באתי בסוף לפה כי.........

באתי בסוף לפה כי.........

רציתי להזיל דמעה ראיתי איך מלאכים שנותנים חיים לילדים יפים לקחו אתמול לפני שנתים לילדה יפה עם תלתלים ולהורים שלה כל שנותר זה לבכות על הכאב שהילדה שלהם לא איתם מלאכים לבנים לקחו לה את שמחת החיים ממחלת הסרטן לפיגור שכלי קשה ממחלה שאפשר להתמודד יותר קל לפיגור שקשה ממנו לצאת כאילו המיתו המלאכים הלבנים פיזית את הילדה במו ידם איך דבר כזה קורה במדינה שלי? שמלאכים לבנים שאמורים להבריא אנשים עושים דבר כזה? מלאכים לבנים קיימים רק מעבר לעננים אצלי בחלומות הכי לבנים במשאלות הלב הם נמצאים מלאכים לבנים בינינו כבר לא קיימים אתמול ישבתי ובכיתי על ילדה עם הוריה אצלי בסלון מי שראה את עובדה עם אלנה דיין יודע על מה שאני מדברת ממש קשה לי לראות ולדבר על המחזה הזה שמלאכים לבנים לוקחים חיים ולא נותנים חיים המלאכים האלה עושים שם רע למקצוע שלהם הלוואי ויתנו את הדין כבר

טאKילה

New member
היי שוגר..בייב../images/Emo24.gif

לא צפיתי בתוכנית,אבל מדברייך אני מבינה, שהיתה טעות רפואית,[מלאכים בלבן] נשמע טעון עצוב מאוד. אבל לא היתי מכלילה את כל לובשי החלוק הלבן. אולי זה לא בזדון,אולי טעות אנוש..עצוב.

Crossface

New member
עצוב

גם אני לא ראיתי אבל המילים שלך כל כך נגעו וכל כך העציבו אותי איזה סיפור קשה

לפעמים....

עושים טעויות גם מלאכים לבנים גם הם בני אדם זה לא היה בזדון או מתוך רוע לב אבל היחס שלהם למקרה היה כל כך אפטי כל כך חסר רגישות ורגשות הם אמורים להציל חיים ולא להרוס חיים

חן (*_*)

New member
שוגר בייב יקירה ../images/Emo24.gif

לא ראיתי את התוכנית, ואינני יודעת במה מדובר, ממה שאת מתארת במקוטע, אני למדה שהייתה טרגדייה, והצוות הרפואי הואשם בכך. (אינני יודעת אם אכן היו אשמים או לא). כתבת: " המחזה הזה שמלאכים לבנים לוקחים חיים ולא נותנים חיים המלאכים האלה עושים שם רע למקצוע שלהם הלוואי ויתנו את הדין כבר ." יקירתי, אני בדיעה שכל מי שעושה טעות, צריך לשלם עליה, מכאן, ועד הכללת כל הצוות הרפואי כלוקחי חיים, הדרך ארוכה. כאחת מאותם "מלאכים לבנים" מאוסים בעינייך, אני יודעת את מה שאת לא יודעת- אותם אנשים, עושים לילות כימים, כדי להציל חיים, אותם אנשים, הם בני אדם, ולעיתים טועים באיבחון או טיפול, אבל ממש לא בכוונה, אלא רק משום שהם בני אדם. אותם אנשים, שלא כמוך, אם הם שוגים, נשפטים, נענשים, ולעיתים רישיונם נשלל מהם, אם זמנית,(השעייה עד תום הבירור) ואם לצמיתות!!! שלא לדבר על הרבה מאוד אנשים העוסקים בתחום הרפואה והסיעוד, אשר אנשים רבים חייבים להם את חייהם, וכשאת עושה הכללה שכזו, את עושה להם עוול. (דוגמית לכך תוכלי למצוא בסיפור שכתבתי פה- הסדנא, ולא מדובר דווקא בי).

אוקי הבנתי את הנקודה שלך מתוקה

יש באמת שעושים יום ולילה ליד מיטת חולים להציל חיים כי יש להם צלם אנוש אותם אלה שעשו טעות חייבים לתת את הדין לצערי עשיתי הכללה מרוב צער שעיוור את עיני הדמעות מהכאב שנעשה לילדה תמימה לא עשו צדק לאותו צוות שעשה טעות אותם אלה צריכים לתת את הדין לכך שתיהיה לך עבודה פוריה ומהנה

Mוניk

New member
שוגרית מאמי

אני ממש מבינה לליבם של ההורים האלה. ראיתי את התוכנית זו הייתה תוכנית קשה לצפיה וכשרואים תוכנית כזו הרגשות מעורבים וזה קשה במיוחד אחרי מה שהילדה עברה היא כמעט ניצחה את המחלה וטעות אנוש איומה הביאה עליה ועל משפחתה מחלה נוספת. לצערי אני יודעת מה עוברים ילדים חולי סרטן וזה נורא, נורא, נורא הטעות של אותו רופא זו טרגדיה אנושית אותו רופא חייב לתת את הדין הוא וכל הנוגעים בדבר. אני סומכת על מערכת המשפט במקרה כזה, הרופא ומי שהיה קשור בטעות יקבלו את העונש שלהם עד הסוף. זה אמנם לא יחזיר ת'ילדה לחיים נורמלים ולא יחליש את כאב ההורים. אבל זה המינימומ שאפשר לעשות לצערינו. הלוואי ולא הייתה טעות מוניק

בדיוק עכשיו שוחחתי על זה עם

השכנה שלי...מזעזע.... עד כמה אטומים יכולים להיות אנשים לרגישותם של הורים?

למעלה