בארי

ran levi

New member
בארי../images/Emo70.gif

היתה לי הארה בנוגע למשהו שרשמת לי בפורוםם ליפני כמה ימים אז קודם כל הנה מה שרשמת,ואחר כך אני אסביר את עצמי: אני לא חושב שרובר 416 יכולה לעשות משהו מעניין... גם בגלל שהיא קודם כל לא בטיחותית בכלל ! וגם מפאת כך שהיא כבדה על הכביש וקצת קשה להגיע איתה לביצועים. לא יודע מה עשית איתה אך אשמח לשמוע או יותר נכון לקרוא. בארי אז קודם כל הבנתי שאתה נוהג על סובארו לגאסי שזה כבר מפליא אותי כי סובארו לגאסי הרבה יותר כבדה ואיטית מהרובר וזה בדוק מאחר ואצלי בחניה חונה גם לגאסי שנת 91 אם מנוע 1.6 והיא כבבבבבבבבבבבבבדה ובולעת דלק בטירוף ובנוסף עד שהיא מזיזה את התחת אני נמצא רחוק לפניה אם הרובר לכן מפליא אותי מה שכתבת ובנוסף היא קצת יותר בטיחותית מהלגאסי אינני יודע איזו שנה הסובארו שלך או איזה מנוע יש לה אז בבקשה תפרט לי כי זה מעניין אותי נ.ב האולרואד שלי כבר בארץ ותוך שבועיים לערך אני אמור לקבל אותה ומממממממממממממממממממש אין לי סבלנות לחכות

itzik93

New member
לבארי יש 1.8 ידנית

וזה רחוק שנות-אור (לטובה כמובן) מהלגאסי 1.6 אוטומטית/ידנית איציק

ran levi

New member
מסכים איתך

אני יודע שה 1.6 מאוד חלשה ואם היא 1.8 אז אני מודה שהיא חזקה יותר אבל בכל זאת היא אונייה יחסית לרובר (לא בכח)

itzik93

New member
אכן

ה 1.6 עם תיבה אוטומטית באמת חלש מ-א-ו-ד למרכב של הלגאסי - ולא במקרה הופסק ייבוא ה 1.6 ללגאסי בשנת 94 לערך (ליבואן לקח זמן לקלוט את זה...). לעומת זאת, ה 1.6 עם הגיר הידני "תפור" לאימפרזה - הוא חסכוני, נעים, חי טוב בסלד נמוך, לא עובד קשה מידי ומספק את הסחורה - תצרוכת הדלק (כתוצאה מכל הנ"ל) טובה. אני מניח שגם לגאסי עם 1.6 ותיבה ידנית (בהנחה שהיא מתוחזקת היטב) יכולה לספק את הסחורה (בצורה סבירה ביחס לשנת 1990) לאנשים שנוסעים בעיקר באיזור מישורי ומחפשים רכב גדול ונוח. איציק

itzik93

New member
ועוד משהו...

דגמי ה DL של הלגאסי משנת 90 עד 93 הגיעו עם תיבה אוטומטית של 3 (!!!) יחסי העברה - גרוע מאוד. דגמי ה GL (גם ה 1.6 וגם ה 1.8) באו עם תיבה אוטומטית של 4 יחסי העברה כבר משנת 1990. באיזור מחצית שנת 1993 , הגיעו גם לגאסי 1.8 DL עם תיבה אוטומטית של 4 יחסי העברה (כזו בדיוק היתה לי). כל האימפרזות הגיעו מההתחלה (1993) עם תיבה אוטומטית של 4 יחסי העברה. איציק

שי ©

New member
מנסיון, הלגאסי 1.6 ידנית...

היא עגלה רצינית. המנוע האומלל בקושי מזיז את האוטו, מרעיש מאוד, ואוכל כמויות מטורפות של דלק (משהו כמו 8 ק"מ לליטר בנהיגה מעורבת ושפויה). ואגב איציק, האם אתה יכול לספר לי על נסיונך עם בולמי KYB? כידוע לך (או שלא), שחמון מברר לי על בולמים כאלו לתמא, ואני מתלבט בינם לבין מונרו... שי

