באפי
7x04

star lili

New member
באפי ../images/Emo58.gif7x04../images/Emo58.gif

"Help"
מה יש להגיד... פרק קצת איטי, ולפי דעתי פחות מוצלח משלושת הקודמים, אבל עדיין היו לו את הרגעים הטובים שלו :) קודם כל- סוף סוף התיחסות כלשהי למוות של טארה! באמת תודה רבה. חייבת להתוודות- למרות שהרגשתי קצת מרומה מכל סצנת הבית קברות , בכל זאת היה לי גוש בגרון כשווילו ליטפה את האותיות על המצבה...
אהבתי את קאסי. אני אוהבת את השחקנית ששיחקה אותה (אין לי מושג איך קוראים לה, אבל ראיתי אותה בעוד המון תפקידים) היא היתה ממש טובה והצליחה להשאיר אותי מעונינת. גם השבוע דון היתה בסדר. yey דון :) הדבר שהכי הרגיז אותי היה היחס של באפי לספייק. רציתי לזרוק עליה נעל בסצנת המרתף, זה היה פשוט נורא! והוא היה כזה טוב אחר כך, בא להגן עליה ופוצץ את המעצבן הזה מ"שפץ ביתך" אפילו שזה כאב לו, והיא עדיין לא מתייחסת. אני ממש לא מצפה שתטפל בו במסירות ותאכיל אותו דם חזירים מבקבוק, אבל בחיאת,באפי, הוא מנסה! לפחות תראי לו איזה כבוד בסיסי. אפילו אל תגידי תודה, רק תפסיקי לגלגל את העיניים בעצבים ולדחוף אותו כל הזמן!...
אהה... סליחה. הספייקיסטית שבי מאוד סבלה היום
אה, וגם אניה לא היתה כל הפרק! ארג... זה לא היה פרק רע בכלל, אבל עדיין רחוק מלקבל "נהדר" ממני, בעיקר בגלל ההתעללות/ התעלמות מהדמויות הכי שוות. אני נותנת לו 6 וחצי מתוך 10....אולי 7 מקווה שהדמויות שאני כל כך אוהבת יקבלו יחס יותר טוב שבוע הבא

Idomania

New member
קצת ניצול שירשור אבל מתקשר

יש בהודעה ספוילר לפתיחה של העונה השביעית!! אוקי אז שימו לב שבפתיחה החדשה קצת אחרי שרואים את דאון מופיע לשניה האתר "demons, demons, demons" אבל אף פעם לא ראינו את האתר בבאפי ראינו אותו רק באנג´ל בעונה הראשונה.. בטח בדיחה של ג´וס על זה שאין יותר קרוסאוברים

Idomania

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif..

לפי הקבר של טארה הימולדת שלה הוא ב16 באוקטובר שבמקרה.. יוצא מחר.. אז מזל טוב... אני חושב... וגם בדרך יודעים שהרצח של טארה וכל הסיפור קרה בבוקר של 7 במאי שבמקרה באותו היום שודר הפרק seeing red בו זה קרה..

