באפי,
7x01

באפי, ../images/Emo58.gif 7x01

ג´יילס עם מגפי רכיבה-:)). הפרק ברור, אבל מאוד לא ברור, Giles: Do you want to be punished? Willow (plaintively): I wanna be Willow. אני שמחה שלא התעסקו יותר מדי ב-healing process של ווילו על הפרק הראשון, אבל בכל זאת זה היה שם ברקע. בהתחלה ספייק היה נראה לי הגרסה הנשית של דרוסילה, אבל לקראת הסוף זה רק נעשה יותר נהדר.. בהתחלה ניסיתי להיזכר מתי בדיוק וורן הספיק לחזור מה-reeping skin accident, וכל המעבר של ה-big bad היה פשוט נהדר! היה כל כך כיף לראות אותם שוב (ראש העיר והצחוק שלו..
) בהחלט מצפה להמשך. ציינו בתגובה ספויילר לאיזה פרק של העונה השביעית בבקשה, כי אני רוצה לגלות מה יקרה לבד.. ואל.

../images/Emo58.gif701

אממ, אני לא כל כך אהבתי את הפרק, כולם אמור "פרק פתיחת העונה הטוב ביותר עד עכשיו", ואממ חוץ מהסוף שהיה מדהים שאר הפרק היה חביב+... "If at first you don´t succeed.Cheat." וכן הג´יילס על סוס היה מרענן ביותר...

לא, זה לדעתי ../images/Emo58.gif 7x01

באמת לא היה ההכי טוב, אבל מהטובים. ובעיקר בגלל הסוף. אבל יכול להיות שאחרי שאני אראה את הפרקים הבאים אני אחשוב אחרת. ואל.

שומדבר.. ואגב ../images/Emo58.gif7x01

wts up with the hair?! למה הם מדביקים לה את השיער לראש ככה?! ו-למישהו יש תמונה של הקאסט של השביעית? אם היא ספויילרית לגבי דמויות חדשות וכו´ אני אוותר. ואל.

נכון זה נורא?!ספוילר שיער המשך עונה

אחרי זה יש לה גם פוני!!!אלכסוני כזה... אבל ווילו עם קוקו חביב ביותר
I must say

melatonin

New member
../images/Emo58.gif 7x01

זה הכי קרוב שמצאתי. לא היה לי כוח להוריד את הרקע בעריכה

Angelus

New member
האמת היא שאין ממש תמונה רשמית של

העונה השביעית.. זו אותה תמונה של העונה השישית פשוט
6x19 מחקו את טארה
גם אני לא הבנתי למה.. זה נורא עיצבן אותי. כאילו לא השקיעו העונה הזאת למרות שהיא בעצם העונה האחרונה והמסכמת. 7x11 שבוע הבא

למעלה