באתי להציל ת´פורום שלכם....

באתי להציל ת´פורום שלכם....

או לפחות לנסות
אז מה שלומכם ?
ספרו לי קצת מה זה האנימורף הזה ..... היה על זה פעם סידרת טלויזיה כזאת לא ?

Axvenom

New member
מה המצב ../images/Emo6.gif

אני מאיר ! על שאחר חברי הפורום אני לא יכל לספר (כי אני חדש) אנימורף כן היתה סידרה וגם ספר אפילו עם את לא הואבת את זה בבקשה תישארי פה ושאלה קטנה , ניכנסת לפה מהקישורים שלי???

יאקומו

New member
אני מתה על אנימורפס!

ברגע שראיתי את ההודעה שלך בפורום דיג´ימון (זה לאקסווימון) אצתי רצתי לפורום הזה! לא ידעתי שיש אותו! אני מתה על אנימורפס (כמו שכבר אמרתי...)! שלא יסגרו אותו!

Axvenom

New member
חזק ואמץ אחות שלי ../images/Emo70.gif

מי לא אוהב אנימורפס תביאי לפה אנשים והוא לא יסגר (חברים , חברות , אנשים מקהילות אחרות וכו´ ) ואני אקסונום (axvenom) לא אקסווימון (exveemon)

באתי לעזור...

אני כעיקרון ראיתי את הסידרה וקראתי כמה ספרים....וזה דבר מאוד מעניין..ובכלל לא ידעתי שקיים פורום בנושא הזה...

Digi Lista

New member
אהלן!

הייתי כאן בפורום מלפני הרבה זמן בשם אחר, הייתי בטוחה שהפורום הזה כבר נסגר...אבל אני אופטימית ואוהבת מאוד אנימורפס אז אהלן!... נ.ב. למה לריב על מי יהיה המנהל?אתם יכולים להיות שלושה מנהלים ביחד!(יש כבר פורומים שמנוהלים ע"י שניים או שלושה מנהלים!)

Axvenom

New member
ברוכה הבא מנהלת פורום דיגימון

אח.. אני אוהב את כולכם

Digi Lista

New member
שמחה לחזור לכאן...../images/Emo98.gif

משהו לא בסדר- בכתובת הפורום כתוב גם את האתר "גופ" אצלי לא כתוב את זה!

יאקומו

New member
רק רציתי להגיד...

שעכשיו, אם תרצו ואם לא: אני עוד אחת מהפורום רפאים הזה! אני חולה על אנימורפס, ובעיקר על מרקו והטמטום המפורסם שלו (
)

Digi Lista

New member
גם אני חולה על מרקו!

התמונה מספר חמש אהובה עליי מאוד(למרות שכול מי שהראיתי לו אמר שהוא מכוער ודומה לקוף!) הוא מתוק לאללה וכשאני אומרת מתוק אני מתכוונת למתוק! עוקצני(הקרבות שלו עם רייצ´ל...)! ובנאדם מקסים(מזכיר לי אותי...אם כי בכול אנימורפס יש משהו ממני!) וגם ג´ייק אהוב עליי מאוד! "קאסי את תלכי עם מרקו" "אני לא יכולה להיות איתך או עם רייצ´ל?" "את ורייצ´ל מסיתות אחת את השנייה" "כמוך וכמו מרקו?" "אהה, בערך, בעצם כן בדיוק!" "שעת הזאב" "שעת הזאבה" תיקנתי אותו "שעת הזאבים" (הציטוטים נלקחו מספר מספר תשע) היו ימים שהייתי חולמת על זה! חלמתי שאני משתנה לנמר,לדג ולפיל!ידעתי לצטט חלקים שלמים מכול ספר! לפני כמה ימים תורגם ספר מספר 18 ואני אלך בימים הקרובים לקנות אותו(כמו שיש לי את כול הספרים שתורגמו עד עכשיו...), אבל בקצב שמתרגמים...פעם בשלושה- ארבעה חודשים כתבתי להם כבר מכתבים בקצב הזה אני אהיה בת 60 ולא אסיים לקרוא את הסדרה! כמובן שאני יכולה לקרוא באנגלית(קראתי תקצירים באתרים, מאיפה שהורדתי את שומר המסך של האנימורפס עוד מלפני שנה...)אבל אני אוהבת לקרוא בעברית!!! ואני רוצה גם לקרוא בעברית את הסדרות הנלוות כמו "מגה מורפס", "אולטרה מורפס" "ספר הוויסר".... עכשיו אני קוראת את סדרת "הצד האחר" של אותה הסופרת(קתרין אפלגייט) זה גם יפה לאללה!(אם כי עכשיו אני פחות מושפעת!). את סדרת הטלוויזיה דווקא ממש לא אהבתי!.

יאקומו

New member
מרקו נורא חמוד גם...

אני לא אוהבת איך שהוא נראה בספר או בסידרה... מצאתי לי מראה שונה: מישהו ראה פה פעם "רדיו אקטיבי"? אז יש שם דמות שקוראים לה קווין, אז זה לדעתי המראה של מרקו!

Axvenom

New member
../images/Emo55.gif

לא נורא לפחות באת תישארי בבקשעה זה מאוד חשוב

מ.ש.ט

New member
אין לנו ריב.......

קבענו שאני ונגיני נהיה המנהלות ואולי גם מאיר.....

star_female

New member
*גם מצטרפת*

הייתי פה כשהפורום נפתח, ואז הוא נסגר ולא מצאתי את הכתובת... בכל מקרה, אני גם אבקר פה הרבה, ממש אהבתי את הסדרה הזאת, וואו, זה היה לפני שנים... עכשיו אני פחות אוהבת את הספרים (אבל עדיין כן!), ואני עדיין קוראת אותם (קראתי עד 22 + 2 chronicles) אבל אין לי מאיפה להשיג אותם כבר באנגלית אז אני אצטרך לחכות עד שהם יצאו בעברית... לפחות הבא זה ספר 19 שהוא אחד מהספרים הכי טובים שקראתי אי פעם אם לא הכי טוב *-* ואני קוראת גם Everworld, ואת התרגום של זה בעברית (קראתי עד ספר 6), וגם את הספר הרשאון של Remnants. אני אוהבת את KA Applegate ^_^

מ.ש.ט

New member
היי!

תודה שבאתם לפורום שלנו... חשוב לנו מאוד להציל אותו.... אני מוריה רוקח... בת 14.. אני אחת מהשתיים שניסו להחיות את הפורום הזה! אני מקווה שתישארו... כי משגיחים עלינו מהנהלת הפורומים... נגיני הילדה השנייה שבלעדיה הפורום לא היה שורד טיפה עסוקה כרגע... אני בטוחה שהיא תתחבר בחופש... תביאו חברים! כמה שיותר אנשים ככה יותר טוב! ויש לי בקשה: אל תברחו לנו! אני חושבת שאנחנו צריכים לפחות 20 אנשים! אחרת לא תהיה פה פעילות ולא נוכל לפתוח מחדש את הפורום! אוהבת אתכם מוריה רוקח

Digi Lista

New member
אני אשמח לעזור מכול ה../images/Emo23.gif...

אני אוכל לבקש עזרה ממכם בתמורה?...אני יודעת שאתן לא אוהבות דיג´ימון אבל תוכלו בבקשה להיכנס לעצומה ולחתום על הבאת הדיסקים לארץ? זה ממש חשוב לי ולפורום דיג´ימון(ממנו באו היום כבר חמישה אנשים!).

למעלה