באפי - הקומיקס

Ex Machina

New member
באפי - הקומיקס

בקישור הזה תוכלו להתעדכן לגבי קומיקס של באפי שעתיד לצאת לאור מתישהו בחודשים הקרובים. הסדרה תכתב על ידי ג'וס וודן ואחר כך על ידי תסריטאים שעבדו על הסדרה המקורית. כמו שכתוב, הקומיקס אמור להיות סוג של "עונה שמינית" לסדרה ששודרה בטלוויזיה.

מה דעתכם על הקומיקסים של באפי?

איזה קראתם, איזה אהבתם? בעד, נגד? הסדרה צריכה להסתיים בסדרה? אני קראתי לא יותר מדי קומיקסים על באפי, מחלקם נהניתי, את חלקם לא הצלחתי לסיים משעמום. יש לי את Tales of the Slayers שלדעתי הוא מעולה ועוד אחד שחקוק בזכרוני הוא על ההתמודדות של הסקוביס עם מותה של באפי אחרי סוף עונה 5 ועד תחילת עונה 6. what d'ya think?

nick at noon

New member
דבר ראשון צריך לחלק לשני קטגוריות

הקומיקסים של ג'וס (כמו fray או החלקים שהוא כתב בTales of the Slayers ובTales of the Vampaiers) והקומיקסים שהוא עצמו קרא (שאר מה שכתוב בTales of). אלו ממש טובים, יש כמה שפחות והם אלו שלא נכתבו על ידי ג'וס. ושאר הקומיקסים שהם קומיקסים שאושרו לצאת אבל ג'וס מעולם לא קרא ולא אישר את עלילתם. חלק מהם הם טובים וחלק הם ממש לא. חלק אפילו יכולים להיות מעולים. קומיקס עונה 8 נכנס לקטגוריה הראשונה.

OMRICH

New member
אני אישית הורדתי אוסף נורא גדול של

הקומיקסים של באפי.... ויש כאלו שטובים ויש כאלה שהם גרועים למשל הקומיקס שלפני סאנידייל יש שם דברים ממש טובים עם פייק והכל. דרך אגב אתם קניתם או הורדתם ?

למעלה