בארץ אין רוחות

יולת

New member
בארץ אין רוחות

באנגליה למשל, יש המון סיפורים על רוחות ועל אנשים שראו רוחות, סיפורים ששמעתי במה אזני. כשנכנסתי לפורום הזה קיוותי לשמוע סיפורים דומים אבל לפי הסקפטיות שאנשים מפגינים פה כנראה שבארץ זה ממש לא תופס. לא ראיתי כאן סיפור אחד אמיתי על רוח לאכזבתי הרבה. אולי בכל זאת מישהו נתקל ברוחויכול לספר על זה?

A lost angel

New member
יש הרבה סקפטים כי הציניות השתלטה.

יש לי הרבה חוויות עם רוחות, מזימון לתקשור, אבל אלה חוויות אישיות יותר, ללפחות התקשורים. מה היית רוצה לדעת? בכל מקום יש רוחות, הרי שהן נמצאות במישור האסטרלי, והוא נמצא באותו מרחב פיסי כמו המישור שלנו. דנה

קרנוש21

New member
איך קבעת שבארץ אין רוחות???

פשוט בארץ הנושא לא פתוח כמו באנגליה או בחו"ל פשוט בישראל פחות מדברים על זה ולא חסר רוחות מותק ולא חסר סיאנסים אישיים חבל שאת קובעת סתם

Flame

New member
המממפ...../images/Emo13.gif

אני חושבת שאת בהחלט טועה, כמו שאמרו קודם.. באנגליה אנשים מרבים לדווח יותר על העיניין.. פה בארץ אנשים כנראה חוששים ללכת ולהצהיר "היי! הבית של רדוף רוחות" מבינה..?
.. רוחות ונשמות יש בכל מקום, לא משנה המיקום הגיאוגרפי..
כשנשמה לא מצליחה להמשיך בדרכה לאחר מוות פיסי של הגוף היא נתקעת פה (יכול להיות מסיבה של טראומה בשעת המוות..או עיניינים לא סגורים.ועוד המון) אז כמו שאמרתי, היא נתקעת פה.. ומה שאני מנסה לומר פה הוא שגם בישראל אנשים חווים מוות טראומטי, שגורם לנשמות "להתקע" בכדוה"א. אני אישית יכולה לומר לך שהיו לי כמה מפגשים עם רוחות..
.. וכל העניין הוא להיות מספיק פתוחה למפגשים כאלה גם אם את בעירק! המממ.. זהו פחות או יותר
...

kingshimmy

New member
עירק דווקא מדינה נאורה עכשיו.

עדיין, יש בה הרבה מאוד רוחות.

danihell7734

New member
LOL

שמעתי ששמו לשבויים העירקים מטאליקה וראמשטיין כדי שהם יזמרו...

יולת

New member
מעוניינת בסיפור אישי

אולי את/ה יכול לספר על אחד המפגשים שלך עם רוחות?

באנגליה יש מסורת תרבותית

ארוכה של עולם הרוחות שהתחילה להתפתח מהתקופה הויקטורינית ואילך בקרב במעמדות הגבוהים שהיה להם כסף וזמן לנסוע לכל מיני טירות חשוכות ורדופות ומשם לשאר המעמדות,בישראל תמיד היו עניניים יותר חשובים(ובצדק) בשנים האחרונות התחילה להתפתח ההתענינות ברוחות ובתקשור כחלק מהעידן החדש בפרט ותרבות השפע ביכלל. שלך חנה גונן

העצבנית

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

נכון... בארץ אין רוחות... (
) את רצינית...? חמודה... רוחות יש בכל מקום... זה שלא שמעת סיפורים על רוחות (אפילו שיש מלא...) זה לא אומר שאין...

אקסיומה

New member
נתקלתי בהודעה שלך...

ואני חייבת להגיב ולומר שאני אישית כן נתקלתי ברוחות. ראיתי אותן. ראיתי אותן בתור דמויות של ממש ובתור עשן לבן. ולא רק אני, גם חברה שלי ראתה אותן, ונרדפה ע"י אחת מהן. תקופה ארוכה היא הרגישה שמשהו לא בסדר אצלה. היא הרגישה שיוצאות לה בליטות על הגב, וכשהיא הסתכלה במראה היא ראתה מעין שריטות שיצרו את השם שלה. כשהיא היתה ישנה בלילה היא הרגישה שעומד לידה מישהו ומנסה לפקוח לה את העיניים בכוח. היא היתה מפוחדת נורא. אני לא מאחלת לאף אחד דבר שכזה... ויש רוחות בארץ. זה בדוק.

למעלה