באר שבע שולטת!

punktx

New member
Oi Va´avOi!!

כולם מבאר שבע? לא חשבתי שיש יותר מ-4 אנשים שאוהבים פאנק בעיר היבשה והמסריחה הזו. נו מילא. סהר (באר שבעית בעל כורחה)
 

yaka

New member
יש פאנק בבאר-7

יש הרבה מאוד אנשים ששומעים פאנק ולא רק פשוט כל קבוצות האנשים פה בבידוד אחד מהשני
 

חיננית

New member
רוצים לקנות כרטיסים להופעה ב4.4?

תצא הסעה מבארשבע.. ויהיו גם שתי להקות מבארשבע: סטאמינה וביר7, אז אם אתם רוצים אתם מוזמנים יהיו עוד שישים להקות וכמה דיג´יים וכל מיני שטויות ויהיה אנשי ביטחון ככה שאנחנו מכוסים זה עולה 80 ש"ח דא"ג, talk to me
 

pikitup

New member
זה יעלה פחות מ80!

נקש כבר הסכים ל70 שקל, ואם את תדברי איתו אני מאמין שתוכלי גם להוריד ל60 שקל. יאללה משא ומתן
 

חיננית

New member
בידוד

מקצה תיקונים: א. אין הרבה מאוד אנשים, יש קצת מאוד אנשים ששומעים פאנק פה ב. ימשיך להיות בידוד עד שלא תצאי מהבית
 

yaka

New member
תיתפלאי!

תיתפלאי אבל יש דוקא הרבה אנשים ששומעים פאנק ואני לא מדברת על ילדים בני 12-13-14 אלה אנשים בצבא וכ´ד כשאמרתי בידוד היתכוונתי לנתק בין האנשים האלו (במיוחד כשכמעט כולם רוסים)
 

punktx

New member
יש בעיה קטנה

אני לא אצא מהבית אם אין לי לאן! בבאר שבע אין סצנה, אין כלום! לאן אני אלך? לשוטט במדרחוב כמו איזה היפית תמהונית? אז אני יושבת עם חברים שלי. ככה זה יוצא- מה לעשות. דרך אגב- יש למישהו את האתר של ביר7? ניראה לי שאני מכירה משם 2 אנשים ואני רוצה לוודא.
 

yaka

New member
בקשר ל בי-7

תגידי מי האנשים אני אגיד לך אם הם מ ביר-7 או לא תילכי להפוך שם יושבים כל המגניבים!
 

punktx

New member
אהא!../images/Emo108.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

1. הפוך זה המקום הכי עקום בעולם. כל ה"פריקים" יושבים שם כמו איזה מוכים. אני לא סובלת את המקום הזה. צריך לשרוף אותו. 2. כן, הסולנית דפנה, והגיטריסט דודו. אותם אני מכירה. הם אחלה.
 

pikitup

New member
הא הא הא! באר שבע הא!

באר שבע כלה! תשארי כמו שאת. עוד קצת גאווה. ימי רביעי, אצל נקש. מועדון 1939, טברסקי 8. ערב סקא-פאנקרוק. הדיג´יים הם סקייטרים (זקנים) מעומר. אז נה! יאללה באר-שבע דרך אגב, יש פה הרבה אנשים שאוהבים פאנק מבארשבע ומעומר. בואו נבנה סצינה. עם המוח שלכם והשיני בינה שלי הכל אפשרי :) מי בא חילופי דיסקים וחילופי זוגות דיסקרטיים?
 

yaka

New member
../images/Emo6.gif

חחח... אבל כולם פה זה ילדים קטנים-זה בקשר ללבנות סמינה
 

pikitup

New member
רק תביאו לי דיסקים

תביאו לי דיסקים אני יצרוב לכם כמויות מסחריות של מוזיקה איכותית
 
למעלה