באפי עונה ראשונה

באפי עונה ראשונה

אני רואה את באפי מההתחלה, בפעם הראשונה בחיי, ומעניין אותי לדעת מתי קורדיליה תצטרך לחבורה? תודה מראש.

חשבתי על זה לפני כמה זמן..

Some assembally required, 202, זה הפרק שעושה את ההבדל. זאנדר מציל בו את קורדיליה, ובפרק שאחריו - School Hard רואים את קורדיליה מסייעת לסקוביס (מכינה יתדות/ את הקרוסבואו, לא זוכר). בכולופן, רק ב203 היא מתחילה לעזור לחבורה, אבל עדיין זה לא נחשב כדבר רגיל. בפרק 208 היא רוצה לעזור, ובאפי מתפלאת. ככה בהדרגה היא משתלבת.

Loves Bitch

New member
גם נכון...אבל מצד שני

יכול להיות שהיא פשוט בשוק שקורדיליה רוצה לעזור כי קורדי תמיד [בבאפי בכל אופן] חושבת רק על עצמה, וכשיוצאים מהפה שלה מילים של אהבה, חיבה ועזרה זה תמיד מפתיע גם אני הייתי בשוק פעם ראשונה שראיתי את זה

OMRICH

New member
נכון היא באמת חושבת רק על עצמה

גם אני רואה את באפי מהתחלה לא בפעם הראשונה (המחשב שלי נפל בסוף עונה 4)בפרק סיוטים הפחד הכי גדול שלה הוא שהשיער שלה יראה נורא.. בכלל כל הדמות של קורדיליה בבאפי היא סנובית באנג'ל היא משתפרת...

lavender4

New member
בקשר לקורדיליה

קורדיליה בבאפי הייתה מן "מלכת הכיתה", או יותר נכון "מלכת השכבה" -כלומר פופולרית. היא הייתה אגואיסטית, סנובית, חסרת טקט כמובן וכו' , אבל זה היה היופי בדמות שלה, היא הייתה מצחיקה, אמיתית, אמרה תמיד מה שחשבה... באנג'ל היא נשארה כזו לעונה אחת (אם אני לא טועה) , ואז בהדרגה זה השתנה. זה מה שגרם לי לא לאהוב אותה כל כך בעונות המתקדמות של אנג'ל. אולי קורדיליה "השתפרה" בתור בנאדם, אבל בעצם נאבד הקסם של קורדיליה..

talrv

New member
מסכימה לגמרי..

כל היופי של הדמות נעלם.. נשארו רק איזה יציאות עוקצניות מדי פעם, אבל החוסר טקט, הלהגיד מה שהיא חושבת.. זה נעלם. וממש חבל, זה יכל להיות רק יותר טוב לאנג'ל. טל.

למעלה