באתי להציץ....... אפשר?
פ פושפושית New member 29/9/02 #12 יש!!!!!!!!!!! ממממ.... מה אני אלבש לכבוד המאורע????? אופס.... אני חושבת שאני לא צריכה להיות לבושה, נכון?
יש!!!!!!!!!!! ממממ.... מה אני אלבש לכבוד המאורע????? אופס.... אני חושבת שאני לא צריכה להיות לבושה, נכון?
ק קרן קיימת New member 29/9/02 #4 אז איפה הציץ ? תראי, תראי.... (זוכרת את המחשופים שלך....) (קרן = חיפופית במיל.)
פ פושפושית New member 29/9/02 #6 חחחחחחחח אחותי לא הייתי מזהה אותך דרדסית תודה על קבלת הפנים... אני עדיין מחכה לכוס קפה...
פ פנטום הצט New member 29/9/02 #7 ../images/Emo12.gif אותי את מזהה ? ../images/Emo3.gif איפה את ? תציצי תציצי...לא, יענו, תני לגעת לך בציצי...
../images/Emo12.gif אותי את מזהה ? ../images/Emo3.gif איפה את ? תציצי תציצי...לא, יענו, תני לגעת לך בציצי...
פ פנטום הצט New member 29/9/02 #9 פושפוששששששית ../images/Emo25.gif אהובתי שלי... אני בסיידר גמור... ראית כבר את הוידאו של החתונה ? חחחחחחחחחח.. אילצו אותי לצפות בזה.. לא לספר... ששששששששששששש... חחחחח... בעצם היית שם על הברכיים שלי - לא ? חחחחחחחחחח...
פושפוששששששית ../images/Emo25.gif אהובתי שלי... אני בסיידר גמור... ראית כבר את הוידאו של החתונה ? חחחחחחחחחח.. אילצו אותי לצפות בזה.. לא לספר... ששששששששששששש... חחחחח... בעצם היית שם על הברכיים שלי - לא ? חחחחחחחחחח...
פ פושפושית New member 29/9/02 #10 כן מאד נהנתי על הברכיים שלך..... יותר אהבתי שראינו את רוב הקלטת בהרצה ושלא הכריחו אותנו לחוות את החתונה מחדש.....
כן מאד נהנתי על הברכיים שלך..... יותר אהבתי שראינו את רוב הקלטת בהרצה ושלא הכריחו אותנו לחוות את החתונה מחדש.....
פ פנטום הצט New member 29/9/02 #15 מחברתך ??? בוודאי !!! אני חולה על השנינות שלך, חוש ההומור שלך...טוב, חולה על הגוף שלך... חחחחחח.. את מי אני מרמה ? חחחחחחחח...
מחברתך ??? בוודאי !!! אני חולה על השנינות שלך, חוש ההומור שלך...טוב, חולה על הגוף שלך... חחחחחח.. את מי אני מרמה ? חחחחחחחח...
פ פנטום הצט New member 29/9/02 #18 וואי וואי וואי... עוד בסוף נתחתן... אני אפיק לך דיסק ...ואת תסדרי לי לעשות סרט עם אבגי פעם בשנה... חחחחחחחחחח... חייך ישתנו מהקצה אל הקצה, כי אל הדרך אני יוצא...
וואי וואי וואי... עוד בסוף נתחתן... אני אפיק לך דיסק ...ואת תסדרי לי לעשות סרט עם אבגי פעם בשנה... חחחחחחחחחח... חייך ישתנו מהקצה אל הקצה, כי אל הדרך אני יוצא...
ל ליהי האחרת New member 29/9/02 #17 איך? איך כל פעם בדיוק ביום שאני מתחילה לפרסם את המסיבה את מופיעה??? תגידי.....מריחים את זה דרך המחשב???? אגב, ברוכה השבה
איך? איך כל פעם בדיוק ביום שאני מתחילה לפרסם את המסיבה את מופיעה??? תגידי.....מריחים את זה דרך המחשב???? אגב, ברוכה השבה
פ פושפושית New member 29/9/02 #19 ליהי זו לא המסיבה זו עבודה חדשה עד עכשיו התבטלתי ולא היה לי כח למחשב.... מצאתי עבודה חדשה שכל מה שיש לי לעשות בה זה לבהות במחשב ולעשות עיניים לבוס..... אז הנה אני פה....
ליהי זו לא המסיבה זו עבודה חדשה עד עכשיו התבטלתי ולא היה לי כח למחשב.... מצאתי עבודה חדשה שכל מה שיש לי לעשות בה זה לבהות במחשב ולעשות עיניים לבוס..... אז הנה אני פה....