באפי?

כמו שכתבתי לך במסר../images/Emo88.gif

אבי, זה לא מצחיק. בין אם אתה חבר של ברק ושלי, ובין אם ממש משעמם לך בחופש, כמו ששמת לב מהתגובות של כולם כאן, זה פשוט לא מצחיק. את ההודעות שמצאתי לנכון למחוק מהשרשור הזה מחקתי, ואם מישהו חושב שהודעה נוספת צריכה להימחק, בבקשה שישלח מסר להנהלה או אליי. נכון שההודעה הראשית צריכה להימחק, אבל מה לעשות, התחלתם "דיון" ושרשור ואני לא הולך להעלים את כולו. שוב, זה לא מצחיק, זה נגד החוקים של הפורום (בדיוק כמו לרשום ספויילרים על הקומיקסים של באפי או לפתוח הודעת "דון היא מטומטמת"). כמנהל הפורום, נשלחה אליך אזהרה. בבקשה אל תעשה את זה שוב.

אה, ו..

אתה יותר ממוזמן לבוא אליי לאיזה סופ"ש להשלים איזו עונה או שתיים.

../images/Emo6.gif עוד אגיע! ../images/Emo3.gif

אתם לא יודע מה זה הומור!
תשאלו את הסימפסונים מי זה הומור#%
ויש לי חיים, אלה סתם שטויות של גיל 16, תן לי חודש וחצי ואני בוגר בן 17.

jayne cobb

New member
עידו הגזמת טיפה אבל לא משנה.

במקום זה תמחוק הודעות עם ספויילרים לקומיקס. כבר הרסו לי כאן כמעט את כל הגיליונות שיצאו...

לא פעם אחת...

שלוש פעמים!!!
בעצם... לא, לא שלוש פעמים.... אנחנו נראה הקוסם בלופים!!
|מזיל-ריר|

kittycatbone

New member
זאת ממש לא הגזמה-

זה תפקידם של המנהלים למחוק הודעות שיוצרות מתח וויכוחים שעברו את גבול הטעם הטוב. אין סיבה להגיע לעויונות מסויימת שיכולה להגיע בהודעות מסוימות, לכן יש לגיטמציה למחוק אותן ולהזהיר כמובן הלאה..

jayne cobb

New member
הצחקת אותי

היה כאן שרשור מפלצתי שכלל העלבות בוטות, גם כלפי חברי הפורום וגם כלפי דמויות בבאפי, רק בגלל שמישהי אמרה שקורדיליה כוסית. שם לא נמחקו הודעות. השרשור הזה נועד להיות הומוריסטי ודי מוזר שאנשים לא הבינו את זה מיד. אבל מי אני לערער על החלטותיו של עידו. הוא כזה כוסית. :] [Do me children!] אבל די להתווכח! תכתבו איך היה לכם במסיבאפי.

yotem 17

New member
איף, מה אכפת לכם בכלל../images/Emo83.gif

לאלה שהגיבו ברצינות בשרשור הזה- למה מפריע לכם? גם אם הוא סתם אומר שטויות, שיהנה...שכל אחד יאהב מה שטוב לו. אתם ואני יודעים שבאפי זו יצירת מופת ומכושפות (למרות שאני רואה את הסדרה וגם אוהב אותה) לא כל-כך באותה רמה של באפי. אם הוא חושב אחרת, שיהיה לו בכיף! P: אני לא מבין למה צריכים להתחיל בשכנועים וכאלה.

kittycatbone

New member
נעזוב לרגע את הטעם שלך...

ונחשוב על העובדה של , למה לעזאזל אתה חושב שיש פואנטה ללכתוב הודעה כזאת בפורום של באפי ?
דיונים חסרי טעם וחשיבות לטעמי. אפילו לא התחלתי לקרוא את הויכוח שאני בטוחה שהתפתח כאן. אבל חבל על המילים, זה פשוט טפשי נקודה. כמו שלפני כמה זמן מישהו התעקש לבוא לפורום רדיוהד ולומר עד כמה הלהקה הזאת גרועה ומיוז הרבה יותר טובים. גם גורם לעוינות לאנשים שאוהבים גם מיוז בנוסף לרדיוהד, ולאיזה תגובות אפשר לעזאזל לצפות כשכותבים את זה בפורום שאוהב את הלהקה??? כנ"ל לגבי זה.. אני אישית מאוד אוהבת מכושפות, זה לא מונע ממני לאהוב באפי. וכל הויכוח הזה מיותר. כי מה יותר טוב זה בכל זאת עניין של טעם. עד כמה שאפשר להצדיק את זה או לא.

אבל כבר סגרנו ואטמנו את נושא... ../images/Emo6.gif

השרשור נפתח במטרת הומור בלבד. |:
די לקחת כל דבר קשה..
חח..

kittycatbone

New member
חח סורי..../images/Emo3.gif

קודם כל כמו שציינתי בהודעה עצמה לא ממש קראתי את המשך השרשור, קראתי רק אח"כ הכל
ודבר שני, הומור או לא הומור (ותאמין לי שאני דווקא יודעת לקבל הומור
), זה נושא שכל כך נטחן ונראה לי כל כך טפשי להתדיין על כזה דבר, בגלל שזה פשוט קורה בכל מיני פורומים. שלפני שלקחתי את האפשרות של אם היית רציני או לא רציתי לכתוב את ההודעה הנ"ל

Fairywitch

New member
אבי, אני ארביץ לך../images/Emo70.gif

אבל גם אני יותר אוהבת את מכושפות

למעלה