באפי 3X17- Enemies

14מתן

New member
באמת פרק יפה

ראיתם כשפיית´ לקחה את אנג´ל לדבר עם ראש העיר אז אנג´ל מרים סכין מכתבים מהשולחן של ראש העיר והיד שלו משתקפת בחתיכת עץ/ברזל שכתוב עליו את השם של ראש העיר !
 

רינת4

New member
לא שמתי לב...

אבל אני אוהבת את הקטע עם ראש העיר. ואיך הוא אומר אח"כ לאנג´ל? "ותחזיר אותה הביתה עד 11" :)
 
טוב ככה

בעיני פיית היתה תמיד רע ה אבל לא עד כדי בא לי להרוג את העולם... בכל מקרה גם אני חשבתי על המשפט של פיית ובגלל זה הגעתי למסקנה של כל קוטלת היא רעה במידה אבל היא זאת ששולטת בזה באפי לא תוכל להיות רעה עד כדי כך בחיים כי היא טובה מטבעה... והיא רוצה להציל את עולם! אז גם אם היא היתה הורגת על באמת את פיית´ היא היתה נשארת קוטלת טובה:)
 

smgfan

New member
נראה לי שפיית´ נהיתה רעה כי...

היא הרגישה שכבר מההתחלה לא נותנים לה מספיק צומי וכבוד כמו שקוטלת צריכה לקבל, או כמו שבאפי מקבלת! כל הסקובי-גנג (לפי איך שפיית´ הרגישה) תמיד החמיאו לבאפי על קטילותיה בזמן שלפיית´ הם בקושי התייחסו, יחסית לבאפי. פיית´ רצתה להיות אגדית ונאהבת כמו באפי (ומכאן הסיפורים על סיכולי הרוע שלה בפרק 3x03), אבל היא לא הצליחה להיכנס לנעליה של באפי והרגישה די מחוץ לחבורה ולא שייכת! פיית´ לא מצאה את מקומה עם החבורה והיתה לה הרגשה תמידית של אי-שייכות, ללא שיווי משקל בחיים, היא הרגישה ממש ממש מבולבלת. הכל היה די בסדר, עד שהיא בטעות הרגה בן-אדם ולפתע הרגישה שכולם ממש באו כנגדה! (בשעה שהם בעצם ניסו לעזור לה), ולכן היא ברחה והתחברה לצד הרע כי היא הרגישה ששם היא תקבל הרבה יותר תשומת לב ואהבה. כי שם הרי אין קוטלת נוספת, אין באפי אחרת. שם היא הכי חזקה והם גם שונאים את באפי ומנסים להורגה בצד הזה. אז עוד כמה רציחות, מה זה ישנה כבר בשבילה? העיקר שהיא מרגישה אהובה ומכובדת ע"י ראש העיר.
 
פיית´,

אאוטסיידרית שבאה לחבורה השמחה והמלוכדת של הסקובי גנג, האופי שלה עצמו לא התאים ללעשות הכל רק טוב. לבאפי היה את החיים המסודרים שלה, אני מניחה שמצד אחד היא קצת רצתה חיים כמו של באפי, ובו בזמן נבהלה מעצם המחשבה בגלל שהאופי שלה כל כך שונה מהאופי של באפי.ואכן, היא ברחה לצד הרע כי באמת באיזהשהו מקום לא היה לה מה להפסיד.. אבל אפשר לנתח את הדמות שלה שעות. ואל.
 

IDOffryn

New member
את די צודקת...

ואפשר לראות את זה גם בפרקים בעונה הרביעית איך היא רוצה להיות כמו באפי...
 
נקודה טובה!

בכלל לא חשבתי על הפרקים האלה כשכתבתי את ההודעה, אלא התייחסתי לשלישית, אבל פרקי פיית´ ברביעית הכי מראים את זה. ואל.
 

לiלה

New member
הייתה לי רק בעיה אחת עם הפרק...

והיא (בעיה דפוקה אני יודעת...) היה נדמה לי שכשה ראש העיר חותך את עצמו (ביד) אין דם על הסכין...
 
למעלה