בארשבעית מתוסכלת

פרסייה

New member
בארשבעית מתוסכלת

גם אני לא עובדת חצי שנה ורשומה לפחות ב 18 חברות כ"א. אני גרה בבאר שבע וזה קשה מאוד למצא כאן עבודה. על כל מודעת דרושים קופצות 100 בנות ובסוף לוקחים את הטובה ביותר. לעבודה הכי פשוטה כמו לענות לטלפונים דורשים תואר במשהו. מה עושים? אני בת 26 עוד מעט וכבר מרגישה זקנה. הלכתי אפילו לחנות שמוכרים בה גלידות ולא התקבלתי כי היו יותר מתאימות. אתם מבינים? כדי למכור גלידות את צריכה לעבור קורס. אם אתם מכירים חברה או עסק פרטי שמחפשים אנשים רצינים לעבודה אנא הפנו אותם אליי. תודה.

תראי

בבאר שבע זותי עיר קטנה שאני לא יודע כמה תעסוקה יש בה יש לי מישהו שאני מכיר שהוא הלך לחתום בלשכת התעסוקה בבאר שבע כי הוא ידע שהוא לא יקבל עבודה כי אין עצתי לך היא עברי למרכז על מנת למצוא כאן עבודה כך שיצא בתחזרי הביתה בסופי שבוע בלבד מה לעשות המצב לא טוב היום הולכים ונוסעים בעקבות העבודה בכל אופן שיהיה בהצלחה

eido55

New member
לפרסייה המתוסכלת

גם אני מחפשת עבודה לה לה לה לה

underdog30

New member
גם אני באר 7עי...

גם אני גר בבירת הנגב בשכירות.. האבסורד שבאתי לכאן לעבוד.. ואחרי שתיים פוטרתי.. אני ממליץ לך לחפש עבודה בת"א או ר"ג ולנסוע ברכבת כל יום. יעלה כמה שיעלה. תני כתובת מפוברקת. אחרי חודשיים או יותר תעברי לגוש\ דן אחרת... לא יהיה טוב.. חוצמזה.... :) באר 7 מזעזעת.. נכון?

פרסייה

New member
אתה צודק במאה אחוז אבל...

אני מפחדת שגם במרכז לא ילך לי ויפטרו אותי אחרי כמה חודשים...ואז כל המשכורת תלך לי על שכירות, אני אשאר בלי כלום, ואחזור הביתה. אז מה עשיתי בזה? אתם מבינים איזו דילמה זאת? חברה שלי נתנה כתובת מפוברקת ועבדה שם 9 חודשים ואח"כ פוטרה וחזרה חזרה הביתה...כל הכסף הלך.

underdog30

New member
לא לפחד...

תתחילי לחשוב חיובי. אחרת כלום לא יילך לך. גם 9 חודשי עבודה זה יפה. לא להתייאש. ( : מי שלא מנסה לא מצליח !.

למעלה