../images/Emo82.gifNever Leave Me../images/Emo142.gif
טוב, אז פיספסתי את הפרק בסטאר בגלל שעון החורף, אבל מזל שהייתה לי את ההקלטה ממזמן כשזה היה פעם ראשונה בביפ. אז הכנתי לי משהו לנשנש, ראיתי עד חמש "תשוקות", אל תסתכלו עליי ככה, ספייק רואה את זה.. והתחלתי לראות מהקלטת בחמש בדיוק. מה אני אעשה, נערת עקרונות אני. אוקיי, מההתחלה. כמובן שחייבים להזכיר את כל סיעת "ספייק הוא רשע", כי זה פשוט גאוני. הקטע עם המעיל ענק. מדברים על ספייק ובקטע הבא רואים זוג נעליים שחורות שמאחוריהן משתרך לו מעיל עור שחור, המצלמה עולה למעלה, ו.. זה אנדרו. "אני יכול פשוט ללכת עוד קצת במעיל שלי"? דון באה לבשר לווד על המחלה המסתורית של באפי. "אתמול בלילה היא הקיאה, והבוקר היא הקיאה עוד, ובדיוק כשחשבנו שהיא גמרה, היא הקיאה שוב". מילותיה המדויקות היו I've got stuff coming out of both ends. מזל שהיא לא תיארה את זה עוד קצת.. כי אז *אני* אקיא. צריך להביא דם לספייק. You want me to kill Anya? לא העריכו מספיק את "בייב בעיר הגדולה". אתה אנדרו, Everyone knows you. אדרו יוצא למתקפה. "זה נסיון שחיטת החזיר הכי גרוע שראיתי". אנדרו באטליז היה ממש חמוד. I'd like 12 pork chops, 2 pounds of sausage, 8 quarts of pigs blood, 3 steaks, um, halibut, and, uh, some toothpaste, זה אטליז, ניאו, אנחנו לא מוכרים משחת שיניים. Okay, just the other stuff then. יה, רוטב לסטייק. ואז הוא נתקל בווילו. וורן הרג את טארה, לא היה לי קשר לזה. Not making it better. I'm good. I do good things now. אז למה אתה צריך המון דם? טוב, שינוי דעה. I am bad. I'm bad, I'm evil אבל- "אל תקטע אותי, Insignificant man"! זאנדר ואניה הם צוות חקירה מעולה. And I wasn't sure if I should slap him, but then he made me want to slap him, so I thought, OK, slap him! אז למה אנדרו חזר לסאנידייל? I fell in love with a beautiful vampire girl down in Mehico. Now we're trying to make a go of it on the straight and narrow, and put our lives back together here in Sunnydale. באפי מגלה איך ספייק קיבל את נשמתו, והוא מצדו אומר שהוא הגדיר מחדש את המילים pain ו-Suffering מאז שהוא התאהב בבאפי. הוא מבין שבאפי ניצלה אותו, הוא לא הבין את זה עד עכשיו. היא שנאה את עצמה והוציאה את זה עליו. ונעבור לזאנדר ואנדרו, "פעם ראיתי אותה עושה סקס עם ספייק". לא המשפט המתאים, לא המשפט המתאים... אניה הרגה יותר אנשים מאבעבועות רוח. Does smallpox still kill people? זאנדר מספר לו מה אניה עשתה לאיש אחד. ואז היא עקרה את המעיים שלו, נפנפה לו בפנים וצילמה, But she's downstaires now, don't worry. אניה מתפרצת לחדר, נותנת סטירה לזאנדר. Sorry... באפי באה לבדוק מה קורה. הכל בסדר? Fine. אוקיי. אני פשוט מתה על המילה peckish. זה כזה חמוד. אף אחד עדיין לא זוכר את השם של אנדרו. באפי שמעה את ספייק מדבר עם מישהו,ואז הוא התחיל לשיר. "אולי זה מחזמר נוסף".A much crappier musical. כולם נכנסים למצב רוח של research. והגענו לשיחה של ספייק ובאפי במרתף. You have to kill me. "יש לך מושג למה אני מסוגל"? אף פעם לא פגשת את האני האמיתי. "את יודעת כמה דם אפשר לשתות מבחורה עד שהיא תמות"? I do. You know what I've done to girls Dawn's age? "שאלת את עצמך פעם למה את לא מסוגלת להרוג אותי אחרי כל מה שעשיתי"? It's not love, we both know it. שנינו יודעים את האמת. אתה חושב שיש לך תובנה Because your soul's drenched in blood? אתה לא מכיר אותי. אתה אפילו לא מכיר את עצמך. You're not alive because of hate or pain. אתה חי כי ראיתי אותך משתנה. כי ראיתי את ייסורי החרטה שלך. Window dressing. היה יותר קל, אם זה היה העמדת פנים, But it's not. התמודדת עם המפלצת שבתוכך ונלחמת חזרה. You've risked everything to be a better man. ואתה יכול להיות. You are. I believe in you, Spike. בום. הברינגרס באים. הם נלחמים בכל יושבי הבית, אבל בסוף ספייק נעלם. They were after Spike all along. ובאפי מבינה מה קורה. I know what we're up against. The first. המועצה בצרות, אין להם בני ברית, צופים נהרגים.. "כי בתחבולות תעשה לך מלחמה". בום שני. ועוברים לסוף, ספייק קשור, והראשון בתור באפי. I was going to bleed Andrew, but you look a lot better with your shirt off. מה שנכון, נכון. Now, Spike, wanna see what a real vampire looks like? מיה.