באתי לבקר

Minerva

New member
באתי לבקר../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

רציתי לדעת מה דעתכם על התיאוריה שרא"ב הוא הורקרוקס. סתם, צוחקת
וואו, אני רואה שכולכם חיילים או סטודנטים, איך גדלתם!
אני? מממ, כבר יש לי תואר ראשון (עוד לא יצא לי להגיד את זה נראה לי
), והשנה עברתי לירושליים לעשות תואר שני...עיר נחמדה, ירושליים. את ענבל אני לא רואה הרבה, אבל בפעם האחרונה שדיברתי איתה היא היתה מורה חיילת.
זהו, ספרו מה אתם עושים בבקשה!

De-Panther

New member
יש משהו עם הפורום..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הזה שכולו ג'ובניקים או סטודנטים מתי רואים אותך??

DarkMagic18

New member
אביגילללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

האאאא
אני לומדת מדמ"ח בטכניון
קשה לאללללה... אבל שורדים
מה שלום עילם
(אני מקווה שזה בסדר להגיד את שמו פה.. אבל וואט דה הק- כולם פה חברים
) כולם עוברים לירושלים לעשות תואר שני
חחח... הממממ בהצלחה

Blackice

New member
הו וואו... ../images/Emo9.gif

והצפון עולה לירושלים? תואר שני במה? משעשע.. אני משער שפעם אחרונה שראיתי אותך פה הייתי סטודנט לפיזיקה שנה ב... ואני עדיין סטודנט לפיזיקה שנה ב'
כנראה שחלקנו גדלים יותר מהאחרים.. *ילד לנצח* *מקבל מכות מלי* *ילד מוכה לנצח* וכן, אני מסכים עם האבחנה. עיר נחמדה, ירושלים. אז מה, קסם, רואים אותך פה לתואר שני? (אם אני עדיין אהיה פה עד אז?) (...אני תמיד פה..) ארז

DarkMagic18

New member
אתה תראה אותי בירושלים...../images/Emo28.gif

אחרי שכל האנשים בעולם ימותו ואז הצדיקים יקומו לתחייה באחרית הימים או משהו ואז אני ואתה נקום לתחייה (אתה כי אתה צדיק, ואני כי יש לי פרוטקציות
) ונסתובב בירושלים כל היום. רק אז. ולא דקה לפני.

Minerva

New member
תואר שני ב...

גנטיקה מולקולרית של חיידקים (סלמונלה, ליתר דיוק). איך אתה עדיין באותה שנה אחרי כ"כ הרבה שנים?
איפה לומד, גבעת רם? קסם, אני אכתוב לך מסר, אבל לא היום, יושבים לי על הראש

Blackice

New member
חח...

הפסקתי אז פיזיקה.. אני עכשיו עושה השלמות לשנה ב'... שני קורסים ליתר דיוק. אה, וגם התחלתי שנה א' חשבונאות. חלק מהזמן אני בגבעת רם.. רוב הזמן אני בהר הצופים. אז איך זה סלמונלה?
ארז

Minerva

New member
ממממ,

מקצועות רציניים בחרת
חשבונאות לומדים בהר הצופים? עוד לא הייתי, אומרים שיפה שם
איך זה סלמונלה? מממ, גורם מחלות בעיקר (אני יכולה לגרום הרעלות קיבה לאנשים שמרגיזים אותי
), אבל גם די מעניין.

LuNaTiC

New member
חחחחחח

הזוי פה! אביגיל.... אני חייבת לציין שמדי פעם אני מציצה לפורום אבל אף פעם לא מצאתי הזדמנות של ממש לכתוב... הכל כל כך שונה גם אנחנו בתור בני אדם. טוב אז בהזדמנות חגיגית זו אספר לכם שאני משוחררת כבר חודש בערך... היה לי שירות כזה כיף... ועכשיו הוא נגמר ואני יוצאת לחיים האמיתיים. כבר מצאתי עבודה ועוד מעט אני מתחילה ללמוד לפסיכומטרי... קצת מפחיד שם בחוץ, אבל מסתדרים! (אביגיל - אני עובדת במתנ"סון... חח). בכל מקרה, עכשיו כשיש יותר זמן... אולי גם אגיע לכאן יותר. מי יודע? ואני באמת חייבת לדבר עם אביגיל... איך שהזמן טס.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה זו תחיית המתים הזו?../images/Emo6.gif

ממ ירושליים זה כיף כיף כיף. אני אוהבת את העיר הזו ממש. עכשיו אני מורה חיילת וענבל כבר לא. פעם אחרונה שפגשתי אותך הייתי בקורס ואת מיהרת במרכזית של ירושליים ממש לאנשהו. חה. לא מזמן פיתחתי כמה תמונות שאני אוהבת מהמחשב ומצאתי את התמונה של המפגש הראשון הראשון בקניון רננים.. מטריד משהו.

LuNaTiC

New member
את באה לסופ"ש אקסקלוסיבי

ברמות שפירא? יש סדנאות רייקי וכתיבת מערכי שיעור!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif עזבי אותך באמא של פוטר...

אני נוסעת להשתלמות סקסית בשטיינברג כפ"ס.

LuNaTiC

New member
פנימיה - בשביל השקט הנפשי שלך.

עכשיו במסלול המשתלם! חחחחח NOT.

Hermione HP

New member
ברוכה השווה! ^^ ../images/Emo20.gif

איך את תמיד צעד לפנינו, אני לא מבינה את זה...

למעלה