באתי לביקור........

רות 2

New member
באתי לביקור........

שינויים מרעננים ....כאן........ וקונן עם החוטיני הגיע גם לכאן?!...... אדון מנהל יקר ....... תדאג לבקש ממנו חזרה את החלוק הלבן שהוא לקח לי........... מה שלום ינשוף?... ואיש הגשם ....... וענת של מאי ..

שלום שלום רות לונג טיים...

לאן נעלמת???מזמן לא ראינו לך...איך מרגישה איך החיים??? ובקשר לחלוק הלבן לא נראה לי שמישהו יכול לקחת את זה ממנו... וכולם בסדר ענת כבר מזמן לא בפורום החליטה שאנחנו לא לרוחה... ושיבושם לה.איש הגשם וינשוף מדי פעם מציצים וכותבים... וכל אחד עסוק בשלו...אבל אנחנו כאן ותמיד... שמח לראותך...ומקווה שלא תעלמי לעוד כמה חודשים... שיהיה לך אחלה ערב...ושבת נפלאה... מקסיקני טעים... לטוב ולרע אני צהוב בנשמה... מני לוי ואמיר רנד תתעוררו...

רות 2

New member
ברק יקירי...........

ופלסרוש היקר כרגיל......מציצנות זה חלק מהסריטה בדיסק שלי.......אז אני מציצה לכם ואמשיך בהרגלי המגונה............

ברק זה רק בגללל

שאין ירוק אבל תשאל את קונן הוא ישר היה מסכים איתי שעדיף ירוק נו טוב תהנה כרגע מהספק הרב. רק לידיעה ששנה שעברה אימנתי אצלנו את פיני בלילי.הוא היה אז פצוע והיה בחופשת מחלה.נתתי לו תכנית אימונים ושוחחנו בחור נחמד דוקא.

ברק 188

New member
הי כאן ברק, היה לי ברדק עפתי מהקשר

האינטרנט נפל אבל חזרתי,נכון יקרתי גם זה מה שאני תמיד אומר אין כזה דבר ירוק אצלנו ולא צריך,ובפועל ת"א כוללללם נחמדים.

רות טוב לראות שהכל בסדר איתך...

ככה נעלמים שלי להגיד כלום?! אם זה כיף "להציץ" תהניי אני מקווה שהכל טוב איתך... שיהיה לך יום טוב.

למעלה