itzik93

New member
תגיד, אתה בכוח דורך על יבלות ?? ../images/Emo8.gif

אחחחחחחחחחחחח........ כמה שאני מתגעגע לבולמים האלו, פשוט פנטסטיים. הניסיון שלי עימם היה מספר חודשים, אך באמת נהנתי מהם. הנוחות היתה מצויינת, האוטו היה מגהץ פסי האטה גבוהים וקטנים כמו כלום - מכורח העובדה שקודם לכן היו לי בולמי זעזועים מקוריים שסיימו את חייהם הרבה לפני שהחלפתי אותם, ההבדל הורגש מאוד גם בבלימה, סיבובים ומה לא. בקיצור, אני ממליץ בחום. אם היה לי הכסף
כבר מזמן הייתי שם סט של 4 חדשים על האימפרזה... - בכלל, הצטערתי כל כך שהשקעתי בבולמי זעזועים האלו ואח"כ מכרתי את הלגאסי - פשוט כאב לב שפוקד אותי יום-יום
... אבל לפחות דבר אחד טוב יצא מזה - למדתי את הלקח... (לקח "זול", רק 2000 ש"ח) דרך אגב, הייתי אצל שחמון (כהרגלי בקודש, כל יום שישי) והוא אמר לי שיצרת איתו קשר לגבי בולמי-זעזועים, הוא עידכן אותי שישנם כמה מקומות סגורים עכשיו (ספירת מלאי לקראת השנה הקלנדרית החדשה) ואין לו איך לברר לך - אז אמרתי לו שיטפל בך (ובכלל במי שאני שולח לו) כמו שצריך, כי אני "על הדרך" עושה לו גם פירסום כאן
איציק

B.M.F

New member
בולמים טובים ?

תסע ב-405 וב-406 וב-306 ותראה מה זה בולמים טובים. פחח.. לגאסי.. פחח..

שי ©

New member
ל-405 בולמים מעולים...

ה-306 וה-406 טובות, אבל לא כמו ה-405... שי

itzik93

New member
בולמים מעולים - פשוטו כמשמעו.

את ה 405 וה 306 תשמור לעצמך, זה בסדר - אני יסתדר בלעדיהן
איציק

ב א ר י

New member
בדיוק כך !

את הפיז´וטים שלך שמור לעצמך ! ואני בטוח מסתדר אחלה בלעדיהן לפיאט אונו יש בולמים יותר טובים...
בארי

B.M.F

New member
טעות של בית סוהר.

בולמים מעולים, חוץ מפיז´ו ועוד מעטים יש רק לקוני ובילשטיין.

itzik93

New member
אומרים "טעות של כלא" יא...

אבו גחבה
דרך אגב, אתה רוצה את התוסף או לא ? כי הבאתי לך אחד ביום שישי (זה אצלי באוטו) ולא יצא לי להגיע. אם אתה לא צריך, אני מחזיר אותו יום שישי הזה. איציק

B.M.F

New member
מי הפיל אותך כשנולדת ?

ומה זה לכל השדים והרוחות שבשמים - "אבו גחבה" ?! בכל מקרה - בשום אופן אל תעיז להחזיר אותו ! מה אני עז מחודדת סנפירים ?! בושה וחרפה שלא הגעת בשישי, ואני חיכיתי כמו צ´יוואוואה. תגיע השבוע ל-ר"ג עם מברג(כדי להוריד את הפילטר הצנוע) ותטעין. וכנס למסנג´ר.

itzik93

New member
דרך אגב...

ככה סתם שאלה בשביל הכיף...
מתי פעם אחרונה עשית ניקוי קרבורטור ? האם אתה מרגיש שיש צורך בכך ? איציק

B.M.F

New member
לא זוכר .. רשום לי איפהשהו

בערך לפני חודש או שניים מקסימום. תלמד אותי לכוון אותו גם בשישי.

itzik93

New member
תגיד לי, אתה נורמלי ?

אתה רוצה לכוון את הקרבורטור בעצמך ?! ומה אני נראה לך, מכונה לכיוון קרבורטורים ?
איציק

B.M.F

New member
מי שישמע..

ערן מחיפה יודע לכוון שניים כפולים. אז בטוח אתה תוכל ללמד אותי לכוון אחד כפול מסכן. אתה מכונה לקישקושים לא לכיוונים זה בסדר.

שי ©

New member
../images/Emo51.gif על הדאגה

הוא הבטיח לחזור אלי בראשון לחודש (ועכשיו אני מבין למה
) עם מחירים. לדבריו, כנראה יהיה צורך לעשות הזמנה מיוחדת לבולמים כאלו... שי

עתיד18

New member
מניסיון שיש לי עם מספר "לגאסים"

אבא שלי מאוד אהב אותם, היו לנו כמה, ה1800 כשרה למאכל, ה1600 ביזיון על 4 גלגלי גומי, אבל ההנאה האמיתי תמונה במנוע ה2000 כל קיק דאון שם, תענוג לא נורמאלי, וצריכת הדלק ממש לא היסטרית (יחסית להנאה הטמונה בה)

למעלה