בארץ עד למופע...

יאקומו

New member
תקרית מביכה לקודי!!!!

מסתבר, שלפני יומיים, קודי רצה לבחון כמה גדולה הערצה בישראל לדיג'ימון. הוא יצא בלי שומרים, בלי ארמדילומון ובלי שאר הדיג'יגורלים לרחוב. הוא הופתע מאוד כשגילה שאף אחד לא זיהה אותו, ולפי דבריו, "התייחסו אליי כמו לאיזה צוציק שמפריע באמצע הכביש!" קודי חזר למלון עם, כמו שאומרים, זנב בין הרגליים, ומיהר לעיתונאים לפרסם זאת.

Kenny Girl

New member
חברתי החדשה של מאט

בחיטוט אחר תמונות של מאט מצאתי שיש לו חברה חדשה כן כן חברים לא, לא סורה לא מימי וגם לא אני (;_;) השם עוד לא ברור

meytar

New member
איפה מצאת את זה?

זה נראה לי כאילו מישהו צייר את זה ביד...

Unicorn Fairy

New member
יו זאת התמונה שצילמו אותנו!

בבאר של המלון.... אויייי

Digi Lista

New member
כן...

אבל הוא עיצבן אותי בצורה שלא תתואר,כמה שניסיתי להתאפק בקושי הצלחתי לישון בלילה כי הוא הכעיס אותי,מנסים לעשות משהו רציני יחסית וזה נהפך לבדיחה אחת גדולה,בדרך כלל אני לא מוחקת דברים בלי להתייעץ סתם כי הם מרגיזים אותי,זה לא נימוק וזה לא נכון לעשות אבל הפעם הרגשתי שאני יוצאת מדעתי,מין הרגשה של אני מתאמצת ומזלזלים,זה לא היה בקטע של "אני מקשיבה רק לעצמי" זה באמת היה מוגזם לפחות בשבילי,קראתי בבוקר כמה פעמים שוב את הדברים וראיתי שאני לא נרגעת אז מחקתי,אל תיכעסו עליי זה באמת היה יותר מידיי בשבילי!(ולא נסתור את העניין שהיה בזה גם צד מצחיק,אם רוצים לכתוב כאלה דברים אז שיהיו בשרשור חדש,העיתון הזה יקר לי מאוד וחבל שאני מתחילה לשנוא אותו,ליתר דיוק להתעצבן לאללה בגללו)

יאקומו

New member
באמת מה קרה שהרגיז אותך?

אני לא זוכרת ממש מה היו ההודעות שמחקת, ככה שאי אפשר לדעת למה מחקת אותם (כלומר מה היה כתוב שם שהרגיז אותך) בקיצור!!!!!! (סיבכתי את עצמי עם כל מה שכתבתי!!!!!
) אז בקיצור!!!!! (אני לא יכולה לכתוב בקיצור?!?!?!?!?!!) אז בקיצור!!!!- מה שטי.קיי כתב מסביר בהחלט מה שאני מנסה להגיד לך כבר שעתיים!!!!!

טיקיי

New member
אני זוכר רק...

שלילו כתבה משהו על זה שהדמויות לקחו סמים... אבל אני לא בטוח אם זה קשור...

Digi Lista

New member
....

היו שם יותר מידיי שטויות,הן אומנם היו משעשעות אבל זה מעצבן שמיליון הודעות עוסקות בדיג'יגורלים שמשתמשים בסמים,במופע שלא היה בכלל(וכתוב שהוא לא היה)ואחר כך גם בלילה טובים למיניהם,זה לא משנה מה בדיוק נכתב,היו שם בהחלט דברים מצחיקים שמנוסחים טוב מאוד אבל זה היה לא במקום,הרעיון לעיתון הזה אמור להיות רציני,זאת מין דרך נוספת ליצור כאן פעילות ובגלל שמדובר בדמויות מצוירות אנחנו קצת תקועים כי אי אפשר לדבר נגיד על השחקנים כמו בפורומים אחרים בנושאי תוכניות טלוויזיה,אני משקיעה בו ולי לפחות זה ממש חשוב ואני רוצה שיכתבו ויתייחסו ברצינות ובין השאר יקראו גם דברים שכתבו קודם ויתייחסו אליהם ולא יהפכו הכול לבדיחה אחת גדולה,אין לי בעיה עם בדיחות ועם צחוקים ואתם יודעים את זה שרוב הזמן אני בעצמי דואגת לקשקש שטויות שיהיה מעניין אבל למה דווקא בשרשור הזה?למה דווקא במשהו שממש חשוב לי שיראה רציני?במשהו שאני באמת מנסה להשקיע ושגם אחרים ישקיעו. זה הנימוק שלי,בלילה כמעט יצאתי מדעתי(מי שהספיק לקרוא ראה שאני מתאפקת לא להתפרץ) שהכול כאן נהפך לבדיחה ושאין התמקדות והתייחסות לאחרים,אני באופן אישי נפגעתי מיזה והרגשתי שמזלזלים בי ובאחרים,לכן מחקתי,נדיר שאני מוחקת בגלל שלא מתאים לי אישית אבל כאן זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש פגע בי.

