באתי לביקור

ליאור 30

New member
באתי לביקור

שלום לכל ידידי ומכרי כאן מה שלומכם? איך אתם מרגישים??????? אני שם לב שיש כאן חדשים ושרוב הותיקים נעלמו מתי אתם אומרים על לערוך שוב איזה ערב נחמד???????? אולי ככה ניפגש שוב כולם אחרי תקופה ארוכה שלא נפגשנו אשמח להיכנס ולראות תגובות וגם החדשים מוזמנים להגיב תודה לכולם נ.ב. ניקולייייייייייייייייייי את על תקפצי אוקי

ניקולי

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

השלום לך... מה שלומך ?? ? אתה יודע מה ? מתאים!!.....מפגשון זאת אומרת.... השאלה מי י ב ו א ? ? ?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

גמני גמני אבוא אני עם האיש מיקה והבטן שלי והנה אנחנו כבר המון מי שרוצה ירים ת'יד !! שיהיה לנו יום מלא כיף (למרות שיום ראשון היום)

ניקולי

New member
נו..... אני רוצה לראות

מי יהיה/תהיה הראשונים להצביע.. כי האצבע שלי כבר מורמת למעלה... בואו נראה.... להלן רשימה : 1. ג'ס 2. ליאור 3. ריקי המכונה @@ 4. מרינושקה 5. בת הים 6 רומי 7 סידי 8. נופר 9. שירנוש 10.קטנה וחמודה מי עודדדד ? ? ??

ניקולי

New member
אופס...

לא , מכות אני לא רוצה אבל לא ידעתי שהזמנת את כולם אליך חשבתי אתה סומך עלי (כמו תמיד
)

ליאור 30

New member
חחחח את לא יודעת שאני מזמין את ....

כולם על חשבונך , עוד לא הספקת להכיר אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי משוגע?????????????????????????

ליאור 30

New member
ג'ס מה קורה?

אני מזמין נכון וברור שאני מזמין על חשבון ניקולי ודבר שני בואי נראה מי ירצה לבוא ואז נחליט יום ושעה אוקי

ליאור 30

New member
היי אינספקטורית

מה שלומך?????????????? בשמחה נבוא אלייך רק שבינתיים חו, ממני ומג'ס וניקולי אני לא רואה שיש אנשים שמעוניינים להגיע היכן ריקי? נופר???????? ומאו יין???? מי עוד כבר לא זוכר

ניקולי

New member
מרינושקה התעוררת ממי ???

חחחחחחח וואלה ליאור תאמין לי מה הייתי עושה בלעדייך..? תראה מה עשית, הערת את ג'ס, וגם את מרין
עכשיו נראה מי הבא בתור
ומרין בכיף נבוא אלייך!!!! (סוף סוף מורידים מעליי מפגש
) יאלה להתארגן..... ריקיייייייייי, בת היםםםםםםםםםם, שירןןןןןןןןן....רומי....סידיייייייייי....נופרוששש...
(ואת מי שלא הזכרתי)

ליאור 30

New member
מרין אני לא גודל

אני נשאר ילד כל החיים ושלומי מעולה ומה שלומך?ושלום בעלך?

ליאור 30

New member
מרין אני לא גודל

נשאר כל החיים ילד שלומי מעולה ,ותודה על התעניינות ומה שלומך? ומה שלום בעלך???????

ניקולי

New member
שיוווווו ../images/Emo12.gif

אני המומה סידי מרין לקבוע מיד תאריך ושעה .... אנחנו אצלך סידי מה אתה עושה כאן ?? איזו הפתעה מה שלומך??

למעלה