באתי לבקר...

העין3

New member
באתי לבקר...

זהו אני שוב כאן ואי אפשר לדעת אצלי לכמה זמן ... לפני כחצי שעה חזרתי מויפסאנה של שבועיים וחצי ... היה מדהים בדיוק כמו שאני אוהב ... השתיקה שווה זהב ואפילו יותר מזה . אין כמו צלילה לתוך הנפש ללא שיחות וללא דיבורים במשך 17 ימים... שבועיים של שתיקה תקשורים רבים (בערך שלושה תקשורים ביום). התוכנית המקורית הייתה שלושה שבועות אבל בגלל יום הזכרון הפסקנו ... מן תחושה כזאת שכן זה הגבול... אז הכל התחיל לפני 17 ימים במקום שנקרא ברכת צפירה (בכביש בין ערד למצדה) מקום מדהים ואדי שלא נגמר גשם קור רוחות אבל כשהנשמה נקיה לא מרגישים כלום. ערב יום הזכרון לשואה היה ערב קשה וארוך... וכנמצאים במצב של שתיקה ומדיטציה הגוף והנפש נכנסים למצב צבירה וקבלה של דברים שלא ידעתי עד היום על עצמי משפחתי ועל העם היהודי כולו. באותו ערב התמלאתי בכעסים וכבר אז חשבתי לעצור הכל אבל לבסוף הצלחתי לדלג על הכעסים והחוסר שקט ולחזור לרגיעה... התחלנו את הויפסאנה 20 חברה וסיימנו חמישה... הרוב נשרו בעשרה ימים הראשונים . לסיכום ממליץ לכם לנסות . וממכם אני רוצה לבקש תהיו אנשים טובים וכול בוקר תשאלו את עצמכם ... מה עשיתי אתמול למען המולדת שלי ומה אני הולך לעשות היום כי אין לנו ארץ אחרת !!! מה עשיתי אתמול ומה אני הולך לעשות היום למען השלום בין היהודים כי מלחמת אחים מביאה חורבן !!! מה עשיתי ומה אני הולך לעשות היום למען חסרי בית ,נשים מוכות,ילדים בסיכון ושאר מוכי גורל כי מדינה טובה מתחילה באוכלוסיה בריאה בטוחה ושבעה !!! ומה עשיתי אתמול ומה אני ומה אני הולך לעשות היום למען שחרורו של גלעד שליט והחזרתו למשפחתו הדואגת ... כי הפוליטיקאים המושחטים לא עושים כלום. המשך יום נפלא לכולם וחג עצמאות שמח.

רותי 11

New member
וואוו - אני לא הייתי מסוגלת לעמוד בכזה דבר

עשרה ימים אני לא הייתי מסוגלת אז בטח ובטח לא 17 יום כל הכבוד לך שאפו אכן אתה צודק לגבי מה שכתבת שאנחנו צריכים לשאול בכל יום את עצמנו מה אנחנו יכולים לתרום ופחות לבכות מה תורמים לנו וכאשר נהפוך את התפיסה הזאת באמת יהיה לנו טוב יותר ואז יגור זאב עם כבש. שבכל מקרה שמחה לראות אותך כאן זה תמיד כיף ושיהיה לך חג שמח לך ולכל עם ישראל באשר הוא

העין3

New member
הבנתי שאנו עם שצועד על הקצה של הגבול...

עם שבודק תמיד את גבולות היכולת שלו ובעל הרס עצמי... למרות כל מה שעברנו בשואה ועד שסוף סוף יש לעם היהודי בית אני צועדים בדרך הנכונה להרס הבית הזה ולמכירתו לאחרים במחיר נזיד עדשים.... ערכתי תקשורים רבים במשך הימם שם וקיבלתי מידע רב על השואה... את רוב המידה המוח האנושי מסרב לקבל או להבין... קשה לעכל את הדברים... הפרוייקט הבא שלי הוא נסיעה לפולין....

snoopytush

New member
אין לנו גבול אחיד

יש לנו פורצי גבולות בימין ובשמאל ויש גם את המרכז ה"שקט". גם אני לא מאמינה כרגע בהסכם שלום ושהשטחים ניתנו במחיר נזיד עדשים ( לזה התכוונת כן?) מה אפשר לעשות?

רותי 11

New member
ערן אנחנו עם קורבני וזאת הבעיה

הגדולה שלנו, כל הזמן בוכים שרודפים אותנו אבל לקום ולעשות שינויים אמיתיים ועמוקים עם עצמנו אנחנו לא עושים כלום וחבל. משום שאנחנו באמת עם שעבר הרבה ובמקום ללמוד מזה אנחנו נופלים לתוך העבר שלנו ולא באמת מיישמים את הלקחים

למעלה