יאקומו

New member
טוב, אני מבטיחה להשתדל

שלא לכתוב דברים שטותיים, טוב, אין כזה דבר שאף פעם לא יהיה כתוב שטויות, אבל לא דברים כמו שהיו, בסדר?

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אגב שלא תבינו לא נכון,ידיעה אחת על סמים ותגובה אליה זה בסדר(אם זה מה שרוצים לכתוב חופשי מבחינתי) אבל פה זה היה יותר מידיי ומלבד זה שהרגשתי זלזול זה גם לא היה במיוחד במקום.

Kenny Girl

New member
למרות שזה היה מצחיק

החלק של מאט די עיצבן אותי... X_X אה ומצתערת שאני לא כותבת, אנ'לא יודעת מה קרה לי

Kenny Girl

New member
לא'ידעת

אבל הכתפות שלי לא מצחיקות, הן לא משהו... שלכם יותר טובים

Apikachu L

New member
מה???????..

מיסתבר שלגאטומון יש מיזוודות בגדלים שונים ומשונים! גם את גריימון מילחמתי שחור היא הביאה לארץ! תחסכו ממינו את הסיפור - הוא די מעוצבן ביגללו. עכשיו הוא באותו חדר עם ויזרדמון שעורכים חזרות עם מיוטיסמון למופע בעזה. ולמוםעים נוספים שיעשו בארץ. היום בערב יערך המופע באילת אבל גאטומון תעלץ לעזוב באמצה - היא טוענת שהיא לא תוכל להמשיך כך ולכן מתכננת לדיג'יגדול ולחזור למלון בתל אביב - גם היא תישתתף במופע....... בכל מיקרה במופע ישתתפו כל דיג'ימוני האופל ודיג'ימוני האופל לשעבר (גאטומון כזכור הייתה פעם משרתת של מיוטיסמון) וגם קן בתור הקייזר. ואוקווה. מופע זהה יערך בארץ..... ואגב את רוב הדיג'ימונים האלו הביאה גאטומון במיזוודותיה..... הנה תמונה מהחזרות...

קן יגיע לאילת????????!!!

איזה כייף!!!אני אראה אותו *_* לא שלא ראיתי אותו מתי שראיינתי אותו ואת דיוויס ^^',שאגב היחסים ביניהם קרובים יותר מתמיד!ולא נראה שהם הולכים להיפרד בזמן הקרוב :) בקשר למופע באילת,קן אמר למפיקים שהוא לא מוכן להגיע למופע בלי דיוויס,אז כנראה שדיוויס יצטרף לטיסה,ויש אפשרות שהוא גם ישתתף במופע ^^ הם מתכננים לישון במלון הרודס יומיים ועוד שלושה ימים במלון מלכת שבא. בין ההופעות(מתוכננות שתי הופעות באילת)הם יטילו בעיר,ויראה גם את המקום שבו אמור להיות פארק שעשועים ענקי!!(באמת מתכננים את זה באילת,יאי לי ^^) אני אחכה להם בנמל התעופה שבאילת ואדבר איתם ^^' אני כמובן אקבל כניסה אישית גם לתאי ההלבשה שלהם,(אני משיגה הכל כשאני רוצה ^^')ואוכל לראיין אותם לפני המופע ^^,את המופע אני אנסה להעביר לכם לפה בהקדם האפשרי. אחרי שתי ההופעות באילת הם מתכננים ללכת לנוח קצת בים המלח ואז לחזור לתל-אביב. בים המלח יחכו להם שאר השחקנים והדיג'ימונים. אם תושבי אילת ילחצו על ראש הממשלה ועל האנשים שגרמו להביא את השחקנים לישראל אולי יהיו עוד מופעים באילת שבהם יופיעו כל הדיג'יגורלים והדיג'ימונים.

Apikachu L

New member
למה את סותרת אותי

את סותרת אותי!!!!!!!!!! הרי ידוע שרק כוכבי העונה הראשונה יהיו העונה השניה מופיעה בגשר הזיו!

בעעע..אז זה לא הגיוני שקן יהיה..

הרי קן הוא קיסר דיג'ימון,אז הוא לא יוכל להיות בשתי המופעים,לא?.. כי אמרת שכל הרשעים כולל קן בתור קיסר דיג'ימון מופיעים באילת אז זה לא הגיוני אם יש להם באותו יום מופע בגשר הזיו \:

למעלה