בארץ עד למופע...

Apikachu L

New member
אמרתי בעזה

ואז בהיתנחלויות (לבקשת התושבים) מופע דומה יערך בארץ בקרוב (זהה לחלוטין) אני מנסה לברר איפה....... בגשר הזיו יש אחרי המופע באילת והוא מופיע שם בתור הטוב - המופע בעזה יהיה בבוקר.

Apikachu L

New member
עידכונים למופע באילת

אני אביא לכם הייתה הופכעה מפציצה..... שמישהןו יעדכן במקומי אני עייפה

Digi Lista

New member
מופע בעזה??????????????????????????

וטוב שלא חטפתי התקפת לב רצינית בזה הרגע,אם כבר המופע ירוץ ברחבי הארץ הופעת הבכורה לא תהיה בעזה,מכול המקומות דווקא עזה?למה לא זרזיר?ג'נין?אום אל פאחם?נצרת?רמאללה?... עד עכשיו הייתי בטוחה שמדובר במופע מרהיב,מדהים וחד פעמי,מצד שני יש משהו ברעיון של סיבוב הופעות-רצוי שמעריצים בכול הארץ יוכלו להינות ולא יהיו מעיכות ודברים מסוכנים שעלולים להיווצר מעומס קהל,אבל עזה???מאיפה זה צץ???
לא בקטע גזעני חס וחלילה,פשוט...עזה-איפה בכלל אפשר להופיע שם ולמה לראות מקום כזה?כלומר עזה יכול בהחלט להיות כמו עזאזל(ובטח יש קשר כולשהו...),זה מה שהכוכבים המסכנים צריכים?... זאת בטח רק אני,נקסט.

Apikachu L

New member
זה מוחיכח שלא קוראים את שלי

ליפני כמה ימים כתבתי שמיוטיסמון מתכנן הועה ברשות הפלשטינאית ובהיתנחלויות והוא עושה את זה למען השלום. ושהוא יעשה גם הופעות זהות בארץ......

Digi Lista

New member
דווקא קראתי פעמיים.

עזה פשוט לא נראית לי מקום שאפשר בכלל לארגן בו משהו,לא בקטע גזעני אלא כי לפי מה שרואים בתקשורת זה לא נראה מי יודע מה...

לא!לא..

מאט עם טאי.. דיוויס עם קן(הם חמודים ביחד ^^,וחוץ מזה הוא נפרד ממאט..הפרטים עדיין לא ידועים..) ויאנה,אני לא סתרתי אותך..רק דיברתי על המופע שיהיה באילת ^^' אמרתי שיהיה מופע באילת ובו קן יופיע ועוד כמה שחקנים שאני צריכה לברר מי הם ^^' ודיוויס אמר שהוא רוצה לבוא עם קן למרות שהוא לא היה אמור להיות במופע הזה...

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

הרעיון המקורי הוא למשוך את זה עוד קצת(מסיבות שאם מתחילים מהר מידיי עלול להיווצר 'ריק' אחר כך,לפחות לדעתי...קודפם כדאי למשוך את הזמן ולדווח על עוד אירועים בארץ והמופע יהיה כאילו מין סיום ביקור...מצד שני זאת רק דעתי ואלה רק השיקולים שלי שלא צריך להתחשב רק בהם אלא בכול חברי הפורום) ואז לפתוח לזה מוסף שלם...אבל נזרום ונראה,זה תלוי בכוכבים סך הכול

meytar

New member
בדרל כלל יש מופע פתיחה ולא מופע

סיום...אבל זה לא חייב להיות כמו בדרך כלל
לדעתי יהיה נחמד אם זה יהיה מופע 'לפני סיום' או משהו כזה, למשל שיהיה המופע-נסקר אותו, אז נסקר את הביקור שלהם בארץ בכלל- בכותל המערבי, בים המלח, בחרמון ובכל מיני מקומות שמיוחדים לארץ שלנו.. כלומר שהמופע לא יהיה היום האחרון שלהם בארץ, אלה כמה ימים לפני..

כן..זה רעיון טוב...

ואולי נשלח נציג אחד לכל מקום וכל אחד יסקר את המופע מהמקום שלו...

meytar

New member
../images/Emo45.gifנציג לכל מקום זה מצוין.

ככה לא יהיה בלאגן. מה את אומרת ליסטה?

אני גם חושבת שזה טוב ^_^

ככה אני אראיין את קן ואת דיוויס שבאילת ^_^ יאי!אני אוהבת את הבית שלי P: ואני אזמין אותם אליי הבייתה *_* ואז אני אגנוב אותם רק לעצמי..מוהאהאהאהא..טוב,נו..אני לא אגנוב אותם P:

למעלה