באתי לבקר, שלא תגידו

באתי לבקר, שלא תגידו

שאני לא חושבת עליכם, מפנטזים יקרים גם אני, מהמפנטזים או יותר נכון מהמפנטזות ומהמקוות שגם גברים יעשו את זה כשמשהו אבל משהו בליבם

drimer

New member
לב חי ופועם

ולמה תעלילי בצורה גורפת כזו? גם לנו לב וגם לנו יש בו משהו

לחולם שלי

עליך לא אעליל דבר עליך לא אומר אלא טובות געגועי אליך נשמעים ברחובות וליבי יוצא אליך היום, גם מחר. חולם רך ומלא אהבה מלא בהכל, גם בגאווה איך תרצה אותי, ואני עזובה ואני עלובה ומחכה למלא את חללי ליבי, וקצה באכזבה כמו שאמרה הבודדה מה לכם בלבכם? אני תוהה ואיפה האחד שגם לב לו, וגם להט הוא? כמו לחפש בערמת שחת ...

חוטב עצים יקר.....

אני רואה שחטבת כבר את כל העצים שביער, אז עכשיו אתה רוצה לעבור הסבה מקצועית, לשתלן בחממות???? יש לך כבר ניסיון מסויים בכך??? כי אני רואה שאתה מתעניין? שלך נימפומנית

הכל ירוק ופורח, ורק אתה בורח...../images/Emo3.gif

סתם צוחקת אתם שניכם מליון כינויים לכם ואי אפשר לנחש, או שכן 22, רב און, ג´ו, חוטב מי מביניכם אותי אוהב?

שלום לך אלמנה כחולה

אמנם אותך לא מכירה, אבל משום מה איתך באותה הדיעה, סגנון כתיבתם כל כך תואם, שנראה שאחד הוא הכותב. אז מי מביניהם אותך, ואותי, ואותה, ואת ההיא אוהב? שלך ב
נימפומנית

astrider

New member
הי נימפה ../images/Emo29.gif

חדר גדול וריק, חלון ענקי פתוח, וילון מתנפנף, רוח קרירה, אור ירח כחלחל משתקף דרך השלג, מרצד על הקירות. ואני עומד שם ומצפה לך...

שמעי נימפומנית ואלמנה כחולה

להסיר טעות,אני לא ההוא למעשה חדש כאן,מרגיש כבמשכן אומנות לאמץ את שתיכן ולא למות

שמע תקע לשקע....

אם אתה לא ההוא? אז מי אתה כן??? ותיזהר.....אנחנו מחשמלות....במיוחד תקעים שכמותך.

צריכה עזרה ?

לנוכח כמות מעריצייך, את זקוקה לעוזר-אישי-צמוד, שיעזור לך לזכור מי הוא מי, לארגן את סדר יומך, לסנן ולמיין (הייתי מציע את עצמי, אבל אני חושש שלא אעמוד בפיתוי ואדחוף את עצמי לראש התור

ועוד איך זקוקה לעזרה....

אבל רק בתנאי שאתה תהיה העוזר הצמוד אלי..... ומי אמר לך בכלל שאני אעמוד בפיתוי....כבר כתבתי לך על חולשתי לשוקולדים, ובמיוחד לשוקולד לבן.

צמוד צמוד

הנה אני נצמד אלייך, נותן לריח גופך לחדור לאפי, מתפעל ממראך ואני מוכן ומזומן לכל מטלה שתטילי עליי...

שמעי נימפומנית

אני מצהיר שאינני ההוא אני תקע גדול שמתאים לשקעים מיוחדים,עסיסיים ומוכן להתחשמל מכל מחשמלת......שתהיה כחולה או אדומה,העיקר חמה

עין לציון צופיה...../images/Emo13.gif

סליחה על הטעות בנימפו(מ)נית בדף זה, קורה, קורא, את דפי המחזה... והוזה. כי פנטזיות - הן חלק מהוירטואליה וחלק מהדמיון... כי פנטזיות - תבלין חיים המוסיף המון, לא ניכנס לויכוח על מימוש... לא נהפוך כתיבה מהנה למירוץ החימוש, ו/או ויכוח על סוגי השימוש ו/או מיומנויות של חוש המישוש, תמימי דעים בכמה מישורים, מפנטזים - אבל ישרים. וירטו - ולא ברוטו.

רב-און

New member
בואו נעשה סדר טוב!!

רב און זה אני ורק אני ואך ורק אני גו´ זה תאומי היקר והמוכר חוטב העצים חבר מאוד יקר ו22 שאגב לפי הערכתי הוא בכלל 23-25 גם הוא חבר ולא זר רב און

בוא ונעשה סדר טוב יותר!!!

ותסתדרו בשלשה, סליחה כבר בלבלתם אותי, ברביעייה, ובחושני שביניכם אבחר. אך מכיוון ששלושתיכם , ארבעתכם מתוקים ומדליקים, לפחות במילים, אזי כולכם תהיו שלי, אחד אחד, או כולם במכה אחת. ורב-און, עדיין מחכה....אתה יודע למה.

למעלה