באתי להדליק אתכם...

doktorx

New member
באתי להדליק אתכם...

תגידו לי, איך יתכן שלחמישה שישה משתתפים קוראים פורום. כל הזמן אותם שמות, לא נמאס לכם? מאיפה אתם מביאים את האנרגיות האלה? אני יכול להזמין אתכם לפורומים אחרים שבהם תגלו הרבה יותר עניין. באמת פורום שמכבד את עצמו הוא לפחות עם 200 או 300 משתתפים, הדיון פורה ומעניין, ומה אצלכם, נדוש ומשעמם, לא רק שאתם כל כך מעטים, גם הטענות שלכם כל כך לא ברורות. אני אומנם חובב פורומים ובשבועיים האחרונים ביקרתי בפורום שלכם ובכל פעם חיכיתי לראות משתתפים אחרים, נושאים אחרים, דיונים מעמיקים או סתם בענייני דיומא וכד'. לוד-רמלה, זה היה ביקור קצר, אתם פשוט משעממים להחריד....

מביקור קצר החלטת שאתה יודע עלינו

הכל. אולי תבקר פה במשך כמה פעמים ותראה שיש ימים שיש כאן יותר פעילות ועניין. שמעת פעם על דבר כזה שנקרא "חיים"? אנשים עובדים, מגדלים ילדים, מסדרים את הבית, יוצאים לקניות. אני באופן אישי משתתפת לפחות בעוד חמישה פורומים ושלוש קומונות נוספות בתפוז. אני מנהלת שניים מהפורומים שאני משתתפת בהם ולכן נמצאת פה לעיתים רחוקות יותר. יש לא מעט פורומים בתפוז שהם די מיותרים ואפילו חמישה אנשים לא מבקרים בהם ובכל זאת הם קיימים.

שוטר82

New member
לפחות אנשים בפורום האלו לא טרולים

כמוך שבאים להטריד את האנשים

harty

New member
אדרבא כפרה, תדליק אותי....

אני מחכה לך כבר הרבה זמן..

תנסה להדליק רק על תשכח משהו מאוד

מאוד חשוב !!! ראשית לפורום הקטן הזה יש מנהל מאוד גדול (פיזית) ואוד משהו שכדאי לזכור המנהל גם כבאי שיכול לכבות לך את הניצנוץ הסכסכנים בזווית העין . ותמסור ד"ש למי שאתה מלקק!!!

למעלה