באפי?

OMRICH

New member
את\אתה רציני\ת?

כאילו? אתה באמת חושב שמכושפות היא תוכנית יותר טובה מבאפי? פיייחס עלייך! ודרך אגב לראות פרק וחצי ולהחליט שמכושפות זה יותר טוב לא נחשב. ואני דווקא ראיתי את כל הפרקים של שתי הסדרות.

ברק הראה לי יותר מפרק וחצי בבאפי. ../images/Emo3.gif

וחוצמזה - אפילו האיתי את המחזמר של באפי במלואו!
נו, אני ה-"באפיסט שמעולם לא ראה באפי"...
^^ אבל מכושפות עדיין שולת!

OMRICH

New member
עדיין, לא!!.

אני רוצה שתסביר לי למה אתה חושב שמכושפות היא תוכנית יותר טובה מבאפי?

barhenhalliwell

New member
מה נסגר.?

אתה אומר דברים בצורה מאוד שיטחית. כמו הסדרה שממנה אתה מתלהב- מכושפות.

נכון!!!!!!11אחדאחד1984

כי כל סדרה שבה החורים בעלילה תופסים יותר מקום בתסריט מהעלילה עצמה חייבת להיות טובה יותר מבאפי.

OMRICH

New member
נכון!! יש את הדבר הזה שמחלץ אותם מכל דבר

בלי שום קשר... כאילו הכותבים התעצלו בדרך "The power of 3 will set us free"

Aspen

New member
חחח

איזה שטויות! רואים שאתה לא מבין באומנות. אתה חושב שמכושפות אומנות? חחחח הצלחת להצחיק אותי. שתדע לך, כל המבקרי טלוויזיה, במאים, מפיקים, תסריטאים (בארצם כמובן) חושבים שבאפי זה גאונות. אפילו פעם אחת לא מדברים על מכושפות. והסיבות שלך שטוחות לאללה. למשל, "כי בבאפי יש רק שחקנית ראשית אחת", מה זה אמור להביע? אתה מבין משהו במה שאתה מדבר? ממתי כמות השחקנים הראשיים קובעת אם סידרה היא טובה או לא? אם אתה חושב שמכושפות יותר טוב, אז א) אתה מקנא בתשומת הלב שבאפי מקבלת, ו-ב) יש לך אי קיו נמוך כי אתה כנראה לא מסוגל להבין את הסידרה. המלצה: גש למסך המפוצל (האתר כמובן) ותקרא שם את הכתבות והסכפ"שים על הפרקים ותראה מה זה גאונות. ואז תבין ש... מכושפות-לא גאונות ולעולם לא תצליח לשכנע בזה שהיא יותר טובה. מותר לך להגיד שאתה יותר אוהב מכושפות, אבל אתה אומר את זה כאילו זה עובדה שמכושפות יותר טובה. ואז נותן סיבות מטופשות שלא ישכנעו ילד בן 3.

Aspen

New member
צודקת ../images/Emo68.gif

עדיין אני צריכה להזכיר את זה כל הזמן

nick at noon

New member
מה דפוק במכושפות?

סדרה שהשחקניות בה מגיעות לרמה של מפיקות היא לוקה ביסודה. השחקניות לא אמורות להיות במצב שהן יכולות להכתיב איך הסדרה תמשיך. סדרה שמוסיפה לעצמה שחקנים אורחים חוזרים כמו בעלה לשעבר של ג'סיקה סימפסון, היא סדרה שמעדיפה משהו פופולרי על משהו איכותי. סדרה שבה כשאחת הדמויות הראשיות הופכת לרעה וחוזרת להיות טובה בזכות איזה קסם דפוק, לא יודעת איך לנצל את הפוטנציאל של עצמה. סדרה שבה כל כמה פרקים אחת או כל הדמויות הראשיות הופכות למשהו אחר (אלות, וואלקיריות או מי יודע מה) ואז גם משנה את הלבוש שלה, הרבה פעמים למשהו די חושפני, כנראה מנסה לחפות על חוסר הסיפור עם מראה חיצוני. סדרה שלא מפחדת לעשות שוב ושוב עלילות עם נסיעות בזמן, היא סדרה אמיצה אבל די מפגרת. סדרה שבעצם יכלה ליצור עונה כל כך גרועה כמו העונה שבה יש את הבחור מהעתיד, הייתה צריכה לקבל ביטול כבר אז. כי חבל לפני זה עוד חיבבתי אותה למרות המגרעות.

jayne cobb

New member
תגידו לי שאתם מבינים שזה לא ברצינות.

ואבי, החופש דפק לך את הראש הא? תמצא משהו אחר לעשות. [ואני לא מתכוונת ללשים עוד תמונות שלך בלי חולצה במסנג'ר.] תמר.

אוך, כפרעלייך! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

סופסוף מישהו הבין שזה בצחוק!
חח..
!!!111

בוא נלך לראות הקוסם ~בשבת~!!!!!1אחד.

שמישהו יתקע בקיר, וידליק את האור בטעות... ואז מישהו יתקע בטלויזיה, וידליק את הטלויזיה בטעות... ואז מישהו יתקע בוידאו, ויכניס את הקלטת לוידאו... ובנאדם האחר ילחץ על Play. וואו, אירגון מושקע ליום שבת!

למעלה