באתי לבקר

אור ה101

New member
באתי לבקר

היי עבר זמן מאז .. דבר לא השתנה. באתי להתוודות. כולי סיר לחץ, השאלה מתי? מתי יבוא הפיצוץ. נראה שאני לא מתאים לעולם הזה. או שנועדתי בשביל ..

m0shit

New member
נמאס לי!..

היי. אניק מה בבוקר בהרגשה של אני לא רוצה לקום ולראות אנשים.. אני רוצה לקום פעם אחת , רק פעם אחת ולדעת שאין אפחד בעולם ואני לבדי ואפחד לא יעיר לי על איך שאני נראית מתנהגת מדברת .. פעם אחת לעשות מה שבראש שלי .. הייתי רוצה להיעלם פעם אחת מהעולם ולראות הכל מלמעלה לדעת אם אני חסרה לכמה אנשים פה ? אם אוהבים אותי? אני יודעת שאני לא מושלמת , אנשים רוצים שאני יהיה מושלמת .. שאני לא ידבר ככה שאני לא יתנהג ככה אני רוצה פעם אחת לקום בבוקר עם חיוך על הפנים ולדעת שהיום שמצפה לי הוא יום טוב , הוא יום שבו אני לא הולכת לחטוף דיכאונות .. היום שבו אני לא מתכוונת לבכות על מה שאנשים חושבים או אומרים עליי .. אני יודעת שאנשים מדברים עליי, אני שומעת.. אני רוצה שפעם אחת ההורים שלי יגידו לי שהם אוהבים אותי.. פעם אחת שידברו אליי יפה ולא כמו לאיזה אחת שהם לא מכירים , אולי הם באמת לא מכירים אותי? כנראה שכן.. אם הם היו מכירים ואוהבים אותי הם לא היו מתנהגים אליי כאילו אני אוויר אני רוצה שמישהו יבוא אליי וייתן לי חיבוק בלי הרבה מילים פשוט יחבק! אני רוצה כתף לבכות עלייה , גב שיתמוך בי כשאני יצטרך, מישהו שיעזור לי לעמוד מהנפילה, מישהו שיתפוס אותי לפני שאני נופלת, מישהו שיזהיר אותי שאני עומדת ליפול! אבל את האנשים האלה זה לא מעניין .. הם מתעסקים בעצמם בחיים שלהם! אולי גם אני צריכה להתעסק בחיים שלי ? להפסיק לרחם על עצמי? אבל אני לא יכולה אני יותר מדי עצובה.. יותר מדי דברים יושבים לי על הלב.. אני חייבת לפרוק את זה.. נמאס לי לשבת מול הטלוויזיה ולראות נשים מושלמות ויפות ולהגיד שאני רוצה להיות כמוהם אבל אני יודעת שאני לא יהיה כמוהם .. נמאס לי לשבת מול הטלוויזיה ולבכות ולאכול כל היום .. אבל רק ככה אני מוציאה תכאב רק ככה ההורים שלי מתסכלים עליי שהם אומרים לי :" את בסוף תשמיני! זה לא בריא! " הם אומרים לי כל הזמן צאי תיפגשי עם חברים אבל הם לא יודעים שחברים זה הצגה אחת גדולה..אין דבר כזה חברים כי בסופו של דבר מישהו יתקע לך סכין בגב והשאר לא יעזרו לך! אני לא אוהבת להיפגש עם חברים או להיות איתם בבית ספר ולהעמיד פנים שהכל בסדר כי הכל לא בסדר. אני לא אוהבת להיות בסביבה שלא מתאימה לי אבבל אני חייבת להיות חלק מהחברה הזאתי! פעם אחת אבל רק אחת ויחידה הייתי רוצה להיות : מושלמת - בלי בעיות . בלי דיכאונות .. m0shit

JudyWn

New member
הדרך להיות מושלמת מתחילה ב...