talrv

New member
אין במקרה אצל ג´וס.... ../images/Emo58.gif

לעונה שביעית פרק 7X04 ואנג´ל 4X02 יש פעמים מאוד קטנות של במקרה. אני חושבת שבכוונה רשום שהיא נרצחה בבוקר של התאריך ששודר הפרק. לגבי היומולדת מחר אני לא יודעת, אבל אולי בכוונה אולי לא. עכשיו לגבי הפרק של באפי. לא התלהבתי כל כך, לא יודעת למה, היה פרק נחמד, יפה ונהניתי מאוד לראות, אבל לא הייתי קוראת לו נהדר ומדהים, כי פשוט לא מצאתי אותו נהדר ומדהים. מה לעשות? אהבתי את קייסי, ממש אהבתי אותה, את הדמות ואת השחקנית. אני מקווה שמה שהיא אמרה לספייק "יום אחד היא תגיד לך" נדמה לי, לא יהיה מה שכולם חושבים שזה יהיה, אני ממש מקווה. וזה בעיקר בגל שאני סטאר קרוסית. אבל אהבתי את ההערה השנייה. איזה שינוי באפי תעשה???????? אני יכולה רק לשער (להזכירכם החלטתי לא לקרוא ספוילרים לשביעית כדי להנות מההפתעות) שבאפי תציל את העולם מהרוע הראשון או איזה רוע גדול (שמדבר לספייק בתוך הראש ואם הוא לא חושב הוא יכול להתעלם ממנו - או שזה רק אני שחשבתי על הביג באדים המתחלפים כשהוא אמר שיש לו קולות בראש) אחר, או אפילו יותר טוב, תעזור לאנג´ל להציל את העולם והוא יהפוך אנושי ויפטר מהקורדליה המטרידה הזאת עם שיער הקש הנורא וילך עם באפי לעבר השקיעה. היה לי מוזר לראות את קייסי מתה בסוף, אני רגילה לדעת על הדברים האלה. בכל מקרה, אהבתי שזה קרה, למרות שהייתי שמחה לראות יותר מקייסי, אבל היא ידעה שהיא תמות, ולא משנה כמה באפי תנסה להציל אותה, היא בכל מקרה תמות. לגבי הפרק של אנג´ל..
זה בעיקר מה שיש לי להגיד. פרק נחמד וזורם טוב, וגוון (קוראים לה גוון) הייתה מצויינת ובהחלט רואים שמודל החיקוי שלה הוא רוג מאקס מן, אבל פספסו קצת. לשנייה היא גרמה ללב של אנג´ל לפעום, התנשקה איתו וזהו, לא נתייחס לזה שוב???? וגאן מת, גן חי, התייחסו לזה כאילו מה זה משנה? לפחות מבחינת גאן. פרד התעצבנה קצת, אבל גאן? כלום, אז מתתי, סבבה, פעם הייתי מפחד מזה, היום אני גיבור גדול??? דווקא את ווסלי אהבתי, לא אכפת לי, כן אכפת לי, אני מתה לראות מה יצא איתו בסוף! that´s all folks!!

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gifגם אני חושבת ככה...

שום דבר לא מקרי אצל ג´וס. לדעתי זה מכוון ככה בכדי לגרום לנו לעוד פרץ דמעות בלתי נשלט... רק עצם המחשבה שווילו (שלי..) עלתה פעם ראשונה לקבר הטרי של טארה (שלה..) יום לפני יום הולדתה גורמת לי להתחיל שוב לבכות
טארה מתה... לא כיף לי בכלל

Idomania

New member
אוקיי סוף סוף ראיתי את הפרק../images/Emo58.gif

פרק נחמד. קיסי באמת הייתה חמודה... פרק חביב לא מדהים סתם נחמד.. לא מזיק לאף אחד אני רק מקווה שיתחיל להיות יותר מעניין..

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gif 7x04

היה נחמד, אבל לא יותר מזה אני כבר ציפיתי לדברים גדולים מהילדה הזאת. היתה לי תיאוריה שהיא בעצם אחת מהבנות האלה שנרצחות (קוטלות?) ושזה יהיה נחמד אם פתאום באפי תראה את מה שקורה בחלומות שלה מהצד. ואז, אם כבר בקטע של האלה שנרצחות, אז חשבתי גם שבאחד השירים שלה יהיה כתוב From beneath you, it devours וזה באמת היה יכול להיות נהדר, אבל כנראה שזה לא הכיוון שמתכננים לנו, מה גם שעדיין מוקדם בעונה בשביל דברים מורכבים שכאלה. מה שכן אהבתי זה את הנבואה שהיא נתנה לספייק, שבסוף באפי תגיד לו את זה (שהיא אוהבת אותו? או אולי משהו אחר לגמרי והרבה יותר מפתיע ומעניין?), וגם שהיא אמרה לבאפי לפני שהיא מתה שהיא כן תעשה שינוי כלשהו.

