בארץ?

hospital_food

New member
בארץ?

הודעה שנלקחה מפורום מוסיקה של נענע --------------------------------------- בעוד חודש בדיוק יפתח בארץ רדיו חדש מטעם הרשות השניה, ברדיו ישדרו רק מוסיקת רוק מגוונת ביותר ברדיו לא ישדרו שירים שמשדרים תחנות רדיו אחרות או אם טי בי. במשך היום הרדיו ישדר תשירי רוק לפי בקשת הקהל , לדוגמא יהיו שירים של: מיוז, אלייוט סמית, פרל ג`ם, פלמינג ליפס,מרקורי רב, אילז, בל אנד סבסטיאן, ועוד רבים בטובים וכמבון אתם תחליטו מה נשדר. כל יום משעה עשר בערב עד 2 בלילה תיהיה רצעות שידור מיוחדת לסוג מוסיקה מסויים נכון לעכשיו ביום ראשון יהיה פרוג בשני לו פי,אינדי ... בשלישי מטאל ברבעי פאנק, פאנק רוק, סקה וכו.. חמישי, גראנג` טהור בשישי מנוחה ובשבת משעה 7 עד בוקר יום ראשון ניתן לכל מאזין שיבוא לאולפן לערוך שעה של מוסיקה זב בינתיים מה שמתוכנן, הכל יכול להשתנות אז תציעו דברים אם יש לכם בקרוב נפרסם גם תאיימיל של התחנה שם תוכלו לתת תגובות ורעיונות (אנחנו עדיין מחפשים שם לרדיו) פרטים יבוא בהמשך

בשלישי מטאל?

בלי סתם להתלונן לפני שיהיה על מה, על כמה אתם רוצים להתערב איתי שבאותו יום ישמיעו לימפ ביזקיט ולא אמפרור?

ופה בדיוק אתה טועה

זה לא עדיף מכלום, אם אני לא אאזין לראדיו הזה אני אוכל לשמוע לי דיסק של אחת מהלהקות האהובות עלי. לעומת זאת אם הראדיו הזה ינגן דברים מעניינים, אולי גם דברים חדשים שיענינו אותי, אז אני אשמע אותו. כלום לא אומר לא לשמוע כלום, כלום אומר לשמוע דברים שאני מכיר ויש לי, עדיף על לשמוע דברים שאני לא אוהב.

Bodom-child

New member
הבהרה

אני לא רציתי שתתחיל לשמוע לימפ ביצקיט או דברים שאתה לא אוהב אבל התכוונתי לכך שהעובדה שפותחים תחנת רדיו לרוק זאת התחלה של מגמה שאולי בהמשך תוכל לשמוע דברים שאתה כן אוהב. אבל תסכים איתי שאם תהיה תחנה כזאת יותר אנשים יחשפו לרוק ומכאן הם אולי ימשיכו למטאל לסוגיו. כמו שכבר אמרתי בעבר, יותר קל להגיע למטאל מהרוק שבמיינסטרים מאשר מהפופ. וזאת עובדה.

ופה בדיוק אתה טועה

זה לא עדיף מכלום, אם אני לא אאזין לראדיו הזה אני אוכל לשמוע לי דיסק של אחת מהלהקות האהובות עלי. לעומת זאת אם הראדיו הזה ינגן דברים מעניינים, אולי גם דברים חדשים שיענינו אותי, אז אני אשמע אותו. כלום לא אומר לא לשמוע כלום, כלום אומר לשמוע דברים שאני מכיר ויש לי, עדיף על לשמוע דברים שאני לא אוהב.

Adi blu

New member
לימפ...כמו השם הם באמת צולעים

לינקין פארק למשל ....רק הדי ג´יי הדפוק הזה הורס אותם...<בערך רק הוא> אבל לימפ ביזקיט...הם כבר הרוסים מההתחלה.... עדיף מטאליקה ומגדת´....תמייייד....על הכללל.... לפי דעתי כמובן!!

jason newsted

New member
טעמים במוזיקה

מה החוכמה שכל אחד יגיד שזה חרא וזה חרא והמוזיקה שלו הכי טובה. לדעתי שכל אחד ישמע מה שבא לו וששיתוק! ואם ומר משהו לפחות שיגיד משהו טוב...

תראה....

מגהדת´ עושים ת´ראש פשוט וקליל, עם סולן נוראי, שירים פשוט נ-ו-ר-א-י-י-ם ובקריירה ארוכה ביותר הצליחו להוציא שני אלבומים נורמליים. ואם אתה לא רוצה שאנשים יביעו דעתם על מוסיקה אז מה הטעם בפורום העוסק במוסיקה? רוצה שאני אגיד משהו טוב? תחפשו באיי אר סי את Tuatha De Danann, שווה ביותר.

jason newsted

New member
בקשר למגדת´..

לדעתי הם להקה ממש טובה אפילו שיש לי שתי דיסקים לדעתי הם מצוינים COUNTDOWN TO EXTINTION YOUTHENESIA שתי דיסקים ממולצים..

No_One

New member
מגהדת´ הם לא טובים....

הם מצויינים! אומנם מבחר הדיסקים שלי הוא מצומצם ביותר ואינו מונה אף דיסק של הלהקה המצויינת הזאת... (מתביישת להודות
) אבל! וזה אבל גדול! יש לי 62 שירים שלהם (במחשב כמובן... אלא מה?) ו-כ-ו-ל-ם מעולים! למי שעדיין לא מכיר (בורים חסרי השכלה!!!) שווה לנסות! (זה רק אני או שאני נשמעת כמו פרסומת לחומר לניקוי אסלות
) No One
מצטערת על ההדחפות הקטנטנה לדיון

מגהדת´.....

ראסט אלבום משובח בהחלט, קאונטדאון לא רע אבל קליל כמעה... יות´נזיה יותר מכמעה. פיס סלז חרא של אלבום חוץ מהשיר פיס סלז שתמיד היה חביב ביותר עלי למרות דביליותו הקשה, את סו פאר לא שמעתי (מודה ומתוודה) וקילינג הוא נוראי, כל מה שאחרי יות´נזיה בכלל לא שווה אזכור, כולל החדש. הקאבר לפראנויד נחמד אבל.

ed547

New member
אם יש להם דיסק שהוא ממש ביזיון זה

חייב להיות risk פשוט איום ונורא! הקשר בין טראש לאלבום הזה דימיוני לחלוטין ואפילו מזכיר את הירידה של מטאליקה בלואד.. שני שירים משם אהבתי אבל crush em breadline ורסט אין פיס תמיד יהיה המאמץ הכי גדול של מגהדת וללא ספק הכי טוב שלהם עם הסולואים הכי ארוכים וטובים.. כאילו שהם הגיעו לאורגזמה מוסיקלית בדיסק הזה..

למעלה