באקלי

AnnabeI Lee

New member
באקלי ../images/Emo9.gif

משעשע לי לכתוב על מורים אהובים.. לפני כמה חודשים החל סימסטר הסתיו באוניברסיטתי. ביום שני ב11:15 התייצבתי לי בכיתה שלקח לי שעה למצוא, והחל לו שיעור ביחסי חוץ. נכנס לו מורה שלא נראה מיוחד במיוחד, והחל לעבור על תכניותיו לסמסטר. נראה שהוא המורה האהוב עליי בקריירת הפוסט-תיכונית שלי
התחלתי לאהוב את השיעור כשניק ישב ליידי, אני חייבת לציין, לא היה לזה שום קשר לפרופסור. במשך הזמן פרופסור באקלי התחיל להביע דעות שמלאניות משהו ולומר דברים מצחיקים על בוש. כמובן שזה גם עזר שהוא לגלג על אנשים טפשים בשיעור בלי שהם יצליחו להבין אותו ושהוא העריץ אותי על הערותיי בשיעור (למרות שלא את כולם הוא היה אמור לשמוע...). עכשיו הוא עוצר לדבר איתי במזדרונות ושואל על החיים (ופעם אפילו חלמתי עליו) אבל אז הגיע השיא... ומאז צריך לסגוד לו. מצאתי את התמונה הזו. שימו לב לכיתוב מתחת. היפי שאוהב את מלחמת הכוכבים.. מי צריך יותר. אני כותבת את זה כי מחר אני מבריזה ממבחן שלו. אבל להגנתי אומר שזו לא אשמתי ששמו לי טיפות עיניים שמרחיבות את האישונים ואני לא יכולה לקרוא. חשבתי על זה מעט והגעתי למסקנה שהמורים הכי טובים שהיו לי היו בארצות הברית. יש גם כמה בישראל שהיו ראויים, אבל המורים שאני הכי זוכרת הם כאן. תהיתי אם יש קשר, או שהמעבר והשינוי במנטליות שינה את הגישה שלי לגבי השכלה. מי מהמורים ראויים לציון? ושיניתם את היחס שלכם ללימודים, מורים וכרוך בכך?

שלג =)

תתביישי לך. המורים האהובים עלי היו בנורווגיה. אבל קשה קשה קשה קשה למצוא מורים ששווה להעריץ בחטיבת ביניים... אלא אם את(ה) גיאלי כמובן, ואז אפשר להתאהב במורים בכל רמה
אבל החברים בארץ שיבחו רבות את דובה בפיזיקה ואת יונתן בהיסטוריה. מה שכן שווה לציין, זה שלמרות שאני עושה תואר במתמטיקה (בערך), זה דוקא המורים ההומאנים/פילולוגים שעשו לי חשק להיות מורה בעצמי... המורה להיסטוריה בתיכון, שדיברה על נשים זקנות גרמניות ומנומסות, או המורה להיסטוריית מדעים ופילוסופיה, שבכל תיאוריה חדשה שהוא הציג, מצא דרך לערב את הגיטרות שלו... ד"א נחשו איפה לבן בחוץ =)

יואו השלג השבוע!

השבוע היה שלג! ועוד בברגן! הפעם הראשונה שלי פה.... איך התלהבתי... קצת צחקו עלי... מילא...
ונראה לי שהלילה ירד עוד קצת... טוב...יצא קצת מטומטם... לא נורא

אה...אודליה!

הנורווגים משתלטים על הפורום!!! ולא היה שלג בלילה... והגשם בא ולקח את מה שנשאר...

Odish16

New member
חחחחחחחח משעשע

אנחנו כולה שלוש חיחיחי וטוב שאין שלג אבל דיי נמאס מהגשם בעעע

MissNusha

New member
../images/Emo7.gifאההההה

רק לי יש פקאינג כריסטמס בשיא החום על חוף הים? גררר אני מתה מחום פה! רוצה שלג!

למעלה