בארוש

Darkenes sky

New member
ממ..

ואח"כ אתם אומרים שאני ושאר החברות שלי פה מספימות ומקשקשות שטויות <_<

פלורי2

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

סופי תקשיבי: פה זה לא פורום פרטי! את רוצה לכתוב לברוש משהו-כתבי לה במסר!!! פה זה לא מסן ולא אייסי!!!!!!!!

sofish7

New member
תקשיבי לי טוב!!!!!!!!!!............

אני לא החדשה פה.. ואל תגידי לי מה לעשות ,הבנת?!

Darkenes sky

New member
בואנה...

גם את לא תגידי לנו מה לעשות... את לא עד כדי כך מיוחדת שנעשה מה שרק בא לך.... מה אני נראת לך? שפחה? מאמי טעית בכתובת...

ושוב התחלנו...

שימו לב שגם אתן מחרחרות מריבה... אם היא מעוניינת לדבר עם בארוש זכותה היא לא פנתה אליכן, אז אל תפנו אליה זה הכל... שמעתן כבר על דו קיום?

Darkenes sky

New member
אממ..

כן...אבל היא אומרת לנו לא לעשות משהו בזמן שהיא עושה אותו בעצמה.. אז שלא תאסור עלינו לעשות דברים שלה מותר..כי זו מדינה דמוקרטית, כולנו נוצרנובצלם אלוהים וכולנו שווים...ואין לה זכות לעשות משהו ולאסור עלינו לעשות אותו...

כל זה

כבר נחלת העבר... רבתם, התעצבנתם.. הנחתם לזה... מדוע להתחיל מחדש? הרי בעצם מה שקורה כאן הוא הפוך על הפוך- היא הטיפה לך לא לעשות משהו, ואז עושה זאת בעצמה... והרי את הטפםת לה על סובלנות ואינך עושה זאת בעצמך...

לא אמרתי סבלנות

אלא סובלנות. שזהו בעצם דו קיום. להניח לידיעה שיש כאן אדם שהתגוששת איתו בעבר, גם אם אין זה מוצא חן בעיניך. האם להתחיל הכל מחדש גורם לך להרגיש יותר טוב? זהו כלל חשוב גם לחיים שמעבר לאינטרנט ולפורומים.

Darkenes sky

New member
אמממ...

להתחיל נחדש זהו "סבבה" של דבר.. אבל....אני הייתי רגועה עד עכשיו...וניסיתי לתת עזרות שלא עזרו לאפחד גם בשקל שבעים...מה אני אגיד לך? היא פתאום התחילה עם זה...מרגישה שבגלל שאנחנו חדשות והיא לא אז היא יודעת יותר וחופש הביטוי והתנועה שלה גדול יותר משלנו...זהו אי צדק..ואני שונאת את זה...זהו גורם אשר מעוות לי ת'צורה באופן קטלני...

התכוונתי

להתחיל מחדש את הריב, שלמיטב הבנתי וראייתי אתן התחלתן אותו. אל תפרשי את התנהלות הדברים לפי תגובות שלה או של אחרים. תני דין וחשבון אך ורק לעצמך.

Darkenes sky

New member
אמממ...

למיטב ידיעותיי הם חשבו שאני מקשקשת שטויות לגבי מה שאמרתי על גרגורי.. לואיס החל לחלחל ריב איתי והשאר הצטרפו...מה אני אגיד לך? זהו פורום לכל הדורש עזרה בנושאים הללו ולכל המתעניין או לכל המעוניין לשתף את חוויותיו עם אחרים..זהו לא פורום המיועד לזלזולים.... דין וחשבון אני נותנת קודם כל לעצמי...לאחרים לא בדיוק...אבל לפני שאני שופטת ריבים אני שופטת את עצמי ואיך אני הייתי לא בסדר פה.. ואני הייתי בסדר גמור עד שהם באו והתחילו לזלזל בדבריי ולגרום לי להרגיש נחותה..

Darkenes sky

New member
<_<

אז ראית ש"ירח" לצידך....איזו התחנפות בחיי...<_< יש לך כבר כמעט את כל הפורום לצידך...

יקירתי...

אינני בצד של אף אחד. וכמו שאת רוצה ומצפה שהן לא יקניטו אותך ויציקו לך (שכבר נחלת העבר נדמה לי) כך גם את הניחי להן. זה מה שנקרא דו קיום. אל תנקמי על העבר. וזה מה שאני מתכוונת לתת דין וחשבון לעצמך- התנהגי איך שנוח לך, שוחחי עם מי שמתאים לך- אל תחפשי נקמות, שהן ישוחחו על מה שירצו, ואת על מה שתירצי. למה נחוץ כל הריב המיותר הזה? אז הן עשו כך וכך... ואת תקניטי אותן כי כך הן עשו, ואז הן יחזירו לך וחוזר חלילה... אתן באמת מוצאות טעם לזה..? אם זה כך, תבלי את כל שהותך בפורום במריבה חוזרת ומתמשכת, רק כי הן עשו לך גם לפני כמה ימים? פשוט הניחו לזה ותהנו מהפורום- כל אחת בדרכה שלה! שהיה לכן לילה מקסים.

Darkenes sky

New member
אממ...

יקירתי..אני לא רוצה לחזור על הריבים שלי.. אבל שלא תאסור עליי או על חברותיי דברים כשלה מותר.. אם היא חושבת שלה הכל מותר ולנו אסור היא טעתה.. אני שונאת אי צדק... תגובותיה מעידות על זלזול כלפינו והתנשאות. ואני מצטערת על כך שאני לא אדם כמוך שמוכן לסלוח ולשתוק על כל דבר.. ממש לא

אם את אומרת

שאת לא רוצה לחזור על הריבים האלו, תעמדי מאחורי דברייך ואל תחזרי עליהם! תגובותיה כבר היו ונשנו.. ודנו עליהם ודיברנו עליהם והמשכנו לדבר עליהם ועוד ועוד. עד מתי זה יימשך? עד שתרגישי שנקמת מספיק? לסלוח ולשכוח הן תכונות דומות מאוד, ואם אינך אדם שמסוגל ליישם לפחות אחת מהן, את גוזרת על עצמך חיים מאוד אומללים, שכן אדם שכל חייו זוכר את יריביו ואת אלו שפגעו בו והציקו לו, יבזבז את כל האנרגיה שלו על שנאה, כעס ונקמה. אני מדברת איתך בתור אדם שהיה פעם כזה, שינוי הוא דבר מדהים..

למעלה