באתי לבקר!

EROTOMANIA

New member
.........

ברוך הבא. אממ.. כן, יש כאן דיי הרבה הודעות שלא קשורות לדרים .. מה לעשות, זה כיף (לדעתי לפחות) וחוצמזה רוב הזמן הפורום דיי מת. אתה תראה. (אבל אתה יכול לקלל את גיא-THE RIDDLER-באייסיקיו) GLASS PRISON זה שיר מאוד ממכר, וכבר יותר מדיי חרוש. אתה חייב לשמוע את הדיסק FALLING INTO INFINITY... הוא כ"כ ממכר.. או שפשוט התחלתי לשמוע אותו הרבה (כי אנחנו מנתחים את אחד השירים) וזה סתם נתקע לי בראש.

CabriA

New member
אני ממש אוהב מהדיסק

את Solitary Shell!!! יווו שיר כ"כ יפה והוא קליל כזה... ממש אהבתי!

coka

New member
בלי שום קשר לדיסק הזה....

עוד מישהו פה מכור ל-home? אני לא מצליחה להפסיק לשמוע אותו... שיר מהמם! ואפשר להעביר איתו כמה שנים של שמיעה רצופה...12:53 דקות!!

תודה על ההיענות

נתתם לי עוד כמה דברים לשמוע(והוריד בינתיים מקאזה) תודה חברה

Rudess

New member
אסור בתכלית האיסור

להוריד חומר של דרים באינטרנט ואני מאד מקווה שאתה לא צורב דיסקים שלהם

אז ככה-בקשר לאסור

זה אולי נשמע טיפשי אבל אצלי זה עובד ככה..... אני מוריד דיסק שלם מהאינטרנט (יש לי מהיר כמובן) וצורב אותו....שומע ונהנה....ואם אני מגלה דיסק איכותי....אני נותן לאיזה חבר את הצרוב והולך וקונה את המקורי.... יש לי את images מקורי וההתתלבטות הבאה היא האם לקנות את scens from a memory או את היקר יודר והחדש יותר six degrees לשתיהם אגב אין לי כסף.... בכל מקרה אצלי זה קודם לשמוע אחרכך לקנות-טיפשי אבל עקרוני -ההוא שצריכים כבר לאשפז חזרה-

Rudess

New member
זה באמת טפשי

דיסקים של דרים לא צורבים וגם לא נותנים צרובים לחברים. דרים זה לא להקה כמו רוב החרא שקיים במוסיקה כיום. כשמדובר בדרים, מתעסקים רק בדיסקים מקוריים. וחוץ מזה אין שום התלבטות בין 2 הדיסקים שציינת פשוט תשיג כסף ותדאג לקנות את שניהם!!! חובה !!!

CabriA

New member
אבל....

הוא כבר אמר שאין לו כסף... וחוצמזה שבאמת חבל לקנות דיסק לפני ששומעים לפחות שיר שניים ממנו כי בסוף יוצא שתקנה סתם דיסקים שאתה בכלל לא אוהב..

יפה...מישהו פה מבין אותי....

אני לא אלך ואשקיע מאה שקל על דיסק שאני לא יודע אם אני אוהב במיוחד לא המוזיקה שאני שומע כלומר דרימ וכאלה שלא זוכה להשמעות ברדיו או בטלוויזיה ולכן אין שום דרך להכיר אלבום חוץ מאשר לקנות אותו.....או להוריד.... דבר שני כמו שציינתי כבר אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות כל דיסק שמוצא חן בעיני במיוחד עם המחירים של הארץ

CabriA

New member
ווווייי פעם הייתי מזה מכור אליו...

את מדברת על השיר הזה.. תארי לך מזה שהייתי מכור ל-ACOS בהופעה.... 25 דקות כל פעם! הייתי צריך לתאם את הלוח זמנים שלי בשביל לשמוע אותו!

NiGa

New member
חחחחחחחחחח

כמה שהוא ארוך, תמיד אני שם אותו נגיד שאני נוסע לאנשהו אני שם אותו באוטו (במסגרת הדיסק השלישי של SCENES FROM NEW-YORK) והוא נגמר מהר מאוד... לא שמים לב!!

CabriA

New member
כן....

אם לא מתרכזים בשיר אלא סתם שמים אותו ברקע לא מרגישים שהוא עובר בכלל... אבל זה בין השירים היפים! למרות שהגירסא הרגילה הרבה פחות מרתקת אותי. התיפוף הרבה יותר יפה בהופעה... ובכלל לראות את פורטנוי מתופף את זה, זה הכי מצחיק בעולם! יש קטעים שהוא פשוט נראה לא קשור לכל האירוע..

NiGa

New member
יש לי סרטון של

THE GLASS PRISON מטוקיו שהורדתי מהקאזה יש לו שם סיבוב מקל מטורף ביד שמאל... אני חייב לדעת להשתלט על זה... אני מסובב טוב מאוד ביד ימין, אבל אני לא שולט בזה מספיק כדי ממש חופשי לזרוק את זה בכל מרווח שיש לי בין מכה למכה...

CabriA

New member
ווווווויייי!

סרט מטוקיו/קוריאה/כל האיזור הזה, זה פשוט שולט! היה לי את Overture 1928 מהופעה של דרים בקוריאה וצילמו את הקהל... כמה צחקתי!! מלא מלוכסנים מטים את ראשם כלפי מעלה ומטה, עם שתי אצבעות באויר (נראה לי שיש לכם מושג איזה...), זה פשוט מצחיק בטירוף!
שראיתי את זה פעם ראשונה כמה צחקתי! כל אחד חייב לנסות את זה... וגם היה לי הופעה של Home מקוריאה (כמה סרטים לא חוקיים הם עושים
) והתאורה הייתה על הפנים ולאברי היה סגול במשך כל ההופעה ויצא ממנו מבטא קנדי כ"כ כבד שזה היה ממש קשה לשמוע...

Glass Prison

New member
יותם....

אתה הורדת מקאזה??? אתה לא מתבייש??? הורדת מקאזה??? אני שלחתי לך את זה איזה 3 שעות והורדת את זה מקאזה????

coka

New member
אמממ...

25 דקות זה לא ממש קצר יחסית להופעה של דרים? כל שיר איזה שש דקות... אני רוצה לקנות את scenes of memory בהופעה.. שווה?

למעלה