באפי ../images/Emo58.gif7x04../images/Emo58.gif
"Help"
מה יש להגיד... פרק קצת איטי, ולפי דעתי פחות מוצלח משלושת הקודמים, אבל עדיין היו לו את הרגעים הטובים שלו
קודם כל- סוף סוף התיחסות כלשהי למוות של טארה! באמת תודה רבה. חייבת להתוודות- למרות שהרגשתי קצת מרומה מכל סצנת הבית קברות , בכל זאת היה לי גוש בגרון כשווילו ליטפה את האותיות על המצבה...
אהבתי את קאסי. אני אוהבת את השחקנית ששיחקה אותה (אין לי מושג איך קוראים לה, אבל ראיתי אותה בעוד המון תפקידים) היא היתה ממש טובה והצליחה להשאיר אותי מעונינת. גם השבוע דון היתה בסדר. yey דון
הדבר שהכי הרגיז אותי היה היחס של באפי לספייק. רציתי לזרוק עליה נעל בסצנת המרתף, זה היה פשוט נורא! והוא היה כזה טוב אחר כך, בא להגן עליה ופוצץ את המעצבן הזה מ"שפץ ביתך" אפילו שזה כאב לו, והיא עדיין לא מתייחסת. אני ממש לא מצפה שתטפל בו במסירות ותאכיל אותו דם חזירים מבקבוק, אבל בחיאת,באפי, הוא מנסה! לפחות תראי לו איזה כבוד בסיסי. אפילו אל תגידי תודה, רק תפסיקי לגלגל את העיניים בעצבים ולדחוף אותו כל הזמן!...
אהה... סליחה. הספייקיסטית שבי מאוד סבלה היום
אה, וגם אניה לא היתה כל הפרק! ארג... זה לא היה פרק רע בכלל, אבל עדיין רחוק מלקבל "נהדר" ממני, בעיקר בגלל ההתעללות/ התעלמות מהדמויות הכי שוות. אני נותנת לו 6 וחצי מתוך 10....אולי 7 מקווה שהדמויות שאני כל כך אוהבת יקבלו יחס יותר טוב שבוע הבא
"Help"