באתי אליך

שמים1

New member
באתי אליך ../images/Emo79.gif

באתי אליך כפרפר אל הרשת כרוח שורקת ביום סערה, אל צוף גופך , מתיקות מילותיך אל מגע נפשי בנפשך. באתי אליך עם פריחה מליבי באור יקרות עוטף הרהורים, אל מילותיך הרוקמות בתוכי חוטי ערגה עדינים , ודקים. באתי אליך , כציפור אל קינה, כדבורה אל פרח וצוף. כיונק אל הדבש כאישה.

ריקי די

New member
חלמתי אותך

חלמתי אותך ואני כציפור רכת נוצה, הומה בין העצים הניצבים מחרישים ולבי כמיהה, מסובבת זריחה ושקיעה. ואתה חורץ בי תלמים של אור וזרועותיך ארוכות מבעד לענפים כרוכות על גופי, שבויות בין כנפיי. מרפרפת אליך נוצותיי.

באתי עד אליך

באתי בשם האהבה באתי לראות אותך איני יכולה להיות ממך רחוקה וגם כשאינך לידי אתה נמצא במחשבתי באתי עד אליך אהוב יקר שלי רק בכדי להרגיש אותך חובק אותי ומלמל לי על אהבתך באוזני לטעום את שפתיך הרכות באתי עד אליך כי איני יכולה בלעדיך.

יערית 1

New member
בלעדיך אבודה

רוצה לצעוק לעולם, לספר לכולם, אהבה בליבי, תשוקה בגופי תכלת כל כסותי. רוצה לצעוק לעולם, לא עוד בודדה, לא עוד אבודה, אהבתך - את ליבי עוטפת, נשיקתך - את גופי מלטפת. רוצה לצעוק לעולם אך קולי לא נשמע הן אתה תדע בלעדיך, אבודה.

אבוא

אבוא נרגשת , בהילה של תשוקה מתעטפת נועזת , מתחצפת , מתגפפת סוערת , בוערת , אוהבת.... התרגיע?

למעלה