באתי לבקר!

באתי לבקר!

הי..... גם אני אוהב את דרימ התחלתי מimages וScenes From A Memory שמהם נהנתי מאוד והיום אני חוקר את six Degrees נחמד שיש פורום שמוקדש ללהקה המדהימה הזאת רק חבל משום מה בהודעות האחרונות שקראתי היא לא מוזכרת בגרוש.....
אשמח להשאר-ההוא שרק בא וכבר מתלונן

theriddler

New member
what'd'matter,lad? ...

.....אני מכיר אותך מהיכן שהוא?...או משהו שכזה? דפדף קצת למטה ותראה לינק לראיון חביב מאוד עם פטרוצ'י..

אותי?

מכיר אותי? אין סיכוי היתי נעול בחדר מרופד המשך שלושים השנה האחרונות.... אלה אם כן הית השכן שלא הפסיק לצרוח מהתא ליד..... -הבחור שרק השתחרר-

theriddler

New member
אין סיכוי!!!!

איזה קטע.. מחזור 99? אני הייתי ב תא 5ג זה שצעק נמלים נמלים! אבל לא באמת היו נמלים....עכשיו שאני חושב על זה.. חחח אלה היו הימים.. ..

אני היתי ב6(א)

היתי זה שצעק "אני לא משוגע"...... רק כשהפסקתי הם שיחררו אותי(אירוניה במיטבה) אני סימתי המחזור 2002 אגב.....

theriddler

New member
איזה קטע ענק....

אתה זה שצעק "אני לא משוגע" בכל מיני שפות ובכל מיני מבטאים? אהבתי את החיקוי של הצרפתי שלך!

NiGa

New member
YO לך...

תהנה, תקרא את הריאיון עם פטרוצ'י יש שם קטעים מעניינים, במיוחד אם אתה גיטריסט :)

משום מה אני לא מוצא אותו

משום מה אני לא מוצא אותו(צינתי שהשתחררתי לא מזמן)

cha ching

New member
דבר ראשון-

אני לא חושבת שיש לך זכות להתלונן אם אתה פה במשך... הודעה.. .(
).. והופרום הזה כבר קיים יותר מחצי שנה אם אני לא טועה... אתה יכול לפתוח שרשורים חדשים, אם לא נאה לך לנתח את PULL ME UNDER, או לברך אנשים חדשים שהצטרפו לפורום, או להגיב לשרשור ערב דרים שטל (RUDESS) מארגן, או להוסיף תמונה לשרשור הכלים (אם יש לך מה להוסיף), או להיכנס לראיןו עם ג'ון פטרוצ'י שגיא הביא, או להגבי ולפתח דיון חדש ומעניין על קולות הרקע בשירים של דרים, שאליהם אחראיים פטרוצ'י ופורטנוי, או לנתח את PERUVIAN SKIES... כן..
אני משערת שזה מעט מדי אפשרויות ודברים שלא קשורים לדרים, הא?! קיצר- פשוט תפסיק להתלונן, ואם אתה חושב שאתה יכול להביא יותר תועלת לפורום מכל אחד אחר- פשוט תוכיח את עצמך, לא?! דבר שני- ברוך הבא לפורום.

חחח....ידעתי שמישהו יתעצבן

מצטער על התלונות.....אבל מותר לי .....אני לא שפוי...ואפילו יש לי תעודות שיוכיחו את זה... חוץ מזה באתי לפורום בשביל ללמוד ולא ללמד אני עדיין ניובי בעניני דרימ

theriddler

New member
דוד (uncle),אתה מוזמן...לשאול שאלות

לתהות תהיות... וכו בנוגע ללהקה .. אנחנו פה כדי לעזור (יותר נכון ...הם) (מצטער על הקטע של הגזר והטחול.....u got my sympathy)

THANKS MAN

בכל מקרה כמו שאמרתי רק קיבלתי את SIX DEGREES ואני אשמע את האלבום במלואו זה בטוח אבל היתי רוצה לשמוע אם יש משהו שכדאי להתמקד בו , שהוא מוערך יותר מהאחרים , קטע או שיר....... -נו מור אופ טופיק-

למעלה