בארסה סוף עונה שלישית

DrBall20

New member
בארסה סוף עונה שלישית ../images/Emo9.gif

אני לא מאמין שהפסדתי בחצי גמר גביע העולם לקבוצות, פשוט לא מאמין.. ומי אלה קייזר צ'יפס האלה בכלל?
מה שחשוב.. אליפות בלי הפסד, ליגת האלופות וגביע המלך
להלן תמונות וזה..

DrBall20

New member
נתחיל מקצת ליגת האלופות.. חצי גמר מול מילאן

"להבקיע שישייה למילאן ו..."

DrBall20

New member
ועכשיו נעבור לה ליגה

מעין משחק מילים שכזה חח..
סופר קלאסיקו

DrBall20

New member
ועוד משהו קטן..

ויאריאל גנבה לי גם את העוזר מאמן הזה.. אחרי שהם גנבו לי את נסקינס והחתימו אותו בתור מאמן, גם גנבו לי את הנס בק השבדי, שהחתמתי ממנצ'סטר סיטי, ומינו אותו למאמן לקראת העונה הבאה.. נו באמת!! אבל מה אכפת לי, עכשיו אני מוצא עוזר מאמן לעונה אחת, ואז נגמר לדקו החוזה והוא יהיה העוזר מאמן שלי

כל הכבוד אחי :) ותשובה לשאלתך

מי אלה קייזר צ'יפס ? זו קבוצה מאפריקה ... שיחקתי במכבי חיפה ליפני 4 שנים.... בנערים ב.. יצאנו לטורניר החלב באירלנד ועלינו לגמר הטורניר של חלק 2 נגד אותם קייזר צ'יפס . כך שניצחנו אותם ואף הבקעתי נגדם גול 3-2 ויש לי דגל של הקבוצה שלהם בבית .. חחח

DrBall20

New member
וואי בחייאת תעלה תמונה של הדגל סיקרנת אותי../images/Emo6.gif

חח לא מופיע במשחק?

הם בצבע צהוב שחור .. והדגל נימצא פה בבית באיזה מקום צריך לחפש אותו אחי... אני אחפש אותו והעלה .. ובדוק אפילו עם יש לי תמונות משם..

DrBall20

New member
../images/Emo45.gif

איזה מופיע במשחק.. הדגל של יובנטוס לא בא עם המשחק.. אתה רוצה שהדגל של הפיש אנד צ'יפס האלה יופיע? חח

sok777

New member
פששיי.. מרשים

יפה מאוד. מרשים הניצחון על מילאן, אבל מה שבמיוחד מרשים היא הדרך בה זכית באליפות. כל הכבוד! אצלי בבארסה אחרי 3 עונות היה איזה 70-80 מיליון להעברות. ככה הבאת את רונאלדו? כי במשחק הוא היה עולה לי 40 מיליון שזה חצי מתקציב ההעברות.. הבאת פה וואחד שחקנים: ברזאלי, רונאלדו, מטיאס פרננדס, הוגו לוריס.. יפה! קייזר צ'יפס זו גם להקה על שם הקבוצה.. להקה בריטית מלידס. מומלץ !

DrBall20

New member
אהה זו להקה? חזק ../images/Emo9.gif

אממ התקציב בעונה השלישית היה 190 מיליון.. רק שאת רונאלדו הבאתי בעונה השנייה שהתקציב היה "רק" 124 מיליון.. ואני לא עושה חשבון לכסף, אני זורק.. 84 מיליון על רונאלדו, 60 מיליון על אלבס.. (סעיף שחרור).. אבל הבלאנס של הקבוצה הוא בסביבות ה200 מיליון, אז לא עקרוני כל כך חח אם יש למה לא?
הוגו לוריס בא בחינם

nikeman

New member
לא מבין מהההתלהבות בלזכות עם בארסה בכל התארים

כאילו גם ככה זה אחת הקבוצות הכי טובות ועוד אתה מביא לשם את על התותחים ומתלהב שזכית בליגת אלופות ובליגה ... עברתי כבר על יונייטד , ריאל מדריד , וזה ממש משעמם ... תנסה אולי לקחת קבוצה יותר חלשה ולאתגר קצת את עצמך... אני משחק כרגע עם סאנט אטיין , אחרי ששיחקתי עם מכבי חיפה, יונייטד, ריאל, פיורנטינה, בטיס , אתלטיק מדריד, ורדר ברמן, ווסטהאם , נוטינהאם פורסט... תאמין לי אין יותר כיף מלשחק עם קבוצה קטנה ולהגיע להישגים .

כל קבוצה זה אתגר בפני עצמו

אם אני מפנטז בלילות על רונלדיניו, קאקה, פאברגס וטבס בייחד בברצלונה, אז למה שאני לא אעשה את זה במנגר? זה לא רק לקחת אליפות, זה לבנות קבוצה שהיית רוצה לראות.

DrBall20

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif

אממ.. רגע.. לפנטז על רונאלדיניו וטבס בלילה :-O . . .

למעלה