שזה יכול להגיע נורא רחוק. ברוכה הבאה

למעלה