נמאס לי!..
היי. אניק מה בבוקר בהרגשה של אני לא רוצה לקום ולראות אנשים.. אני רוצה לקום פעם אחת , רק פעם אחת ולדעת שאין אפחד בעולם ואני לבדי ואפחד לא יעיר לי על איך שאני נראית מתנהגת מדברת .. פעם אחת לעשות מה שבראש שלי .. הייתי רוצה להיעלם פעם אחת מהעולם ולראות הכל מלמעלה לדעת אם אני חסרה לכמה אנשים פה ? אם אוהבים אותי? אני יודעת שאני לא מושלמת , אנשים רוצים שאני יהיה מושלמת .. שאני לא ידבר ככה שאני לא יתנהג ככה אני רוצה פעם אחת לקום בבוקר עם חיוך על הפנים ולדעת שהיום שמצפה לי הוא יום טוב , הוא יום שבו אני לא הולכת לחטוף דיכאונות .. היום שבו אני לא מתכוונת לבכות על מה שאנשים חושבים או אומרים עליי .. אני יודעת שאנשים מדברים עליי, אני שומעת.. אני רוצה שפעם אחת ההורים שלי יגידו לי שהם אוהבים אותי.. פעם אחת שידברו אליי יפה ולא כמו לאיזה אחת שהם לא מכירים , אולי הם באמת לא מכירים אותי? כנראה שכן.. אם הם היו מכירים ואוהבים אותי הם לא היו מתנהגים אליי כאילו אני אוויר אני רוצה שמישהו יבוא אליי וייתן לי חיבוק בלי הרבה מילים פשוט יחבק! אני רוצה כתף לבכות עלייה , גב שיתמוך בי כשאני יצטרך, מישהו שיעזור לי לעמוד מהנפילה, מישהו שיתפוס אותי לפני שאני נופלת, מישהו שיזהיר אותי שאני עומדת ליפול! אבל את האנשים האלה זה לא מעניין .. הם מתעסקים בעצמם בחיים שלהם! אולי גם אני צריכה להתעסק בחיים שלי ? להפסיק לרחם על עצמי? אבל אני לא יכולה אני יותר מדי עצובה.. יותר מדי דברים יושבים לי על הלב.. אני חייבת לפרוק את זה.. נמאס לי לשבת מול הטלוויזיה ולראות נשים מושלמות ויפות ולהגיד שאני רוצה להיות כמוהם אבל אני יודעת שאני לא יהיה כמוהם .. נמאס לי לשבת מול הטלוויזיה ולבכות ולאכול כל היום .. אבל רק ככה אני מוציאה תכאב רק ככה ההורים שלי מתסכלים עליי שהם אומרים לי :" את בסוף תשמיני! זה לא בריא! " הם אומרים לי כל הזמן צאי תיפגשי עם חברים אבל הם לא יודעים שחברים זה הצגה אחת גדולה..אין דבר כזה חברים כי בסופו של דבר מישהו יתקע לך סכין בגב והשאר לא יעזרו לך! אני לא אוהבת להיפגש עם חברים או להיות איתם בבית ספר ולהעמיד פנים שהכל בסדר כי הכל לא בסדר. אני לא אוהבת להיות בסביבה שלא מתאימה לי אבבל אני חייבת להיות חלק מהחברה הזאתי! פעם אחת אבל רק אחת ויחידה הייתי רוצה להיות : מושלמת - בלי בעיות . בלי דיכאונות .. m0shit