Angelus

New member
אני חולק על דעתכם.. ../images/Emo58.gif

הפרק היה מדהים.. השחקנית ששיחקה את קייסי הייתה חלק משמעותי מהעונה ורואים.. דון סוף סוף הצטרפה רשמית לסקובי.. וגם אני חשבתי ככה בקשר לנבואה אבל לדעתי היא תגיד לו שהיא סולחת לו אבל היא לא תאהב אותו בזה אני בטוח. בקיצור פרק מדהים. יש בצפר אני חייב לזוז.......

idan3k

New member
מדהים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לדעתי היה צולע לגמרי...

HuGo Hell

New member
זה היה מדהים!!../images/Emo1.gif

הפרק נהדר.. והדמויות מדהימות.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif7X04(באפי)4X02(אנג´ל)../images/Emo1.gif

הספוילרים לפרקים. אם לא ראית תצא.
- - - - - - קודם כל באפי (7X04) - הפרק נהדר, מלהיב ומקסים. (למרות שראיתי אותו אתמול שעתיים אחרי שיצא, לא היה לי כוח לביקורת) אניווי, קאסי יפיפיה כל כך אהבתי אותה.. כבר קיוותי שהיא תהפוך להיות דמות קבוע, אבל היא מתה
*סניף**סניף* באפי.. כרגיל בסדר.. ודון מקסימה. (אם זכור לי טוב, לא הראו את אניה
) זאנדר נחמד.. הוא כבר לא כל כך מצחיק כמו בעונות הקודמות.. למרות שהיה דיי מצחיק החלק של "לא עייניני"
ווילו מסתדרת ואני חייב לציין שהיא מדהימה
הפרק מקסים ומרגש.. השד היה מגעיל.. (אהבתי יותר את השד של 703 הוא היה גדול.. הצורה שלו ממש יפה.) בקיצור ציון 99.9 לפרק. עכשיו אנג´ל (4X02) - לא ראיתי את 401
כי סתם רציתי לראות אנג´ל כי היה לי משעמם קשות. והצלחתי לפתוח אובססיה חדשה לצערי. רק אתמול חזרתי לסברינה. וול, הפרק חמוד. לא משהו אבל מרגש. ואהבתי את מייגן (אם ככה קוראים לה.. אני לא טוב בשמות) היא יפיפה!! ועשו אותה קופי רוג (מאקס מן) ממש היא דומה. היא חתיכה והתאבתי בה.. הלוואי שהיא תהפוך לדמות קבוע.. *_* קורדליה מפחידה אותי. מה לעזאזל היא עשתה עם השיער שלה? אהבתי אותו יותר כשהוא היה שחור וארוך.

דווקא היחס לספייק נראה לי במקום...

אני צריך להזכיר לכם שספייק ניסה לאנוס אותה? זה שפתאום יש לו נשמה זה לא אומר שהוא מכפר על כל מה שהוא עשה, הוא בעצמו אמר שהוא פגע בה ושהוא סובל על זה, אבל הוא ניסה לאנוס אותה, לאנוס אותה, זה לא דבר שמתגברים עליו בקלות...

idan3k

New member
../images/Emo45.gif

שיגיד תודה שהיא לא שיפדה אותו ברגע שהיא ראתה אותו. יחסית למה שהוא עשה היא מתנהגת אליו יפה, יותר יפה מתקופות מסוימות לפני הניסיון אונס וכשעוד לא הייתה לו נשמה...

14מתן

New member
קצת באיחור.... ../images/Emo58.gif 7x04

טוב אל יודע אם באיחור זה היה לפני יומיים אבל לא חשוב ראיתי עכשיו את help וזה היה פרק מאוד נחמד לא ממש טוב אבל גם יותר מסתם פרק... חשבתי שהיא הייתה אחת מהבנות שהורגים בתחילת פרק 701 ו702 כצת התבאסתי שלא כי אני רוצה כבר לדעת מה קורה שם... ועכשיו למה שעיצבן בפרק ! ווילו חזרה כבר מאנגליה, אז למה היא משתתפת בפרק פחות מאשר שהיא הייתה באנגליה
! וספייק גם בקושי היה
ואני רק עכשיו קלטתי שאניה לא בפתיחה ולא הייתה בפרק

למעלה