באפי 6X11

Lady of Buffdom

New member
באפי 6X11 ../images/Emo58.gif

איזה פרק חמוד!
בגלל שהרבה אומרים שהעונה השישית קודרת ואפלה, כבר חשבתי שלא יהיו פרקים קומיים, אבל יש את המיוזיקל, טאבולה ראסה, והפרק הזה (בינתיים). נכון שבפרקים האלה יש גם עצב ואפילו כאב, אבל השמחה והקומיות עדיין קיימים. Anyway, די נבהלתי כשבאפי גזרה את השיער (אבל רואים שזה היה פיאה בהתחלה), אבל אז היא הלכה להסתפר ו... נעלמה. הקטע עם ספייק ובאפי היה מאוד משעשע
למרות שהתפלאתי על באפי שהיא עשתה את זה
אתם חושבים שזאנדר חשד במשהו או שהוא חשב שספייק... עושה דברים עם עצמו?
בפרק הזה רואים שבאפי יוצאת קצת מכל הבעיות שלה: העובדת הסוציאלית רוצה לקחת את דון ממנה, היא מפחדת ומתביישת מהיחסים שלה עם ספייק וכמובן כל הקטע שהיא הייתה בגן עדן וחזרה בחוויה טראומתית מאוד. אז הפרק באפי הופכת לבלתי נראית (ולא בגלל שהתעלמו ממנה
) וחופשייה לעשות מה שהיא רוצה, כמו שהיא אומרת לספייק. הפרק די הזכיר לי את העונות המוקדמות: הסקוביס יותר קרובים, באפי יותר שמחה, ווילו עובדת עם המחשב... *נוסטלגיה*

קלואי1

New member
לא יודעת אם שמת לב אבל...

6X11, 6X07: כשהיא יוצאת מהמשרד של העובדת הסוציאלית היא שורקת את Going through the motions של המיוזיקל...

Lady of Buffdom

New member
ידעתי ששכחתי משהו! ../images/Emo58.gif

זה היה ממש מגניב
זמזמתי את זה יחד איתה

../images/Emo58.gif 6x11

פרק משעשע :) נורא חיבבתי את איך שהיא שיגעה את העובדת הסוציאלית :). ובסוף- Buffy! you cut your hair! ואל.

קלואי1

New member
../images/Emo58.gif 6x11

מה שאני אהבתי זה שהיא העיפה לאישה הזאת את הכובע המכוער שהיה לה ואמרה לה: I'm the fashion ghost.... מה שלא אהבתי היה את התגובה של דון. מה הבעיות שלה?!?! היא כועסת על כל העולם!!! והפרק הזה הוא גם ממש חשוב מבחינת באפי כי כשהיא גילתה שהיא עומדת למות אז היא לא רצתה למות. זה מראה לנו שלמרות שהיא הייתה בגן עדן ולמרות שהיא סובלת כאן היא עדיין לא רוצה למות ורוצה לחיות עם האנשים שהיא אוהבת וזה אומר הכל.

smgfan

New member
../images/Emo58.gif6x11

גם אני מאוד אהבתי את הפרק והרגשתי נוסטלגיה לעונות 1-3! פרק פ33תי! ומאוד מצחיק! אבל היה רק משהו אחד שמאוד העיק עליי....
הקטע של באפי עם ספייק....די הכעיס אותי שעשו לה קטע כזה!!!

קלואי1

New member
למה?!?! ../images/Emo58.gif עונה 6 כללי.

למה אתם מתעצבנים שמראים את הצד הזנותי של באפי?!? בכל אחד יש צד כזה אחרי הכל... מה, אסור לה?!?! זה כל כך נורא שהיא מנצלת את ספייק בשביל סקס?? היא לא הראשונה שעשתה את זה וגם לא האחרונה שתעשה את זה. זה מה שעושה לה טוב! היא במצב נורא נורא רגיש עכשיו. תתארו לעצמכם איך הייתם מרגישים אם הייתם בגן עדן והיו תולשים אתכם משם בחוויה נורא נורא טראומטית (להתעורר פתאום בקבר זאת חתיכת טראומה...) ומביאים אתכם לעולם שיש בו אלימות ומוות וכאב. זה קשה! ואני לא בטוחה אם אני הייתי מתמודדת עם זה יותר טוב מבאפי. דווקא הפרק הזה הראה לנו שהיא כן מסתגלת ושהיא כן רוצה לחיות בעולם הזה שהיא בעצמה קראה לו גיהנום. אז היא קצת משתרללת... אז מה?!?! מה הבעיה שלכם?!?! היא גם בנאדם אחרי הכל.

