באשר לסקר

שששלום

New member
באשר לסקר

איך ארגיש נוח לכתוב כאן אם אני כותב במקום אחר ומשמיצים בעקבות כך אחרים? מי האחראי לכך ולמה שלא יחשוף עצמו ויראה לעולם או לפחות לפורום המצומצם את פרצופו האמיתי? עשו חקר בית האם באמת כל הנמצאים כאן ראויים לכך. אולי לא כולם רוצים ללמוד אבל לפחות לא מגלים פן חייתי ובהמי. אל תתנו לבעל פנים כאלה להימצא בקרבכם. חשפו את הרוע בהתגלמותו (ראו ההודעה במדיטיה בעקבות מה שכתבתי) והקיאו אותו מעצמכם. אדם כזה לא ראוי לשכון בינכם. אולי.
אם פגעתי במי שלא אמור להיפגע. מי שכן נפגע וצריך מוזמן לפנות אלי במסר ונראה אם יהיה ראוי להתייחסות.

deep ocean

New member
נכנסתי לכרטיס האישי שלך

וראיתי שאתה כותב ב- 8 פורומים, אבל בחרת להביע את חוסר הנעימות שלך בפורום הספציפי הזה. משמע שיש לך הנחות כלשהן לגבי המצב. אנא פתור את העניינים הפרטיים שלך (הניחושים או לא יודעת מה) לא על גבי הפורום, אלא בדרכים אחרות. (מסרים אישיים). כל אחד רשאי להימצא בפורום הזה. אין ראוי יותר או ראוי פחות. אם השרשור הזה יגרר להשמצות אישיות - השרשור ימחק והכותב המשמיץ ייחסם. רעל רגשי לא בפורום. בזמנכם החופשי, מה שבא לכם.

שששלום

New member
כמה חבל שמשמיצים ככלל

יכולים לעשות זאת בחוסר זהות ואינם מוכנים לעמוד מול עצמם ומול התשובות אליהם. אני מניח שיש לכם כלים לזהותם אנא עשו זאת חשפו את המשמיצים האחרונים וחסמו אותם. (גם אם אינם בפורום זה בהכרח) אחרת מה הטעם בהודעות מסוג זה? אכנס לכאן בכל פעם בשם אחר ואשמיץ כמו זה שהחל במלאכה. לא ברור לי למה אתם מאפשרים זאת ותגובה חריפה נגדו נתקלת בהתנגדות. האם יש חשש כי הדבר נגרם משיקול אישי? אולי

deep ocean

New member
שוב...

כמו שאמרתי, אשמח אם תסגור את ענייניך הפרטים דרך המסרים/מייל ולא דרך הפורום. מנהלי הפורום לא עוסקים במחקר ובילוש.

אנו מנהלים את דרך הלוחמים

ולפיכך אנו מתעסקים בפורום הזה בלבד. לא ראינו בפורום הזה אף הודעה המשמיצה את המשתמש "שששלום" באופן אישי. איננו מתעסקים במחקר ובילוש כפי שציינה deep ocean, ואיננו מתערבים בניהולם של פורומים אחרים בתפוז. אנא פתור את ענייניך באופן פרטי ולא על גבי הפורום. תודה!

שששלום

New member
../images/Emo52.gif

לא נראה לי ראוי להמשיך דרך זו. אם תעיתי בכתובת אני מתנצל. המשיכו בחייכם החביבים. מן הסתם לא נפגש. מטרתי אינה מטרתכם. אנא מחקו כל ההודעות שלי ממילא אף אחד לא חתייחס אליהם בכובד ראש (כולל חשיבות המורה וכל ההודעות שבאו בעקבותיה). אולי

L i z a r d

New member
אולי

אני מכיר היטב את רוב הכותבים כאן וגם מבקר בצורה קבועה בפורום מדיטציה. ראיתי את ההודעות שנכתבו בפורום מדיטציה. מה שקורה הוא דבר מוזר, אבל לדעתי זה לא קשור למה שכתבת פה.

למעלה