שזה שיר ממש ממש מצויין שלהם! בהחלט מועמד ראוי על התואר "השיר הכי טוב של MegadetH שיר שמאוד אהבתי מ-Risk הוא Breadline שמישהו הזכיר כאן קודם לכן... שיר נורא נחמד שלהם... עוד שיר טוב שלהם זה Symphony Of Destruction בוקר טוב לכולם!
זה שיר נחמד אבל רחוק מלהיות השיר הטוב שלהם. מגהדת´ היא להקה שהיתה פעם ומתיימרת היום להיות להקת מטאל, ו TOUT LE MONDE זה שיר רוק אלטרנטיבי, רוק כבד מה שתקראו לזה אבל לא מטאל. לפי דעתי השיר הכי טוב שלהם זה האנגר 18 או הולי וורז
train of consequneses סליחה אם יש טעויות.. ובקשר ל a toute la mond את.ה יודע.ת שאפשר גם שירים קלים כמו שלמטאליקה יש את fade to black nothing else matters ועוד כמה שירים כאלו.. לדעתי זה גם נחמד שירים קלים..
אבל פייד טו בלאק יותר כבד מטוט לה מונד (זה נראה גרוע כשכותבים בעברית) ולא אמרתי שזה שיר פחות טוב בגלל שהוא פחות כבד... ANYWAY מי שלא יודע (מי זה לעזאזל ??!?!) אני בן.
גם שיר טוב.... חוץ מזה אם השיר "קל" זה לא אומר שהוא לא טוב... נקודה למחשבה... ו- A Tout Le Monde זה שיר טוב וראוי להערכה למרות שהוא לא כבד כמו שירים אחרים...
הם להקה ממוסחרת סוף הדרך (שמעתי שפרד אפילו עשה דואט עם כריסטינה אגלי) יש להם מילים ממש מפגרות בשירים (I did it all for the nookie so you can have to cookie and stick it up your ass, check check out check check out my melody)
RAPCORE שזה הסגנון שלהם... זה ראפ עם יש גיטרות עם דיסטורשן זה לא חייב להיות מטאל, אני לא מבין למה להקות כאלה גקועות יכולות להיחשב למטאל... אני בטוח שזה MTV המציאו שהם מטאל ועכשיו כולם מאמינים בזה
תן למעריצי לימפ ביזקיט באשר הם להנות מהספק... חבל לנפץ להם את האשליה...
דעתי היא על הלהקה... חבורת אנשים ממש לא מוכשרים עם ליריקס מפגרים וחסרי משמעות... ממש לא מתקרבים למטאל... ומי שחושב שכן... לא יודעת מה זאת מוזיקה אמיתית... המוזיקה של לימפ ביזקיט ממוסחרת לחלוטין המתאימה בדיוק ל- MTV המשך יום נעים לכולנו.... No One
זאת עובדה ידועה היה איזה טקס של MTV והוא וכריסטינה מגעילרה שרו ביחד שיר של לימפ ביזקיט וזה היה כזזזזזזזזזההההההה פטאטי........ ולא אני לא רואה MTV פשוט באמצע זיפזופ יצא לי לראות את זה