וולי

New member
../images/Emo58.gifמסכימה!

אחת הסיבות שרובנו אוהבים את הסדרה הזו, היא שהיא לא נופלת לקטגוריה של סדרה אמריקאית קיטצ'ית. בסדרה המיוחדת שלנו מנסים להציג יחסים שונים (שקיימים במציאות) שלא מקבלים התייחסות בתוכניות אחרות. גם לבאפי "המושלמת" יכולים להיות יחסים שאינם טהורים ומושלמים (כגון אנג'ל/ריילי). כמו שבחיים האמיתיים סקס לא תמיד שווה אהבה, גם לבאפי יש צרכים. אנחנו חיים בתקופה שבה לאשה חזקה כמו באפי מותר "לנצל" מישהו בלי להחשב זונה!

רינת4

New member
../images/Emo58.gif 6x11

פרק ענק!!! נורא אהבתי. סוף סוף פרק קליל ומצחיק(חוץ, כמובן מהקטעים שלה ושל ספייק). גם אני שמתי לב שהיא שרקה את הנעימה מהפרק המוזיקלי, אהבתי את הקטע עם הכובע-שהיא הרוח של האופנה, ואהבתי איך שהיא שיגעה את העוזרת הסוציאלית-נקרעתי מצחוק!!! והאמת? ממש יפה לה ככה!!!(עם השיער הקצר). על ווילו אפשר להגיד שהיא ניסתה... וזהו, אני חושבת.

קלואי1

New member
בקשר לשיער שלה-

רק שתדעי שאתמול התסרוקת הזאת קיבלה אצלי את התואר "התסרוקת הכי מוצלחת של באפי" בכל הסדרה (מה שראיתי עד עכשיו...). יופי... זה מה שאני ואחותי עושות כשאנחנו רואות באפי....
למקום השני הגיעה התסרוקת שלה באן. והתסרוקת הכי גרועה שלה הייתה מה שפיית' עשתה עם השיער שלה ב-Who are you...

אממ התסרוקת באן הייתה מזעזעת!

עם הפסים בלונדינים יותר והשיער הלא אחיד... מחריד ביותר...

ספוילר 611

אני לא ממש התלהבתי מהפרק. לא ראיתי בו משהוא גאוני מדי... וגם שנאתי את הקטע שהיא וספייק "משתעשעים". אני חשבתי כבר שזה מוקדם לאור הפרקים הקודמים, ורק חיכיתי שזה יגמר כבר - כל הקטע של באפי-ספייק עושים סקס ובגדול. הקטע שהכי אהבתי, ואולי רק אהבתי בפרק היה- שכל הזמן מדברים על השיער:) והוא דווקא נחמד בעיני.

שכחתי- 611

אוקי בקטע של ל"הראות את הצד הזנותי של באפי"- אני לא חושבת שבחורה ששוכבת היא זונה, גם אם היא משחקת עם הבחור, גם אם זה סטוץ'. לכן בעיני באפי לא עושה דברים ראים בסגנון "יאו איזה שרמוטה". אני פשוט לא אוהבת שהכול סביב ספייק ובאפי קשור ליחסי מין מזעזעים. מבחינתי הסצינות מוגזמות ולטעמי האישית היה אפשר ל"עדן אותן". אני לא נגד באפי וספייק (טוב לא יותר מדי) אני נגד שעושים מזה את כל הסדרה (THE YAK PARTS). אני חושבת שבאפי פה היא פשוט פגיעה, והיא מוצאת נחמה ושעשוע בספייק, ברור לי שזה לא אהבה, לא לפי ההתנהגות שלה של פעם רוצה ופעם באה אליו שקופה... והאמת שאני אוהבת את המצב של באפי, שהיא כזה ב"תחתית הבור" כאילו בעיני זה מה שיפה בפרקים האלה, שבאפי לא תמיד חזקה וגם לה יש "חורים", בין אם זה התנהגות "מופקרת", או שיחרור קיטור. בעיני היא פשוט נמצאת בתחתית, מדוכאת, נטולת אהבה, לא של הורים ולא של אהוב אמיתי, שהיא אוהבת ואוהב אותה. ועם נטל של כל העולם ואחות שלה עליה. וזהו בערך. אז אני נגד להגיד שהיא זונה. אני לא נגד הקטעים האלה, אני נגד איך שעשו את זה מוגזם.

למעלה