באפי 6X09

Lady of Buffdom

New member
באפי 6X09 ../images/Emo58.gif

אחרי הפסקה של שבועיים מחוסר זמן, סוף סוף ראיתי פרק חדש של באפי!
ממש מגניב שווילו החזירה את איימי! אתם רואים, אחד הדברים הגאוניים בסדרה הוא כל ההמשכיות של האירועים והדמויות מעונות קודמות. איימי, הרמוני, ג'ונתן, דרלה באנג'ל וכו'. אני ממש אוהבת את זה! לדעתי ווילו רצתה להתמודד עם הפרידה מטארה ובמקרה הצליחה להחזיר את איימי, אז הייתה איתה מכשפה ועוד אחת שמוכנה להשתמש בכישוף על כל דבר כמוה. אולי היא אפילו ניסתה שאיימי תחליף את טארה, רק באופן זמני. ספייק - אח, ספייקי...
לא הבנתי איך הוא הגיע לטריו ומה קרה לצ'יפ שלו? הוא התקלקל או שהוא יכל להכות את באפי כי היא חזרה פחות אנושית? אולי גם וגם? אם זה ספויילר, נא לסמן! אבל קיבלנו קצת את ספייק הישן והטוב כשהוא יכל להכות ולהיות רע מבלי לקבל כאב ראש.
והסוף... המממממ... הסוף היה, איך לומר, מעניין... אתם שמים לב איך סצינות הסקס משקפות את היחסים? למשל עם אנג'ל הייתה אהבה אמיתית בינו לבין באפי והסצינה שלהם הייתה מאוד רומנטית וטראגית (כי הוא איבד את הנשמה שלו אחרי) כמו מערכת היחסים ביניהם - גם רומנטית וטראגית. בניגוד לכך, בין באפי לספייק יש יחסי אהבה-שנאה, אז הם הולכים מכות ואח"כ שוכבים בסצינה די פראית ומוקצנת.

sour spirit

New member
גם אני חושב שזה היה פרק מדהים!!!

כאילו, את לא יודעת כמה זמן אני ישבתי ואמרתי לעצמי: "נו, מתי מחזירים את איימי הזאת?" ואז גונבו לאוזני שמועות שהיא תוחזר בעונה 6 ואני, כמובן, התעלמתי, כפי שתמיד אני עושה כשיש ספויילרים, חוצמאלה שהם לא-כ"כ-מסומנים..............................! אבל בהחלט זה היה פרק איכותי. בקשר לחזרתה של איימי: אני לא בטוח שאפשר להגיד שווילו הצליחה להחזיר אותה כי היא רצתה שתהיה לה מישי "חדשה" בחיים. זה, נראה לי, בגלל שהיא יותר חזקה עכשיו והיא הרבה יותר מוכנה לזה.. זו אמנם דרך חשיבה יפה מאוד שאפעם לא חשבתי עליה, אבל עדיין זה לא נראה לי שאיימי היא בשבילה תחליף לטארה...כאילו היא אוהבת את טארה מאוד!!!!!אז אסור לה! גם: אולי
לך (אלא אם כן ראית את כל עונה 6: כל הקטע עם הטירוף הקסמי שלהן, או שזה כבר היה בפרק הזה? אני לא ממש זוכר! ראיתי את עונה 6 די מזמן.!!!

smgfan

New member
נצל"ש.בבקשה עזרה לפרק ../images/Emo58.gif6x05

איך הייתם מתרגמים את המשפט שספייק אמר לבאפי: And I didn´t figure you were here cadging my whiskey ´cause life´s all full of blood and peaches. את רוב המשפט יש לי, אבל אני רוצה רק את הקטע של blood & peaches, בתרגום חופשי זה "דם ואפרסקים" אבל זה די דבילי בעברית, וברור שזה סלנג או המצאה מעולם "הבאפי". אז אם אני אתרגם את זה ל- "כי החיים מלאים באור ושמש" זה היה מספיק טוב? כי זאת הכוונה שלו, לא?

B a n j o

New member
אני לא חושב... ../images/Emo58.gif לפרק

שהתרגום שלך מתאים הכוונה בדם זה שזה דבר חשוב לשניהם ואפרסקים זה החלק המתוק זה כמו להגיד שחור ולבן. אני הייתי מתרגם ככה: "אני לא חשבתי שאת כאן ממזמזת לי את הוויסקי כי החיים הם דם ואפרסקים"

smgfan

New member
ומה אם...../images/Emo58.gif6x05

אני אגיד: "כי החיים עשירים כדם ומתוקים כאפרסקים"... או משהו כזה...לא יותר טוב?

B a n j o

New member
../images/Emo4.gif ככה-ככה, נשמע תנכ"י מידי

הזכיר לי טקס יום השואה משום מה...
אני מציע להשאיר כמו שזה, זה כל הפואנטה במשפט הזה. זה משפט שמי שרואה באפי אמור להבין את ההקשר לדם

Lady of Buffdom

New member
ברור שלא ../images/Emo58.gif 6X09

לא התכוונתי שווילו החזירה את איימי כי היא צריכה מישהי חדשה בחיים וברור שהיא לא תחליף לטארה. ווילו הצליחה להחזיר את איימי כי עכשיו הכוחות שלה חזקים יותר מבעבר ואין קשר לכך שחסר לה מישהי בחיים, אבל היא שימשה לה בערך תחליף זמני (כמובן שהיא אוהבת את טארה ואיימי לא תוכל להחליף אותה), כלומר סוף סוף מכשפה שאוהבת לעשות כל כך הרבה כישוף כמוה. הרי טארה התנגדה לשימוש מוגזם בכישוף ועכשיו שתיהן יכלו לעשות מה שבא להן עם הכישוף (כן, זה היה בפרק הזה עם כל הטירוף הקסמי).

android

New member
../images/Emo32.gifמעביר הודעה

שלום רב בסוף השבוע הזה ייסגר צער בעלי חיים ברחובות מטעמים כלכליים. כל החיות שיש שם יורדמו וימותו!!! מחכים שם כלבים וחתולים מקסימים המחכים לבית חם ואוהב. כל מי שיאמץ משם חיה יציל ממוות. שווה לקפוץ ולראות. המקום ממוקם ליד הקניון של גינדי ברחובות. טלפון:08-9463292 נא להפיץ את זה הלאה!!! (ההודעה לא הגיעה ממני אלא אספתי אותה בפורום בעלי חיים וחיות בית)

android

New member
מה זה עכשיו מפלצת המילים?

לא אני כתבתי את ההודעה המקורית......

למעלה