AnnabeI Lee
New member
באקלי ../images/Emo9.gif
משעשע לי לכתוב על מורים אהובים.. לפני כמה חודשים החל סימסטר הסתיו באוניברסיטתי. ביום שני ב11:15 התייצבתי לי בכיתה שלקח לי שעה למצוא, והחל לו שיעור ביחסי חוץ. נכנס לו מורה שלא נראה מיוחד במיוחד, והחל לעבור על תכניותיו לסמסטר. נראה שהוא המורה האהוב עליי בקריירת הפוסט-תיכונית שלי
התחלתי לאהוב את השיעור כשניק ישב ליידי, אני חייבת לציין, לא היה לזה שום קשר לפרופסור. במשך הזמן פרופסור באקלי התחיל להביע דעות שמלאניות משהו ולומר דברים מצחיקים על בוש. כמובן שזה גם עזר שהוא לגלג על אנשים טפשים בשיעור בלי שהם יצליחו להבין אותו ושהוא העריץ אותי על הערותיי בשיעור (למרות שלא את כולם הוא היה אמור לשמוע...). עכשיו הוא עוצר לדבר איתי במזדרונות ושואל על החיים (ופעם אפילו חלמתי עליו) אבל אז הגיע השיא... ומאז צריך לסגוד לו. מצאתי את התמונה הזו. שימו לב לכיתוב מתחת. היפי שאוהב את מלחמת הכוכבים.. מי צריך יותר. אני כותבת את זה כי מחר אני מבריזה ממבחן שלו. אבל להגנתי אומר שזו לא אשמתי ששמו לי טיפות עיניים שמרחיבות את האישונים ואני לא יכולה לקרוא. חשבתי על זה מעט והגעתי למסקנה שהמורים הכי טובים שהיו לי היו בארצות הברית. יש גם כמה בישראל שהיו ראויים, אבל המורים שאני הכי זוכרת הם כאן. תהיתי אם יש קשר, או שהמעבר והשינוי במנטליות שינה את הגישה שלי לגבי השכלה. מי מהמורים ראויים לציון? ושיניתם את היחס שלכם ללימודים, מורים וכרוך בכך?
משעשע לי לכתוב על מורים אהובים.. לפני כמה חודשים החל סימסטר הסתיו באוניברסיטתי. ביום שני ב11:15 התייצבתי לי בכיתה שלקח לי שעה למצוא, והחל לו שיעור ביחסי חוץ. נכנס לו מורה שלא נראה מיוחד במיוחד, והחל לעבור על תכניותיו לסמסטר. נראה שהוא המורה האהוב עליי בקריירת הפוסט-תיכונית שלי