באפי למתחילים

Marsha Figg

New member
באפי למתחילים

יצא לי לחשוב על משהו. איזה פרק לדעתכם אפשר להראות לאנשים שלא מכיר את באפי כדי שיראו את הגאונות של הסדרה ו"יבינו את הקטע"? אני מדברת כאן על אנשים שלא ממש מבינים ממה כל ההתלהבות, איזה פרק אחד אפשר להראות להם כדי להאיר את באפי באופן חיובי? אני תמיד חשבתי על המחזמר כפרק מדהים לדוגמה אבל הוא לא מייצג את רוח הסדרה כולה, וצריך גם פרק שלא יהיה צריך יותר מדי להבין את הרקע של הסדרה והדמויות כדי שגם מישהו שבחיים לא ראה באפי יתחבר לזה... מה דעתכם?
רחלי

Reshefgarcia

New member
פרק אחד....

יהיה מאוד קשה...אבל אם אפשר שניים אז ללא ספק בכלל BECOMING 1+2... או לחלופין GRADUATION DAY 1+2

למה תמיד נותנים דווקא את ביקאמינג..

אני תוהה? לא שזה לא פרק עוצמתי, אבל הוא פרק שלדעתי נבנה בעיקר על צפיה לפני כן לא? הייתי מראה את האש. זה לדעתי פרק שממש מראה את הגאוניות של הסדרה. או whats my line. ואל.

Loves Bitch

New member
אי אפשר פרקי סוף עונה

הם כמעט תמיד מתבססים על 20 הפרקים שלפניהם, זה לא הגיוני להראות את זה לצופה מתחיל תאר לך אתה בא ורואה פעם ראשונה בחיםי שלך את 322....מול העיניים שלך אתה רואה מישהי בתרדמת, בנאדם שהופך לנחש ענק, קרב ענק באמצע היום כשלרגע נהיה לילה...הייתי יושבת כל הפרק O_________________o פרק טוב למתחילים, לדעתי זה "אנג'ל" או "School Hard" שבאמת, בשביל צופה מתחיל שני אלה הם פרקים מעולים. וגם מהעונות הראשונות, שזה הכי טוב
[חפרתי. X:]

talrv

New member
מה עם... when she was bad?

פרק תחילת עונה שניה, ככה שזה די תחילת סדרה, עם קטעים מצחיקים ביותר (bitca) וגם עוצמתיים, ומציג את המערכות יחסים של כולם יחד עם עלילה חביבה. (כן זה אחד הפרקים האהובים עליי ואני לנצח אנסה לשכנע אנשים לראות אותו
) טל.

Loves Bitch

New member
אוי באמת אחד הפרקים הטובים../images/Emo99.gif

אבל שוב, מתבסס על פרקים קודמים... עכשיו שאני חושבת על זה, לא יותר מדי, אפשר להסביר במשפט או שניים מה הקטע של העצמות... Buffy: Xander? Did I ever thank you... for saving my life? Xander: No. Buffy: Don't you wish I would? וואי אני הולכת לעשות מרתון של עונה 2

nick at noon

New member
אוי אני מת על הפרק הזה

אני מת על החלום שם. לא בגלל שג'יילס הופך למאסטר אלא בגלל שבחלום ווילו מדברת על חלום שהיא חלמה (בעצם זה לא חלום שלה, אלא של חברה שלה והיא בכלל לא זכרה אותו). הצבעתי לפרק בחצי הראשון של הסקר על עונה 2. וכן, הוא יהיה די טוב בתור צפייה ראשונה.

AssafR

New member
דוגמה מצויינת: Earshot

בהרצאה שניתנה בקורס באוניברסיטה, הסטודנט שדיבר על באפי בחר בפרק הזה כי הוא שנון, כתוב נפלא, משקף את הסדרה, וכמעט שאינו דורש ידע מוקדם.

למעלה