באתי לבקר

באתי לבקר

שלום לכל הבנות המקסימות, הרבה, הרבה זמן לא כתבתי כאן, אבל אני נכנסת לקרוא לעיתים קרובות וזה נותן לי הרגשה של מקום מובן... עברו כבר תשעה חודשים מאז שהיא הלכה והתחושה הופכת יותר ויותר מוזרה. מתגעגעת לכל כך הרבה דברים, בעיקר לפשוטים ביותר - לאכול בערב שישי אצל אמא, לשבת איתה בבית קפה, לדבר איתה, להתחבק. אני משתדלת לשמור על עצמי, להקפיד ללכת לעבודה, לקום בבוקר, לאכול, להסתכל כל עצמי במראה... התקופה האחרונה הייתה מוזרה. אני חיפאית ולא יצאתי מהעיר כל הזמן הנורא הזה. כאילו התוהו ובוהו הפנימי מתחבר לחיצוני ויוצר מערבולת קשה לעיכול... והיה השבוע יום בעבודה...יום כזה של מתח. עובדת אחת חזרה לאחר תקופת המלחמה (עבדנו כרגיל רוב הזמן), ונוצר מן מתח וכעס בינה ובין המנהלת. היו אנרגיות קשות במשרד ודמעות...ופתאום דווקא את זה לא יכולתי לשאת...אז יצאתי מוקדם והתפרקתי יומיים בבית, במיטה. הכל נראה לי פתאום קטנוני, מכאיב וללא טיפת חסד. זה הבהיל אותי והשתתקתי. מקווה שהכוחות יחזרו בקרוב. כרגע אני מרגישה בלי אויר. תודה לכן שאתן כאן.

כמה טוב לראות אותך שוב../images/Emo70.gif

התפר בין תקופה של מלחמה לבין החיים שחוזרים למסלולם הוא לא טריביאלי. אני זוכרת את זה מתקופת מלחמת המפרץהראשונה, המעבר הלא נתפס מהסולידריות היחסית שהייתה בין האנשים, והאחדות, לבין עולם קר ונכור שכמנהגו נוהג ... אני גם זוכרת שחזרתי לאוניברסיטה, והיו בחוג שלי כמה בנות שהיו כנראה מ"האלפיון העליון". אמנם היה חורף, אבל הן חזרו ללמיודים עם סימני שיזוף של משקפי שמש על הפנים. לא היה מקום לטעות. כשהבית שלי רעד מהסקאדים, הן נסעו לסקי בצרפת ... בכל מקרה, כנראה שטבעה של הסולידריות והתחושה המיוחדת שהן צצות בעיתות משבר, ומתפוגגות מהר מאוד אח"כ. שולחת לך חיבוק ...

A GIFT OF LOVE

New member
מקווה שהאוויר חזר...

איזה עולם קטן... בדיוק חשבתי עלייך במן האחרון... התגעגעתי... מה איתך?

בנות הפורום - מבקשת עצה

סקאלי היקרה, הצלחת לנסח בצורה מדוייקת את התחושה...תודה רבה. זה כל כך נעים להיות מובנת. תודה לך ולגיפט על ההתעניינות ועל זה שאתן זוכרות ומתעניינות למרות שאני כותבת לעיתים רחוקות. מה אני אספר לך גיפט...מזל שהנשימה היא פעולה לא רצונית אחרת אני לא יודעת מה היה קורה בנוגע לאויר שאני נושמת. בימים האחרונים התחושה העמוסה מבפנים מתעצמת. אני חווה קושי גדול להחליט על מקום מגוריי...ופה אני פונה לבנות הפורום הזה בבקשת עצה מהניסיון שלהן. אני גרה בבית של הוריי (שני ההורים שלי נפטרו)...מסביבי כל החפצים של אמא. אני נקרעת בין הידיעה השכלית שאולי נכון הוא לעזוב את הבית לתקופה מסויימת ולהתחיל לארגן את החפצים יחד עם אחי, לבין הקושי הרגשי העצום לסגור את הדלת ולהפנים רגשית שאין יותר בית של הורים. לפעמים הפיזיות של הדברים מעניקה תחושה שכאילו שום דבר לא השתנה למרות שברור שהכל. איך מתמודדים עם זה?, מאיפה שואבים כוחות להחלטה הנכונה עבורי? תודה לכן, אוהבת.

למעלה