באפי העונה החמישית

taz512

New member
באפי העונה החמישית

כן כן אנשים באפי חוזרת שוב פעם. והפעם בעונה החמישית. אני מדבר על סטאר וורלד. מחודש הבא יהנו מאי נוכל להתחיל לראות את העונה החמישית של באפי בימי חמישי ותוסיפו לזה את העונה החדשה של אנג´ל ויום חמישי יהיה יום של לא זזים מהמסך. אז עכשיו כולנו יכולים להיות מאושרים. אבל לחכות חודש איך לכל הרוחות אפשר?! טאז שד שמחכה כבר לחודש הבא

Kodachi

New member
ואנשים אומרים שסטאר וורלד ערוץ גרוע

גם אני, כמוך, ראיתי היום פרומו לעונה החדשה, ולמרות שחינה של התוכנית סר מעיניי במידה מסוימת בעונה הרביעית עם כל קישקושי היוזמה וספייק המסורס וריילי התקוע, עדיין לא הייתי מסוגל לעצור את תחושת ההתרגשות שזרמה בגופי למשמע מוזיקת הפתיחה ולמראה רגליה המתנופפת של שוחטת התפלצים מתנגשות חזיתית בפרצופו של השיקוץ התורן. Ah, happiness עכשיו אני אאלץ לשכנע את אמי שלי לא לעבור ליס :( או שגם שם משדרים? *תקווה*

Goodboy26

New member
העונה החמישית מעולה!!!!!

באמת העונה הרביעית לא היתה מהטובות של הסדרה וכל העניין הזה עם אדם היה קצת חלש...אבל העונה החמישית!!!! אין מה להגיד , אני חושב שכל אחד מהפרקים של העונה ממש ברמה, גם מבחינת תסריט וגם מבחינת משחק ואפילו הפרקים היותר חלשים בעונה ממש טובים. באמת העונה החמישית צריכה להיכנס לקלאסיקות הטלויזיוניות....מתי כבר מאי...?

העונה החמישית בהחלט עונה מעולה

אבל למה להשמיץ את הרביעית? לדעתי הפרקים הראשונים של העונה הרביעית פשוט מקסימים, במיוחד בזכות באפי שפשוט היתה שם כלכך תמימה, כל חווית הקולג´ הראשונית הראתה לנו צדדים חדשים של באפי שנראתה מאד מבולבלת ולא בטוחה בשום דבר מבחינת החברים שלה, המקום שלה, וחיי האהבה שלה. אוז היה שקט ופאסיבי מתמיד, וזאנדר הראה ניצנים ראשונים של הזאנדר החדש שאנחנו לומדים להכיר לאט לאט, במיוחד בעונה החמישית. שלא לדבר על ג´יילס, שדמותו התחילה להשתנות גם לאט לאט (ועד העונה החמישית בכלל רואים ג´יילס אחר לגמרי רוב הזמן). זה מה שעושה את העונה הרביעית כלכך מרתקת. שבהתחלה, ובעיקר באמצע העונה, הדמויות משתנות וצריכות להתמודד עם מצבים חדשים, אנשים חדשים, וסביבה חדשה, ובכך בעצם הדמויות ´מתחדשות´ בעצמן, אבל מבלי לאבד את הקסם האישי שלהן ואת הדבר העיקרי שאפיין אותן. חוץ מספייק אולי, אבל אני אישית אוהב את הספייק החדש.

יש לי רגשות מעורבים בקשר לסטאר

צדדים טובים: 1) תוכן מעולה 2) פרומואים מעולים ומושקעים 3) ימים מאורגנים לפי נושאים אז אם מפספסים משהו אפשר לראות אותו שוב באותו יום צדדים רעים: 1) זה פחות מפריע לרוב האנשים, אבל בגלל שזאת סיבה אידיאולוגית היא הכי מפריעה לי: צינזורים . ההומופובים הפרימיטיבים האלה מצנזרים כל דבר שקצת לא מוצא חן בעיניהם, כולל נשיקות הומוסקסואליות או לסביות, אפילו אם זה בא בהקשר קומי (קולין וריאן - "של מי השואה הזאת בכלל"). 2) יש פרסומות כל חצי דקה 3) איכות התמונה ירודה לפעמים, משהו כהה.

sour girl

New member
עונה מעולה....../images/Emo58.gif

בקשר לצינזורים זה באמת קצת מעצבן.. הנשיקה הראשונה של וילו וטארה על המסך ב the body ואנשים שרוצים לא יוכלו לראות אותה... ב upn הם קיבלו הרבה יותר חופש לפי מה שהבנתי.. ********************************************************************* "To love which never makes sense and is a shitty emotion that was created by some sick individual in orderto screw with the humen mind"

Kodachi

New member
הפורום הזה הרס לי את סטאר

עד שהתחלתי לקרוא כן הודעות בכלל לא היה לי מושג שיש צנזורה, הייתי שמח בבורותי :( עכשיו אני נאלץ לתהות כל הזמן מה אני מחמיץ. אחח, למה ערוץ 2 לא נשארו עם הסדרה. הפרסומות לא מפריעות לי כל-כך, כל רצף הוא קצר יחסית לערוצים אחרים. בתוכניות ארוכות כמו באפי זה יכול להיות די מעצבן, אבל מתגברים. עכשיו עם איכות השידור יש באמת בעיות רציניות לפעמים, פסים בתמונה או שהשידור הדיגיטלי מתחרבן ואי אפשר לראות כלום לפרקי זמן ארוכים. אבל מהבחינה הזאת המצב לא רע כמו שהוא היה פעם, אז אני סולח, כי מבחינתי יש בסטאר את התוכניות הכי טובות בטלוויזיה.

talytal

New member
הצינזורים בסטאר... ../images/Emo58.gif

באמת מופרזים לגמרי. אני רק תוהה מה יקרה כשהעונה השישית תגיע לשידור. הרי יש קטעים נועזים למדי בין ספייק לבאפי. הם יצטרכו לחתוך סצינות שלמות מתוך פרקים אם הם ימשיכו במדיניות השמרנית הזו.

taz512

New member
אני וסטאר וורלד.

אחד הערוצים האהובים אלי. סדרות פשוט מעולות אחת אחת. הקטע שיש שידור חוזר באותו יום ככה שעם פיספסת אפשר לראות עוד פעם. והקטע של הנושאים. זה פשוט גאוני. הבעיה שלי אתם זה באמת הפירסומות. אומנם מקבצים קצרים אבל כל כך מקבצים. בקיצור ערוץ ענק והחשוב מכל יש שם את העונה החדשה של באפי. ואת העונה החדשה של אנג´ל. אז אי אפשר בלעדיה. טאז שד שאוהב

אתה יכול להתנחם../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יש בינתיים באפי בביפ אני יודעת שאם ראית בסטאר וורלד את הפרסומת המושקעת חשוב לציין של העונה החמישית אז בטח ראית בסטאר וורלד גם את העונה הרביעית כמוני וכמו רבים אחרים אבל עדיין זה חצי נחמה אבל אני כבר סופרת את הימים זה יהיה ב-9 במאי מה שמראה שיש לנו עוד 28 ימים ו-15 שעות המתנה נעימה עצה טובה תישן הרבה לא תרגיש איך הזמן עובר

למעלה