באר המשאלות..

blue love

New member
באר המשאלות..

...עמדתי ליד באר המשאלות.. הבטתי במטבעות הפזורות על קרקעית הבאר ועצמתי עייניי.. מטבע כסף סגור בתוך ידי...והמשאלה..יוצאת מפי.. ביקשתי אהבה בדמות אשה.. ביקשתי את היכולת לאהוב ולהיות נאהב.. ביקשתי לחוות את יופיה של הרומנטיקה.. הושטתי ידי לאחור...וזרקתי את המטבע לתוך המים השקטים.. השארתי את עיניי עצומות ... והקשבתי לשקט בחלל האויר...עד מגעו של המטבע במים..ועיניי ניפקחו. באר המשאלות שלי כנראה שמעה את בקשתי... היא שלחה לי אותך.... blue

כוכב נופל ..

בחוץ חשוך , השמים מלאים בכוכבים נוצצים ירח עגול מדהים ביופיו מביט בי במבט של : ``היום אני ממלא משאלות ..`` הביט בי וקרץ עין , כאילו ידע שאני עומדת להביע משאלה עוצמת עינים מוציאה אנחה ... ואומרת אני רוצה אותך , אני רוצה את היופי שלך , רוצה את הפנימי שלך רוצה את המילים שלך , רוצה את הקול שלך , רוצה את האהבה שלך רוצה את הנשיקה שלך , רוצה את החיבוק שלך , רוצה אותך כן אותך .... והירח צוחק לו יודע ולא רוצה לומר בלי שאני אשים לב נפל כוכב ומה זה אומר מבחינתו .. שהמשאלה שלי תתגשם או שמא היא כבר המתלאה לה .. ומצאתי את האהבה שרציתי אותה ??? ביקשתי אותך , חלמתי את דמותך ידעתי שאני רוצה רק אותך .... אותך .. והירח והכוכבים ידעו כי אני אוהבת אותך ושלחו לי אותך .. שלחו לי אותך ...

blue love

New member
את...ואני

ואנחנו יושבים לנו על סלע..קרוב לים.. מביטים איך הגלים משחקים מולנו... הרוח מעיפה את שערך ומפיצה את ריחך הנעים באויר.. אני מסניף אותך...עוצם עיניים ומרחף... רוצה להביט בעינייך..אך הן עצומות.. מקרב את שפתיי לשפתייך...מרחק קטן כל כך... כמעט ונוגע...את מרגישה ...את רוצה...ואני... blue

ספסל שלי ..

אני אקח אותך לספסל שלי , אני אכיר אותך לספסל שלי .. אתה זה שאני כותבת עליו , הוא בטח ירצה לדעת בימים שטוב לי , בימים שקצת עצוב לי אני הולכת אליו .. הוא נמצא ממש ליד הים אני יושבת עליו ומיד אני בעולם שלי .. בעולם שבו הכל יכול להיות , בעולם של אהבה בלתי אפשרית בספסל הזה אני מרגישה הכי אני .. אני רוצה שתבוא לשבת איתי עליו , שתלטף אותי בזרועותיך שתחבק אותי בחוזקה שתצמיד אותי ללוח ליבך שאשמע את פעימות אותו לב שאני אוהבת שתנשק אותי על השפתיים תנשק לא תנשק תהיה איתי וזה מה שחשוב לי תהיה איתי בלב תהיה איתי בנשמה אתה מוכן להיות איתי????

למעלה