בהבנה שאין דבר כזה מושלמת. גם לדוגמניות שאת רואה בטלוויזיה יש בעיות וריבים עם ההורים ולסדר את החדר. "הדשא של השכן תמיד ירוק יותר" זה ביטוי מאוד נכון. אולי במקום לחשוב איך תהיי מושלמת, תתחילי לבנות לעצמך תוכנית שינוי שמתחילה בקטן. תחליטי על דבר אחד שיעזור לך להיות שלמה יותר עם עצמך ותשני אותו. קבלה עצמית מביאה לשלמות עצמית. בהצלחה

drnaji

New member
אורוש ../images/Emo26.gif

אם אתה רוצה לדבר,תשלח לי מסר אישי,ואני אתן לך את המסנג'ר שלי,נדבר ויהיה טוב

m0shit

New member
ל-drnaji

היי דיברת אלי? אז דבר ראשון אני בת .. ולא יתנגד לי באמת לדבר עם מישהו !

drnaji

New member
ל - רעות ../images/Emo24.gif

אני כתבתי לאור,אבל אם את רוצה גם את מוזמנת לשלוח אליי מסר אישי ואני אתן לך את המסנג'ר שלי
את מוזמנת לדבר איתי מתי שאת רוצה

m0shit

New member
חחח... שמתי לב רק מאוחר יותר !

היי תאמת שאני מרגישה יותר טוב מאותו יום שרשמתי את מה שרשמתי . הלב שלי נשבר מכיוון שגיליתי שהחבר שלי בגד בי ועוד עם החברה הכי טובה שלי אין לו רגשות אין לו מוסר!! שלא נדבר עלייה.. אחרי זה היא רצה אחרי בוכה ומתחננת שאני יסלח לה! היא אמרוה לבכות? למה חבר שלה בגד בה? אמרתי לה שלום ואת יכולה לקחת אותו במתנה אני בינקו לא רוצה אותו.. למרות שבתוך תוכי ידעתי שהוא ההאהבה הראשונה שלי .. ואהבה ראשונה לא שוכחים .. אבל התגברתי למרות שאני רוצה באמת שההורים שלי ישימו לב אליי יבינו שיש להם עוד ילדה חוץ מהשאר שלא יפילו עליי הכל !.. תודה m0shit

drnaji

New member
טוב ../images/Emo26.gif

החבר שלך
והלברה שלך
לא שווה שתתעצבי בגללם,הם לא שווים את זה
מגיע לך לגבר אמיתי,זה שלא יבגוד בך,ומגיע לך חברה נאמנה לך ולא זונה ששוכבת עם החבר שלך.. תזרקי את שניהם,בלי לחשוב פעמיים. אם הכל זאת את רוצה לדבר על משו,את מוזמנת לשלוח מסר. המון המון
,ואל תתרגשי מזה,הם לא שווים את זה

../images/Emo24.gif

קודם כל טוב שבאת לבקר,לפחות אם תתפוצץ זה יהיה פה לידינו ולא איפה ששלא יקבלו ויבינו את זה. גם אני מרגישה שאני לא מתאימה לעולם הזה בדיוק כמוך,ויש לי 2 רעויונות הראשונה שנקים קבוצה של אנשים כאלו ונערוך התאבדות המונית,ככה למי שאין אומץ לבד ירגיש חופשי יותר. השנייה היא לפתוח קבוצת תמיכה בלה בלה בלה מי ירצה להנחות חבורת מדוכאים בכלל. השלישית (מי אמרה שתי רעיונות?) היא לשתוק לצבור הכל בבטן,לסתום את הפה והמקלדת עד שהכל יעבור. הרביעית היא להוציא פה אבל רק חלק,את החלק שאפשר. או קצת מכל אפשרות.את האמת סידרתי את האפשרויות גם בשבילי שיהיה לי מה לבחור.ונחש מה? אף אחת מהאפשרויות לא נראות לי אבל תודה שאני יודעת לייעץ. שמור על עצמך ילד !!!

למעלה