באתי להשתחוויץ!

באתי להשתחוויץ!

גבירותי ורבותי היקרים הריני מודיע לכם קבל עם ועידה שאין אב טוב ומסור ממני! והנה ההוכחה. אתמול קיבלתי הודעה שאימי וזש"נ הולכות יחדיו להלוייה (שלא נדע) של מישהי שאני לא ממש מכיר ז"ל. ועליי מוטלת המשימה לשמור ולנצור את יורש הכתר. הגעתי מעבודתי ומיכוון שדק אבחנה אני, שמתי לב שאותו יורש ישן שנת ישרים. ניפרדתי בעדינות מזש"נ ונכנסתי לישון גם אני. לאחר כשעה וחצי התעוררתי לקול קיטורי בני הרך איך? אין לי מושג שהרי אני לא התעוררתי גם כשהפציצו את הירושימה ונגאסאקי. כמובן שהרמתי את אותו קסם מופלא. אבל מה לעשות ששלפוחית שיתני לחצה והעיקה? ואותו פלא קטן לא נותן לי להניח אותו בשום מקום ניסיון ריאשון היתה הטרמפולינה ולא מוצא חן בעינייו. ניסיון שני היתה האוניברסיטה (שם תמוה לחתיכת שטיח מקושקש) וגם ניסיון זה נחל כישלון חרוץ. ואני? בינתיים מתחיל להרגיש שאותו הלחץ משלפוחיתי מגיע כבר לבית החזה. ואותו הקסם? הוא לא מוותר כאילו אומר:"חבוב! עכשיו התעוררתי אני רוצה קצת ידיים". אבל איש תושייה אני. יד שמאל אוחז את אותו הקסם ויד ימין פנויה לשחרר את וילי ולהיאנח אנחת רווחה ואפילו לא פיספסתי את המטרה. (כולי תקווה שלא יהיו השלכות חרדתיות על הרך). אבל זה לא העניין. העניין הוא שחשוב חשבתי לי (דבר נדיר לכשלעצמו) גם פלא הפלאים הקטן הזה הוא גבר גם הוא וודאי מילא את טיטולו. מה נחכה למולדיתו? והרי ראיתי כבר איך מחליפים טיטול. שינסתי מותניים ופעלתי במהירות וביעילות. עליי לציין שהמשימה הוגדרה כהצלחה מסחררת ואפילו עברה ביקורת חיובית מהמנהלת (זש"נ). כמובן שלאחר החלפת הטיטול עברנו לשלב האכלה והפעלה עד לשובה המרגיע של האהובה. אז תגידו, לא אבא למופת?

חחחחחחחחחחח בחיי שלמופת!!!!!!!!!!!!!!!!

רק חבל שזש"נ לא עזבה אותך לפני זה איתו לבד לקח לך הרבה זמן ללמוד שאתה אב טוב ומסור
אצלי הוא עושה את זה מהיום הראשון

יפעת*

New member
כל הכבוד

גם אינסטינקטים של אם, גם חינוך לנקיון, וכבר בגיל כזה הדגמה של "איך עושים את זה" מה לאמר באמת אב למופת

למעלה