באפי 6X10

Lady of Buffdom

New member
באפי 6X10 ../images/Emo58.gif

לפני שאני מתעמקת בפרק, אני חייבת להגיד דבר אחד: ספייק!!!!!!!!!
(מצטערת, הייתי חייבת
) הוא נראה כל כך מדהים בפרק! לא ראו כלום אבל הוא היה ערום.
ועכשיו לפרק: באפי מנסה כל הזמן להתרחק מספייק אבל היא לא מסוגלת. תמיד יש לה סיבה לבוא אליו (וכבר שמענו את ספייקי שר לה: Let me rest in peace). השאלה היא האם היא באה אליו גם מתוך רצון, ולא רק מתוך חובה כשהיא צריכה משהו. האם באפי מתאהבת בו? לי נראה שהיא אוהבת אותו אבל לא מאוהבת בו, ובטח לא כמו שהיא הייתה מאוהבת, ועדיין מאוהבת לדעתי, באנג´ל (היי, עם כל האהבה שלי לספייק אני עדיין סטאר קרוסית
) ווילו - זאת רק אני או שהכישוף הוא כמו סמים בשבילה? שימו לב כמה קווי דימיון יש ב-2 המקרים: איימי הציעה לה את זה ו-ווילו פחדה לנסות. אח"כ היא ניסתה ולמרות שהיה רגע שהיא פחדה(?) היא נכנסה למין high. אח"כ היא מחליטה ללכת עם דון לסרט אבל היא לא מסוגלת. היא חייבת ללכת בחזרה לשם ולעשות את זה שוב. אחרי שהיא חוזרת לדון היא מתנהגת ממש מוזר. התנהגות שמזכירה התנהגות תחת השפעת סמים/אלכוהול. היא אפילו גרמה לתאונה ולדון להפגע. אחר כך ווילו אומרת לבאפי שהיא מצטערת והיא לא תעשה את זה שוב, ובסוף הפרק מראים אותה עושה מתנשפת. זה היה תחת השפעת הכישוף? לא הבנתי... אני בכל אופן, מתגעגעת לווילו הישנה.

610

אני לא רוצה להוסף ספויילרים אני יגיד שמה שאמרת על ווילו זה בדיוק מה שצריך להבין מהפרק הזה. בקשר לספייק- הוא לא משהוא בעיני.. אני עדיין מעדיפה את אנג'ל או ריילי... בעיני באפי לא מאוהבת בו, רואים שהיא לא אוהבת אותו, היא צריכה אותו מינית ולעזרה, עוד תראי בעתיד ואני לא רוצה לפרט.

../images/Emo58.gif 6x10

כן, תיארתי לעצמי שתהני מהקטע עם ספייק :))... וכן, הסיפור עם ווילו לגמרי מקביל לסיפור של התמכרות לסמים, כל ה-High מהכישוף השחור וכו'. כשווילו אומרת לבאפי שהיא לא תעשה את זה שוב באפי מסכימה, ובעצם גם מדברת על עצמה, WILLOW: 'Cause it's over. BUFFY: Exactly. It's over הסוף היה בעצם ווילו אחרי שהיא החליטה בלי הכישוף, כמו אדם שלא מקבל את הסם שלו בזמן, ולגוף שלו יש תופעות לוואי. אני רואה את הפרק הזה כפרק מאוד חזק. ווילו מבינה שהיא צריכה עזרה, שהיא כנראה עברה את הגבול, ואיך שהיא בכתה בכלל היה עצוב..
ובמקביל הסיפור של באפי, משתקף גם כן, הסיפורים מאוד מקבילים. ואל.

Lady of Buffdom

New member
נכון 6X10 ../images/Emo58.gif

אבל למרות שווילו הבינה שהיא עברה את הגבול ולמרות שריחמתי עליה כשהיא בכתה, אני עדיין כועסת עליה. היא כבר מתעסקת בכישוף תקופה ארוכה ובזמן האחרון קצת יותר מדי, אבל היא צריכה לדעת איפה לעצור. יש לה שכל והיא בחורה אחראית. היא אמורה לדעת שהכישוף השחור מסוכן ולהגיד לעצמה - OK, it's too much. ובאמת שמתי לב שמה שבאפי אמרה לווילו היא גם אמרה לעצמה. אבל לא נראה לי ששתיהן יפסיקו...

Wicked Wicca

New member
עוד פעם... זה ההקבלה../images/Emo58.gif610

לסמים. כשבן אדם מתחיל לקחת סמים הוא אומר שהוא יכול להפסיק מתי שהוא רוצה אבל בעצם הוא לא. אותו דבר עם ווילו. היא חשבה שהיא יכולה לשלוט על זה אבל היא כבר הייתה עמוק בפנים, במקום אפל שיהיה לה קשה לצאת ממנו... עכשיו סתם הוצאת עצבים.... יכולתי פשוט להרוג את איימי! הזונה הזאת! מה היא לקחה אותה אליו?! סתומה! מפגרת! ועוד הרבה קללות שאני אשמור לעצמי...
612 ממש פיצפון העצבים נבעו גם ממה שקרה בפרק הזה

Lady of Buffdom

New member
אני יודעת ../images/Emo58.gif 6X10

אבל קשה להבין גם אנשים שמתמכרים לסמים. במיוחד ווילו שהיא בחורה אחראית עם שכל אמורה לדעת להזהר.

ספויילר 610

גם ילדות חכמות, טובות, מבית טוב, אינטלגנטיות, שהן מכורות הן לא שולטות בעצמן, כולם טועין, גם וילו היא לא ידעה שאם היא תלך עם אימי אז יקרה לה עם המכשף הזה מה שקרה לה... כולנו טועים אפילו להרבה זמן אבל מתעשתים בסופו של דבר .. שנה אהם...

Wicked Wicca

New member
../images/Emo58.gif610

"זה קורה במשפחות הכי טובות"... ווילו השתנתה, היא כבר לא הילדה הקטנה של אמא. עכשיו היא מכשפה עוצמתית ביותר... עם כל האחריות ועם כל זה שדווקא מווילו לא היינו מצפים לזה, זה קרה. היא התמכרה, היא לא יכולה לשלוט בזה, ועכשיו היא תצטרך לסבול כדי להוציא את זה מהמערכות שלה...
איך עושים את האיקס הגדול הזה? ניסתי את כל הכפתורים המקלדת ולא מצאתי אותו!

למעלה