באפי

בתאללל

New member
באפי

טוב אז קראתי את כל המכתבים והערות על באפי ורק רציתי לומר שאני פשוט חולה עליה ואני לא מבינה איך הצלחתם לראות את העונה שטארה מגיעה (ובבקשה תגידו לי איך הצלחתם להשיג כי אני מתה כבר לראות את זה ) ורציתי לומר שספייק ובאפי ביחד זה ממש לא כי זה כבר היה עם אנג´ל שהוא ערפד אז הגיע הזמן שיהיה לבאפי מישהו נורמלי כמו ריילי -שהוא ממש מתוק ולמרות שהיא נראית ממש נמוכה לידו וזהו ואם יש משהו חדש על באפי מחוץ הסרט שהיא מוציאה לאחרונה תודיעו לי בבקשה

Cyber Cat

New member
אם את מדברת על העונה ה-4

אז היא שודרה כבר בסטאר וורלד (אתם קולטים שעוד איזה חודשיים יהיה להם את ה-5?!), ועכשיו היא משודרת בביפ עם תרגום (בכבלים הדיגיטליים). אם את מדברת על עונות יותר מאוחרות אז אני הורדתי מהאינטרטנט. Love Cyber Cat

shlomihagu

New member
ליתר דיוק, עוד חודש

עונה 5 של באפי מגיעה לסטאר וורלד (בדיוק כמו שנה שעברה כמעט, רק ששנה שעברה זה יצא בדיוק ביום של המדורה של ערב ל"ג בעומר והפעם זה יומיים אחרי) ב-2 למאי עם עונה 2 של אנג´ל שזאת עונה שחבל"ז לעומת הראשונה. לביפ יש לצפות רק כדי לראות שוב רק עם תרגום, אולי עונה 6 תגיע קודם לביפ כי ביפ לא יחכו שנה לשדר את עונה 6 מ-5, אלא אם כן הם קונים מסטאר וורלד.

shlomihagu

New member
אני (אתה) מציע לך להוריד מהמירק

שרת: EFnet ערוץ: buffy-unlimited את כל העונות, מלא סוגי קבצים והרבה סרברים להוריד ויש שם גם אנג´ל

צריך להזכיר שאסור לפרסם פה מקורות

פיראטיים? מסתבר שצריך
אז אסור לפרסם פה מקורות פיראטיים לפרקים (כלומר, מקורות לא חוקיים כגון הורדות, רכישות פירטיות, וכו´).

בתאללל

New member
אבל איך אפשר

אולי תסבירו לי איך אפשר להוריד ??????????????????????????

למעלה